Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

QUOTE (liona @ 2004 03 26, 09:00)
wink.gif joo ir as sutinku kaip tik pms,tai jau viskas atrodo esu pastojusi nors tiu ka,ir cia maudzia ir ten vaidenas ir tas tai anas,net paciai eina juokas,o kai atsiranda menesines niu tarsi nusiviliu,kad taip cia prisisvaigau neraliai doh.gif ,as vos ne kas menesi testus perku,nes vartojam biggrin.gif wink.gif nutraukta akta,tai zinot laiko klausimas kada pastosiu wub.gif cool.gif nestuke.gif

tai is vis nieko nenaudokit greiciau pastosi
Atsakyti
wink.gif wub.gif niu,kad vestuviu laukiu,bet sakiau likus iki vestuviu savaitei,tada man panasiai vaisingos dienos yr,apsiskaiciavau nes ciklas reguliarus,tai sakau ir pradesim,noriu lialiu pasikviesti i baliu,aisku nesu naivi netikiu ,kad iskart pavyks,bet juk visko gali buti pabandysim wub.gif ,gal ir pavyks,tada laliui sakyciau va dalyvavai ir tiu jusu sventei cool.gif doh.gif ,eh kokia as svajotoja nereali doh.gif doh.gif doh.gif wink.gif (iki vestuviu 7 savaites ohmy.gif ) 2.gif wub.gif
Atsakyti
Geriau iš pradžių pasidarykit balių be lialiaus, nes balių aplinka paprastai kenkia lialiui - dūmai aplink, nesveikas maistas, alkoholis - geriau nekenkt besiformuojančiam mažiukui. O kai jau būsit atšventę, tai ir planuosit sveikai wink.gif . Aišku, čia tik mano nuomonė - pasirinkimas vis tiek jūsų wink.gif .
Atsakyti
kai pradejau gerti kontraceptines baigesi visi pms clap_1.gif
Atsakyti
unsure.gif nea as kazkaip niu noriu,niu matysim kokia mano savijauta bus,gal busiu paciam darbu ikarsti tikrai nesinores ,bet jei jausiu,kad liabai noriu tai ir darysim wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Dita @ 2004 03 30, 10:41)
kai pradejau gerti kontraceptines baigesi visi pms clap_1.gif

Tai aišku, kad nubūna PMS geriant kontraceptines, - jei nevyksta ovuliacija, tai ir nebūna wink.gif .
Atsakyti
o taip... PMS jėga thumbup.gif būnu pasiruošusi visiem gerkles perkasti, kas tik pasirodo ant mano kelio.. daugiausiai tai vyrui kliūna blush-anim-cl.gif .. bandau suvaldyti savo pyktį.. bet, kad taip sunkiai tai gaunasi....blush-anim-cl.gif .. ir kažkaip paskutiniu metu taip suprastėja savijauta, kad būnu pasiruošusi bet kuriuo momentu nualpti.. ir skausmas taip kerta per kojas, kad rodos nustosiu vaikščioti....
Atsakyti
Labai jauciu artejanti PMS - darausi ziauriai nervuota, pikta, siaubingai noriu valgyti!!! Kartais apima liudesys be priezasties, norisi verkti. O skausmas pirmaja Tu Dienu diena buna nepakeliamas... Turiu isgerti labai stipriu vaistu, kad sumazetu nors kiek. Ta diena neinu i darba, nes tikrai skausmas nepakeliamas...
Atsakyti
liona iskur viska nurasiai clap_1.gif
Atsakyti
Va va, man dabar liūdesys be jokios priežasties, taip noris maut iš darbo ir susisukus kur kamputy tūnot...
Atsakyti
Kol nebuvau nestuke.gif ,tai budavo ziaurus PMS pas mane blink.gif galedavau tik guleti lovoj ir esti sokoladus..pilvo skausmai,nervingumas budavo siaubingi blink.gif tai kai pastojau,sakau labai didelis pliusas,kad nera PMS clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man pora kartu buvo skausmingai prasidejes PMS, tai tik vaistai padejo. blink.gif Bet dabar bent uzjauciu tas, kurios be vaistuku ne is vietos... smile.gif
Atsakyti