Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

Man tai nuotaika blogiausia ne pries menesines, o ju metu, ypac 3-4 diena. Tai nesusije nei su stipriu kraujavimu, nei su skausmu. Kartais tiesiog sunku susivaldyti. Pykstu ant viso pasaulio. Nezinau, kas cia galetu padeti. Gal poilsis, pasivaiksciojimai... Gaila po to buna namiskiu, nes nuotaika tikrai juoda...  

Aha, man irgi būdingesnis durnas jautimasis po mėnesinių ar bent į jų pabaigą, grynai nervas nei iš šio nei iš to ima. Kaip juokauju - kam būna priešmenstruacinis sindromas, o kam - pomenstruacinis  ;D
Atsakyti
Labai nustebau, net silpna pasidare, nes visai nesitikejau, kad mano vardu (kri) buvo parasytas atsakymas sitam skyriuj... AS nerasiau niekad nei apie jokius pimpilus ir is viso tuo laiku nebuvau forume, nesilankiau... Kaip tai galejo atsitikti?????????????? Tikrai nesaugiai pasijauciau... Kas galetu ir kaip naudotis mano vardu ir rasyti cia?????????????? Ar man jau siza? Tikrai nerasiau...
Pirma kart cia skaitau tik siandien...

Atsakyti
Vadinasi kaskas lindo i tavo kompa ir rase tavo vardu wink.gif mad.gif
Atsakyti
kodel vyriskiams nera kokiu nors menesiniu ir plius dar PMS'u, ka ten dar vardint - be galo be krasto... O dar apie lygias teises sneka...Kokios cia lygios teises gali buti. Neteisybiu neteisybe. O jie sau gyvena ir vargo nemato...
Atsakyti
QUOTE (kri @ Penktadienis, 05 Gruodžio 2003, 13:42)
kodel vyriskiams nera kokiu nors menesiniu ir plius dar PMS'u, ka ten dar vardint - be galo be krasto... O dar apie lygias teises sneka...Kokios cia lygios teises gali buti. Neteisybiu neteisybe. O jie sau gyvena ir vargo nemato...

O tu ar noretum buti tokia kaip jie ar noretum, kad jie visa tai taip pat patirtu? O gal dar ir organus reiktu visiems suvienodinti, kad tikrai visi lygus ir nuobodus butume? ph34r.gif
Atsakyti
unsure.gif tongue.gif wink.gif pirma maniau,kokie dar pms(pries menstraciniai sindromai)gali buti,niu bet isistikinau 100 proc.,kad as prie tu moteriskaiciu kurioms tai yra.ogi visada kelios dienos iki menesiniu atitinka visus pozymius:
Prasta savijauta, besikeičianti nuotaika;

Vidinė įtampa, depresija, baimė, įniršio priepuoliai;

Dirglumas, nervingumas, sunkiau sutelkiamas dėmesys;

Skysčių susitvenkimas organizme, svorio padidėjimas daugiau nei 2 kg (normaliai - suaugusių moterų svoris prieš menstrucijas gali padidėti 1-2 kg), pabrinkusios bei skausmingos krūtys, kojų, plaštakų, po miego - ir veido pabrinkimas;

Sutrikęs šlapinimasis, vidurių pūtimas, užkietėjimas;

Apetito pakitimai (alkio priepuoliai ar apetito stoka, kartais - ypatingas saldumynų, sūrumo, kartumynų noras);

Stiprūs spazminiai galvos skausmai (migrena);

Sutrikęs miegas (nemiga arba mieguistumas), košmarai sapnuose;

Kartais - padidėjusi kūno temperatūra, alerginiai reiškiniai (sloga, odos bėrimai), paūmėjusios lėtinės ligos (net ir normaliai prieš mėnesines labiau peršalama, prasideda sloga)

niu ne viskas is tu punktu ,bet liabai daug atitinka,ar jums tauip yra,ale kokia ragana bunu,mano vaikins nesupranta sako kas tau yraaaaa,gerai,kad turiu pasisaiskinima man pms,paaiskinau kas tai yr g.gif ,tai nebepyksta.ar dar kam tai yra?ar bunat taip pat tokios smulkmeniskos ir piktos del visokiu menkniekiu>? dry.gif sad.gif doh.gif cool.gif
Atsakyti
Būna būna, visko būna - beje, jau panašia tema buvo diskutuota Grožio ir sveikatos skyrelyje.

O dar kai planuoji vaikelį, tai labai noris tuos simptomus pripaišyt galimam nėštumui... rolleyes.gif
Atsakyti
Man visi simptomai tinka,tik alergijos nepastebejau. O jau krutys tai ypac skausmingos buna,tiksliau speneliai,vyrui neleidziu nei per puse metro prie ju liestis,kai buna pms,kartais ir per menesines skauda
Atsakyti
Va va, man speneliai į pabaigą irgi pajautrėja. O kai KT gėriau, tai išvis dažniausiai labai jautrūs būdavo, vos ne mušt vyrą pasiruošus būdavau, jei ne taip kaip priliesdavo mad.gif
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 03 26, 10:40)

O dar kai planuoji vaikelį, tai labai noris tuos simptomus pripaišyt galimam nėštumui... rolleyes.gif

Vienas is aktyviausiu simptomu pas mane tai inirsio priepuoliai ir valgymo iprociu pakitimas laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Sutinku su liepsnele, kartais atrodo, kad cia ne pms o kazkas daugiau... wub.gif
Atsakyti
man irgi praktiškai visi išvardinti simptomai būna sad.gif o dar kokios skausmingos mėnesinės - praktiškai pirmą jų dieną ir negyvenu - slankioju atbukusi nuo tonos nuskausminančių, nes nošpos tipo vaistukai veikia kaip numirėlį smilkalai ... g.gif

turiu pripažinti, kad nuo dufaston-o man lengvėliau, gal vėliau organizmas prie jo visai pripras blink.gif

cool.gif
Atsakyti
wink.gif joo ir as sutinku kaip tik pms,tai jau viskas atrodo esu pastojusi nors tiu ka,ir cia maudzia ir ten vaidenas ir tas tai anas,net paciai eina juokas,o kai atsiranda menesines niu tarsi nusiviliu,kad taip cia prisisvaigau neraliai doh.gif ,as vos ne kas menesi testus perku,nes vartojam biggrin.gif wink.gif nutraukta akta,tai zinot laiko klausimas kada pastosiu wub.gif cool.gif nestuke.gif
Atsakyti