Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Dėl M raidės parašiau regitrai klausimą.
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2008 11 21, 09:27)
Dėl M raidės parašiau regitrai klausimą.

Parasyk ir mums, kai gausi atsakyma 4u.gif Butu visai faina, kad nereiktu papildomo vairavimo pamoku imt, o mokytu MB smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
na, man instruktorius sakė, kad nuo rugsėjo 1 negalima su M raidele važinėti smile.gif
Aš laikiau vairavimą Utenoje, deja, nepasisekė, teks kursą pakartoti. Na, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, reiškia kažko man trūko. Jau geriau dabar sumokėsiu tuos pinigėlius, nei po to, kokias baudas mokėti, ar dar kas nors baisesnio atsitiktų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Janina @ 2008 11 21, 11:04)
na, man instruktorius sakė, kad nuo rugsėjo 1 negalima su M raidele važinėti smile.gif

nuo rugsėjo nebegali mokyti šeimos narys. buvau įdėjus nuorodą į nutarimo negaliojimą nusakantį dokumentą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Janina @ 2008 11 21, 12:04)
Sveikos,
Aš laikiau vairavimą Utenoje, deja, nepasisekė, teks kursą pakartoti. Na, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, reiškia kažko man trūko. Jau geriau dabar sumokėsiu tuos pinigėlius, nei po to, kokias baudas mokėti, ar dar kas nors baisesnio atsitiktų verysad.gif

mirksiukas.gif nepergyvenk. Visi išsilaiko, išsilaikysi ir tu teises. O kas tau koją pakišo aikštelė ar gatvė. Man irgi kažkaip neramu, nes aš taip pat laikysiu Utenoje. Teks pirkti papildomas pamokas. Kol tvirtai nemokėsiu važiuoti, tol ir laikyti nebandysiu.
Atsakyti
Sveiki. smile.gif As pagaliau vakar isslaikiau egzamina! Trecias kartas nemelavo biggrin.gif Jau galesiu uzsiklijuot klevo lapa ir vazinetis! biggrin.gif Sekmes ir kantrybes toms, kurios zadate laikytis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2008 11 21, 14:59)
Sveiki.  smile.gif  As pagaliau vakar isslaikiau egzamina! Trecias kartas nemelavo  biggrin.gif  Jau galesiu uzsiklijuot klevo lapa ir vazinetis!  biggrin.gif  Sekmes ir kantrybes toms, kurios zadate laikytis!  4u.gif

Saunuole. Imk balioncika 4u.gif
Atsakyti
Jau nebežinau kuom tikėti, nes žiūriu kiek instruktorių tiek nuomonių doh.gif
Myce dideliausi sveikinimai, aš jau kitą savaitę keliausiu į Regitrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 21, 17:13)
Jau nebežinau kuom tikėti, nes žiūriu kiek instruktorių tiek nuomonių  doh.gif

čia ne nuomonės, o žinojimas arba ne. šeimos nariai mokyti vairuoti n e b e g a l i smile.gif
Atsakyti
Uzpraita vasara gryzusi menesio atostogu i Lt issilaikiau teises,viska is pirmo karto ir be jokiu sunkumu,nieko "netepiau"......
Kadangi gyvenu ne LT sugalvojusi,kad man reikia teisiu pasiskambinau savo miesto vienon vairavimo mokyklon,pasakiau situacija. Jie mane uzrase i grupe,bet aisku as i pamokas nejau(na tik i kelias paskutines,kai jau atostogavau). Teorija mokiausi savarankiskai,turejau knygutes,internete daug radau; sprendziau bilietus,tiek knygoj,tiek internete,vis is naujo ir is naujo stengdamasi isiminti visas klaidas ir ju nebekartoti...Gryzus i LT iskart ejau i mokykla sedet prie kompo ir sprest bilietus,nes ten klausimai praktiskai tokie pat,kokie buna regitroj per egzamina...Klaidu padaugejo,nes internetiniai buvo lengvesni,o cia daugiau "mechaniniu" klausimu,bet su laiku ju mazejo.Tuo paciu aisku susisiekiau su instruktorium,isvazinejau visas valandas ir nepasiemiau ne vienos papildomos,jei nelaikysim to slaptu pasivazinejimu su MB ir teveliu...Visi gasdino,kad nespesi per menesi susisukt,kad neislaikysi,nes egzaminatoriai labai sodina,kad teorijos egzas irgi ohoho koks.....Bet mane drasino tai,kad bilietus spresti sekes vis geriau ir geriau,visada ISLAIKYTA,ir instruktoriaus zodziai,kad as imli,kad vairuoju gerai ir kad draisia eiciau i egzamina...Na ka isauso teorijos egzamino rytas,sirdis spurda blink.gif Nuveza MB ir buna kartu. As sau kartoju,kad islaikysiu,kad privalau,nes laikas dega,jei neislaikau,jau sia vasara nebeturesiu teisiu,teks viska kartot anksciausiai po puses metu,veliausiai po metu...Nueinu,issprendziu pati pirmoji ir iskart suzinau,kad ne tik pirmoji,bet pirmoji islaikiusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Isienu netverdama dziausmu...Puse darbo nueita,liko praktika.Praktinio egzo ryta,dar su MB varom i mokyklos aikstele,ten kaip tik ir instruktoriu susitinku,dar pavazineju aikstelej,prisiparkineju...Laikas spaudzia blink.gif Jau regitroj,laukiu savo eiles ir savo "budelio"...Isgirstu savo pavarde,instruktorius is isvaizdos rimtas...Sako vaziuojam...Aikstelej klaidu 0,sako na ka i gatve varom...Kinkos jau dreba biggrin.gif Instruktoriui kazkas paskambina tas plepa sau,tuo paciu man nurodineja kur sukt...Kelios klaidos,tiksliau uzgestu kelis kartus...Jau baigiasi mano kursas,o nuotaikos visai nera,nes manau,kad neislaikyta...Jau prie regitros sustojom,instruktorius kuicias popieriuos,o as istempus ausis laukiu lemtingu zodziu...Tai ka sako eik va ten priduok popierius teisem,as net pasoksut thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ISLAIKYTA smile.gif
Oho kokia pasaka parasiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2008 11 21, 11:16)
nuo rugsėjo nebegali mokyti šeimos narys. buvau įdėjus nuorodą į nutarimo negaliojimą nusakantį dokumentą rolleyes.gif

Tai gi tik nesenai buvo padare,kad galima,o dabar vel negalima blink.gif Oi duoda........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja85: 21 lapkričio 2008 - 17:48
Aciu merginos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 11 21, 17:33)
čia ne nuomonės, o žinojimas arba ne. šeimos nariai mokyti vairuoti n e b e g a l i smile.gif

klausimas uzduotas cia http://www.lrvk.lt/m...hp?cat=5&page=2
Laba diena, norėjau jūsų paklausti , ar gali mokinti vairuoti šeimos narys . Ačiū už atsakymą.
( 2008-11-11 13:08:24 )

Mokyti vairuoti keliuose šeimos narius, siekiančius įgyti teisę vairuoti B1 ar B kategorijų motorines transporto priemones, leidžiama Susisiekimo ministerijos nustatyta tvarka.
Valstybinė kelių transporto inspekcija prie Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerijos 2008 m. rugpjūčio 6 d. ĮSAKYMAS Nr. 2B-302
Dėl Vairuotojų pirminio mokymo tvarkos aprašo patvirtinimo
(Skelbta: Valstybės Žinios, 2008.08.09, Nr.: 91, Publikacijos Nr.: 3641)
isiskaityk pati i istaymus ir suprasi kuris galioja ir kuris negalioja, kalbi nesamones doh.gif pati idejei nuoroda , tikriausiai nelabai skaitei kas ten parasyta g.gif
Atsakyti