Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 16, 16:54)
Mergaites ar jum taip nebuna,kad kai atvaziuojat i Regitra pasijuntat kaip varnos uz vairo? blush2.gif

visiem panašiai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 16, 17:54)
Yra yra tokiu "laikytoju" dar cia  biggrin.gif Sunkiai man su tom teisem 2 kartus neislaikiau praktikos, o tooookias galimybes turejau doh.gif  Geras oras+ AUKSINIAI regitrininkai. Mergaites ar jum taip nebuna,kad kai atvaziuojat i Regitra pasijuntat kaip varnos uz vairo? blush2.gif

tris kart ejau ir tris kart pasijauciau varna, du kart isejau is ten kaip totali vista o trecia jau arale lotuliukas.gif lotuliukas.gif
viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri iš jūsų laikė ar laikis egzaminą Utenos regitroje? Utenos gatvės su savo sąnkryžomis doh.gif
Atsakyti
o Utenoje labai sankryzos sudetingos? blink.gif nes as turejau minciu vaziuot i mazeni miesta, vis gi po Vilniaus gal neatrodytu taip sudetinga, o ir eismas mazesnis... Na gi, dabar jau man papasakok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 18, 11:00)
o Utenoje labai sankryzos sudetingos?  blink.gif nes as turejau minciu vaziuot i mazeni miesta, vis gi po Vilniaus gal neatrodytu taip sudetinga, o ir eismas mazesnis... Na gi, dabar jau man papasakok biggrin.gif

Aš dažniausiai vairuoju šeštadienį, tai eismas nemažas. Viena sąnkryža yra veidrodinė. Šiaip gatvės kažkokios siauros ir kalnuotos.
Atsakyti
Vat girdejau, kad visi bijo Utenoj tos veidrodines sankryzos, tik nesuprantu kas ten tokio baisaus, reiks kada vaziuot paziuret kas ten per baubas smile.gif
O kaip regitrininkai Utenoj? labai pikti? blink.gif
Atsakyti
Merginos, zinokit tas stresas ir baimes atsiperka, kai jau galesit vairuoti masiniuka! nugi negaliu atsidziaugti, o ir net neisivazidavau, kad man tu teisiu taip reikes! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As siandien pradedu mokytis teorija, pirma paskaitele, o neuzilgo sesiu prie vairo smile.gif Vyras pora kartu pamoke kaip reikia vaziuoti, bet vis tiek truputuka baisu, kad reiks mieste vazineti 4u.gif
QUOTE(bargi @ 2008 11 12, 23:06)
O gal dar yra tokiu laiku bepradedančiu mokytis,būtų faina pabendraut mirksiukas.gif

Yra 4u.gif Ir mane visi gasdino kaip tu cia vazinesi ziema, gi baisu, slidu ir t.t. bet as kazkaip galvoju, kad dabar ismokus po to geru oru bus lengviau vazineti 4u.gif
Atsakyti
Man tai atrodo kad cia labai didelis pliusas, kad ismoksi ziema vairuoti. Va as mokiausi vasara, o laikysiu jau tik ziema, va cia tai bus sudetingiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 18, 10:00)
o Utenoje labai sankryzos sudetingos?  blink.gif nes as turejau minciu vaziuot i mazeni miesta, vis gi po Vilniaus gal neatrodytu taip sudetinga, o ir eismas mazesnis... Na gi, dabar jau man papasakok biggrin.gif

baikit, geras tas vilnius biggrin.gif aš tiek atkaliau besimokydama, kad dabar užsimerkus pravažiuočiau irnesakyk.gif be to žinomas maršrutas geriau, utenoj nepasakysit 'aš ne vietinė, nieko nežinau', o viso maršruto vistiek turbūt nieks nėra važiavęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 11 18, 16:19)
Yra 4u.gif Ir mane visi gasdino kaip tu cia vazinesi ziema, gi baisu, slidu ir t.t. bet as kazkaip galvoju, kad dabar ismokus po to geru oru bus lengviau vazineti 4u.gif

Kas taip sakė turbūt nemyli jūsų schmoll.gif schmoll.gif biggrin.gif Kaip tik geriau mokintis žiemą, kai instruktorius prie šono sėdi ir pedalus laiku gali nuspaust thumbup.gif mirksiukas.gif aš pati kaip jau sakiau mokiausi žiemą ir visi mano pažįstami mane tik ir ragino eit žiemą mokintis ir tikrai nesigailiu, nes dabar nėra tokios baimės kad bus slidu ar kad bus sniego bigsmile.gif
Va ir dar pasakysiu ką man instruktorius patarė, jei prisnigs daugoka sniego, tai jokiais būdais net neit į regitrą, tiesiog užsiregistruot kitam važiavimo laikymui ir viskas, nes kai daug sniego važiavimas tikrai sudetingesnis būna mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 18 lapkričio 2008 - 20:53
vis paskaitinėju, o jungtis prie jūsų nedrįsau biggrin.gif
QUOTE(bargi @ 2008 11 12, 22:06)
O gal dar yra tokiu laiku bepradedančiu mokytis,būtų faina pabendraut mirksiukas.gif

na aš kursus jau beveik mėnesiuką lankau blush2.gif kitą šeštadienį galvoju teoriją laikyti blush2.gif
o praktiką laikysiu po naujų metų smile.gif

sveikutės 4u.gif
Atsakyti