Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(dalruka @ 2009 02 23, 09:57)
Dar klausimukas sushi, kokiais siūlais neri?Nes man pritrūksta gaminiams formos, o tavo riešinės panašu, kad formą išlaiko puikiai thumbup.gif

Neriu panašiais siūlais, kaip lietuviškieji MAXI.
O formą laiko gerai gal dėl to, kad pokiečiai neriu... Jei nerčiau minkščiau, reikėtų pakrakmolinti ax.gif
Beje, juodi siūlai minkštesni nei balti - balti tai iš viso labai gerai formą laiko net jei ir minkščiau neriu...
Atsakyti
Isiterpsiu i jusu pokalbi. blush2.gif As neriu su MAXI siulais ir darbeliai kuo puikiausiai buna standus. Labai retai kada reikia kazka pakrakmolyti. ax.gif
O pamaciusi pirstinaites, akimirka pamaniau,kad jos tavo, sushi, darbas. biggrin.gif Zinai, nenustebciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 02 24, 07:36)
Isiterpsiu i jusu pokalbi.  blush2.gif As neriu su MAXI siulais ir darbeliai kuo puikiausiai buna standus. Labai retai kada reikia kazka pakrakmolyti.  ax.gif
O pamaciusi pirstinaites, akimirka pamaniau,kad jos tavo, sushi, darbas.  biggrin.gif Zinai, nenustebciau.  mirksiukas.gif

O aš pastebėjau, kad labai skiriasi net ir vienos rūšies siūlau, bet skirtingos spalvos. pvz nusipirkau melsvų, tai tokie minkštučiai, kad iš viso nepatikėčiau, jei nežinočiau, kad medvilnė... Vos ne kaip šilkas.. Nors tos pačios kompanijos, kaip balti, kurie tikrai standūs ir, kaip sakai, ~saulye~, net nereikia krakmolinti nieko.
O dėl pirštinaičių - niekada negali žinoti hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, gal tada viskas gerai su mano darbeliais, tik pačiai atrodo, kad gali buti geriau, kiečiau laugh.gif
Šiaip tai paskutiniu metu neriu iš turkiškų, panašiai kaip maxi, tik plonesni.Tuo man jie ir patinka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2009 02 24, 10:31)
Šiaip tai paskutiniu metu neriu iš turkiškų, panašiai kaip maxi, tik plonesni.Tuo man jie ir patinka.  unsure.gif

O tu su adata neri? Jei tiap, tai gal tiems siūlams adata per stora, kurią naudoji?
Atsakyti
Taip, paskutiniu metu tik su adata biggrin.gif
Dar parasiau uzklausima dizainerei,kuri jau daug metu neria sita technika,tai atrase, kad naudoja kaproninius siulus...Tik kol kas niekur nieko panasaus nepavyko rasti ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2009 02 26, 13:13)
parasiau uzklausima dizainerei,kuri jau daug metu neria sita technika,tai atrase, kad naudoja kaproninius siulus...Tik kol kas niekur nieko panasaus nepavyko rasti  ohmy.gif
Hm... g.gif įdomu, ar tie kaproniniai siūlai ne per slidūs, ar laikosi paskui tvirtai viskas... g.gif

Prisipirkau Svarovskio kristaliukų, reikės ką nors naujo nunarplioti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 27 vasario 2009 - 00:46
QUOTE(dalruka @ 2009 02 26, 22:13)
Taip, paskutiniu metu tik su adata  biggrin.gif
Dar parasiau uzklausima dizainerei,kuri jau daug metu neria sita technika,tai atrase, kad naudoja kaproninius siulus...Tik kol kas niekur nieko panasaus nepavyko rasti  ohmy.gif

O tai is kur pati ta dizainere gauna reikiamu siuliuku? Ko ji pas mus nesirodo.... O taip butu smalsu ir idomu su tokiu zmogumi pabendrauti, jos darbus paziureti, is jos kazko pasimokinti. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
http://beadsky.com/ svetaine dizaineres, kurios klausiau del siulu.Ji sake,kad kaproninius siulus perka Rygoje, Lietuvoje ju nerado...
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2009 02 27, 13:59)
Sveikutes,
http://beadsky.com/  svetaine dizaineres, kurios klausiau del siulu.Ji sake,kad kaproninius siulus perka Rygoje, Lietuvoje ju nerado...

Viskas aišku, kas čia per dizainerė... Žinom, žinom, ania, ~saulyte~ ax.gif

Beje, aš vakar įdomumo dėlei pabandžiau internete paieškoti kaproninių siūlų, bet su storiais sunkiai sekėsi rasti plius minus į tą temą...
Atsakyti
Tai ir man aisku,kas cia per dizainere... Ka ji sako, tai dar ne viskas tiesa... Keista,kad isvis ji dar kazka sako.... Teko ir man su ja pabendrauti, bet prisiminimai ne kokie. schmoll.gif
Atsakyti
Nesupratau.....kas čia per dizainerė?.....Kas ne taip....
Atsakyti