Dėl M raidės parašiau regitrai klausimą.
QUOTE(širma @ 2008 11 21, 09:27)
Dėl M raidės parašiau regitrai klausimą.
Parasyk ir mums, kai gausi atsakyma

Sveikos,
na, man instruktorius sakė, kad nuo rugsėjo 1 negalima su M raidele važinėti
Aš laikiau vairavimą Utenoje, deja, nepasisekė, teks kursą pakartoti. Na, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, reiškia kažko man trūko. Jau geriau dabar sumokėsiu tuos pinigėlius, nei po to, kokias baudas mokėti, ar dar kas nors baisesnio atsitiktų

Aš laikiau vairavimą Utenoje, deja, nepasisekė, teks kursą pakartoti. Na, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, reiškia kažko man trūko. Jau geriau dabar sumokėsiu tuos pinigėlius, nei po to, kokias baudas mokėti, ar dar kas nors baisesnio atsitiktų

QUOTE(Janina @ 2008 11 21, 11:04)

nuo rugsėjo nebegali mokyti šeimos narys. buvau įdėjus nuorodą į nutarimo negaliojimą nusakantį dokumentą

QUOTE(Janina @ 2008 11 21, 12:04)
Sveikos,

Sveiki.
As pagaliau vakar isslaikiau egzamina! Trecias kartas nemelavo
Jau galesiu uzsiklijuot klevo lapa ir vazinetis!
Sekmes ir kantrybes toms, kurios zadate laikytis!

QUOTE(Myce @ 2008 11 21, 14:59)
Sveiki.
As pagaliau vakar isslaikiau egzamina! Trecias kartas nemelavo
Jau galesiu uzsiklijuot klevo lapa ir vazinetis!
Sekmes ir kantrybes toms, kurios zadate laikytis! 

Saunuole. Imk balioncika

Jau nebežinau kuom tikėti, nes žiūriu kiek instruktorių tiek nuomonių
Myce dideliausi sveikinimai, aš jau kitą savaitę keliausiu į Regitrą

Myce dideliausi sveikinimai, aš jau kitą savaitę keliausiu į Regitrą

QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 21, 17:13)
Jau nebežinau kuom tikėti, nes žiūriu kiek instruktorių tiek nuomonių

čia ne nuomonės, o žinojimas arba ne. šeimos nariai mokyti vairuoti n e b e g a l i

Uzpraita vasara gryzusi menesio atostogu i Lt issilaikiau teises,viska is pirmo karto ir be jokiu sunkumu,nieko "netepiau"......
Kadangi gyvenu ne LT sugalvojusi,kad man reikia teisiu pasiskambinau savo miesto vienon vairavimo mokyklon,pasakiau situacija. Jie mane uzrase i grupe,bet aisku as i pamokas nejau(na tik i kelias paskutines,kai jau atostogavau). Teorija mokiausi savarankiskai,turejau knygutes,internete daug radau; sprendziau bilietus,tiek knygoj,tiek internete,vis is naujo ir is naujo stengdamasi isiminti visas klaidas ir ju nebekartoti...Gryzus i LT iskart ejau i mokykla sedet prie kompo ir sprest bilietus,nes ten klausimai praktiskai tokie pat,kokie buna regitroj per egzamina...Klaidu padaugejo,nes internetiniai buvo lengvesni,o cia daugiau "mechaniniu" klausimu,bet su laiku ju mazejo.Tuo paciu aisku susisiekiau su instruktorium,isvazinejau visas valandas ir nepasiemiau ne vienos papildomos,jei nelaikysim to slaptu pasivazinejimu su MB ir teveliu...Visi gasdino,kad nespesi per menesi susisukt,kad neislaikysi,nes egzaminatoriai labai sodina,kad teorijos egzas irgi ohoho koks.....Bet mane drasino tai,kad bilietus spresti sekes vis geriau ir geriau,visada ISLAIKYTA,ir instruktoriaus zodziai,kad as imli,kad vairuoju gerai ir kad draisia eiciau i egzamina...Na ka isauso teorijos egzamino rytas,sirdis spurda
Nuveza MB ir buna kartu. As sau kartoju,kad islaikysiu,kad privalau,nes laikas dega,jei neislaikau,jau sia vasara nebeturesiu teisiu,teks viska kartot anksciausiai po puses metu,veliausiai po metu...Nueinu,issprendziu pati pirmoji ir iskart suzinau,kad ne tik pirmoji,bet pirmoji islaikiusi
Isienu netverdama dziausmu...Puse darbo nueita,liko praktika.Praktinio egzo ryta,dar su MB varom i mokyklos aikstele,ten kaip tik ir instruktoriu susitinku,dar pavazineju aikstelej,prisiparkineju...Laikas spaudzia
Jau regitroj,laukiu savo eiles ir savo "budelio"...Isgirstu savo pavarde,instruktorius is isvaizdos rimtas...Sako vaziuojam...Aikstelej klaidu 0,sako na ka i gatve varom...Kinkos jau dreba
Instruktoriui kazkas paskambina tas plepa sau,tuo paciu man nurodineja kur sukt...Kelios klaidos,tiksliau uzgestu kelis kartus...Jau baigiasi mano kursas,o nuotaikos visai nera,nes manau,kad neislaikyta...Jau prie regitros sustojom,instruktorius kuicias popieriuos,o as istempus ausis laukiu lemtingu zodziu...Tai ka sako eik va ten priduok popierius teisem,as net pasoksut
ISLAIKYTA
Oho kokia pasaka parasiau
Papildyta:
Tai gi tik nesenai buvo padare,kad galima,o dabar vel negalima
Oi duoda........
Kadangi gyvenu ne LT sugalvojusi,kad man reikia teisiu pasiskambinau savo miesto vienon vairavimo mokyklon,pasakiau situacija. Jie mane uzrase i grupe,bet aisku as i pamokas nejau(na tik i kelias paskutines,kai jau atostogavau). Teorija mokiausi savarankiskai,turejau knygutes,internete daug radau; sprendziau bilietus,tiek knygoj,tiek internete,vis is naujo ir is naujo stengdamasi isiminti visas klaidas ir ju nebekartoti...Gryzus i LT iskart ejau i mokykla sedet prie kompo ir sprest bilietus,nes ten klausimai praktiskai tokie pat,kokie buna regitroj per egzamina...Klaidu padaugejo,nes internetiniai buvo lengvesni,o cia daugiau "mechaniniu" klausimu,bet su laiku ju mazejo.Tuo paciu aisku susisiekiau su instruktorium,isvazinejau visas valandas ir nepasiemiau ne vienos papildomos,jei nelaikysim to slaptu pasivazinejimu su MB ir teveliu...Visi gasdino,kad nespesi per menesi susisukt,kad neislaikysi,nes egzaminatoriai labai sodina,kad teorijos egzas irgi ohoho koks.....Bet mane drasino tai,kad bilietus spresti sekes vis geriau ir geriau,visada ISLAIKYTA,ir instruktoriaus zodziai,kad as imli,kad vairuoju gerai ir kad draisia eiciau i egzamina...Na ka isauso teorijos egzamino rytas,sirdis spurda

Oho kokia pasaka parasiau

Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2008 11 21, 11:16)
nuo rugsėjo nebegali mokyti šeimos narys. buvau įdėjus nuorodą į nutarimo negaliojimą nusakantį dokumentą 

Tai gi tik nesenai buvo padare,kad galima,o dabar vel negalima

Aciu merginos!

QUOTE(l'eau @ 2008 11 21, 17:33)
klausimas uzduotas cia http://www.lrvk.lt/m...hp?cat=5&page=2
Laba diena, norėjau jūsų paklausti , ar gali mokinti vairuoti šeimos narys . Ačiū už atsakymą.
( 2008-11-11 13:08:24 )
Mokyti vairuoti keliuose šeimos narius, siekiančius įgyti teisę vairuoti B1 ar B kategorijų motorines transporto priemones, leidžiama Susisiekimo ministerijos nustatyta tvarka.
Valstybinė kelių transporto inspekcija prie Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerijos 2008 m. rugpjūčio 6 d. ĮSAKYMAS Nr. 2B-302
Dėl Vairuotojų pirminio mokymo tvarkos aprašo patvirtinimo
(Skelbta: Valstybės Žinios, 2008.08.09, Nr.: 91, Publikacijos Nr.: 3641)
isiskaityk pati i istaymus ir suprasi kuris galioja ir kuris negalioja, kalbi nesamones