Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Sushi, tiesiog truksta zodziu kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
Sushi, saunuole! Kokiu groziu prikurei! thumbup.gif As jau senokai mastau apie tokias panasias riesines, tik del laiko stokos nespejau dar ju igyvendinti.
Atsakyti
Ačiū, merginos wub.gif
Atsakyti
Sushi - maladec! Labai gražiai gavos. Super!

Šita, gi, aš vis su tuo ratuku... Ir aš neriu su adata, bet man ten taip nesigauna, kaip tau. Truputį papiešiau user posted image
Čia raudonas - siūlas, einantis iš adatos galo.
Viršutiniam piešinėlyje - taip, kaip pas tave gaunasi, o apatiniam - kaip pas mane. Tie juodi kabliai - dvigubi mazgai. Vat kaip padarai, kad ir vienoj ir kitoj eilutėj jie baūna "vienos krypties"?
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 02 18, 08:11)
Sushi - maladec! Labai gražiai gavos. Super!
Šita, gi, aš vis su tuo ratuku... Ir aš neriu su adata, bet man ten taip nesigauna, kaip tau. Truputį papiešiau.
Čia raudonas - siūlas, einantis iš adatos galo.
Viršutiniam piešinėlyje - taip, kaip pas tave gaunasi, o apatiniam - kaip pas mane. Tie juodi kabliai - dvigubi mazgai. Vat kaip padarai, kad ir vienoj ir kitoj eilutėj jie baūna "vienos krypties"?

Ačiū, Smilga wub.gif
O dėl ratuko – o kodėl tu vieną ratuką darai pagal laikrodžio rodyklę, o kitą – prieš? smile.gif
Tu ir tęsk viską viena kryptimi – tarsi spiralę darytum...
Parašyk, kaip gausis smile.gif
Atsakyti
g.gif
Tai aš kai darau viską viena kryptim, tai tada visos eilutės "aukštyn kojom" (na kaip tam mano piešinuke antra eilutė) gaunasi. O vat žiūriu pas tą moteriškę tie mazgai tai eina kaip pirmam piešinuke...
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 02 19, 01:25)
g.gif
Tai aš kai darau viską viena kryptim, tai tada visos eilutės "aukštyn kojom" (na kaip tam mano piešinuke antra eilutė) gaunasi.  O vat žiūriu pas tą moteriškę tie mazgai tai eina kaip pirmam piešinuke...

g.gif Net neįsivaizduoju, kodėl tau taip keistai gaunasi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 19 vasario 2009 - 15:48
stai kitoks rozancius ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 02 22, 11:35)
stai kitoks rozancius  ax.gif

Labai dailiai nunarpliotas thumbup.gif
Žiūriu, ~saulyte~, ant rožančių pasinešei kaip aš ant riešinių hihihi.gif
Rodausi savo juodąsias smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 02 23, 00:50)
Labai dailiai nunarpliotas  thumbup.gif
Žiūriu, ~saulyte~, ant rožančių pasinešei kaip aš ant riešinių hihihi.gif
Rodausi savo juodąsias smile.gif

Dekui, sushi. mirksiukas.gif Kazkaip taip gavosi, kad reikejo dovanu, tai ir sumasciau nunarplioti rozancius. ax.gif
O tavo riesines zavi! thumbup.gif Ypac man grazu tokios gelytes, tik niekaip nedristu ju pameginti nerti.
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 02 23, 09:08)
O tavo riesines zavi!  thumbup.gif Ypac man grazu tokios gelytes, tik niekaip nedristu ju pameginti nerti.
Ačiū, ~saulyte~ wub.gif
O tu nebijok, pabandyk, jos gan greitai neriasi. mirksiukas.gif

O kaip jums, merginos, tokios pirštinaitės? Man tai super. Čia, jei ką, ne mano nertos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Na nieko sau pirštinaitės.....Nerealiai
Dar klausimukas sushi, kokiais siūlais neri?Nes man pritrūksta gaminiams formos, o tavo riešinės panašu, kad formą išlaiko puikiai thumbup.gif
Atsakyti