QUOTE (liona @ 2004 03 26, 09:00) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tai is vis nieko nenaudokit greiciau pastosi

Geriau iš pradžių pasidarykit balių be lialiaus, nes balių aplinka paprastai kenkia lialiui - dūmai aplink, nesveikas maistas, alkoholis - geriau nekenkt besiformuojančiam mažiukui. O kai jau būsit atšventę, tai ir planuosit sveikai
. Aišku, čia tik mano nuomonė - pasirinkimas vis tiek jūsų
.

kai pradejau gerti kontraceptines baigesi visi pms

QUOTE (Dita @ 2004 03 30, 10:41) |
kai pradejau gerti kontraceptines baigesi visi pms ![]() |
Tai aišku, kad nubūna PMS geriant kontraceptines, - jei nevyksta ovuliacija, tai ir nebūna

o taip... PMS jėga
būnu pasiruošusi visiem gerkles perkasti, kas tik pasirodo ant mano kelio.. daugiausiai tai vyrui kliūna
.. bandau suvaldyti savo pyktį.. bet, kad taip sunkiai tai gaunasi....
.. ir kažkaip paskutiniu metu taip suprastėja savijauta, kad būnu pasiruošusi bet kuriuo momentu nualpti.. ir skausmas taip kerta per kojas, kad rodos nustosiu vaikščioti....

Labai jauciu artejanti PMS - darausi ziauriai nervuota, pikta, siaubingai noriu valgyti!!! Kartais apima liudesys be priezasties, norisi verkti. O skausmas pirmaja Tu Dienu diena buna nepakeliamas... Turiu isgerti labai stipriu vaistu, kad sumazetu nors kiek. Ta diena neinu i darba, nes tikrai skausmas nepakeliamas...
liona iskur viska nurasiai

Va va, man dabar liūdesys be jokios priežasties, taip noris maut iš darbo ir susisukus kur kamputy tūnot...
Kol nebuvau
,tai budavo ziaurus PMS pas mane
galedavau tik guleti lovoj ir esti sokoladus..pilvo skausmai,nervingumas budavo siaubingi
tai kai pastojau,sakau labai didelis pliusas,kad nera PMS

Man pora kartu buvo skausmingai prasidejes PMS, tai tik vaistai padejo.
Bet dabar bent uzjauciu tas, kurios be vaistuku ne is vietos...