Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

Panasu, kad as PMS nebeturiu smile.gif Arba net pati nepastebiu....
Kazkaip dingo visi pasaliniai reiskiniai keleta metu pavartojus kontraceptines tabletes. Kai nustojau gert - tik vienas labai nemalonus dalykas islindo: pries susergant labai jautri krutine pasidarydavo. Net prisiliest negaledavau unsure.gif
Nelabai tikejau, kad to galima isvengt, bet padejo ginekologe rolleyes.gif Parekomendavo kelis menesius WellWoman vitaminus pagert. Jau po menesiuko visi skausmai dingo smile.gif dabar jau menuo nebegeriu, bet jautrumas nebeatsirado.
Beje, sitie vitaminai ir planuojancioms nestuke.gif naudingi: i sudeti ieina folio rugstis
Atsakyti
Sveikutes visos! Nezinau ar i ta tema cia rasau, bet tikiuosi, kad kas nors atsiliepsit. rolleyes.gif MANe jau keleta ciklu is eiles, likus mazdaug 10 d. iki seknaciu menesiniu, vargina pilvo ir nugaros skausmai. Krutys taip pat pabrinksta ir pasidaro ganetinai skaudzios. Tie skausmai siaip nestiprus, bet tokie pamaudziantys. Pasidare idomu, ar dar kam nors taip buna? Ar man jau verta susirupinti? GAl cia priesmentstruacinis sindromas... g.gif
Atsakyti
Labutis wink.gif

Ateik į nėštumo planavimo skyrelį, ten yra įvairių panašių temų, gal ką rasi įdomaus smile.gif . O jeigu tau skauda apie 10 dienų prieš m, tai gali būt, kad tu labai jauti savo ovuliaciją. Išeina kiaušinėlis, dėl to gali jaustis pamaudimas. Kai kuriom merginom taip būna, nieko čia baisaus. Jei tai PMS, tai blogas savijauta vis labiau stiprėja artėjant m. Taip kad labai nesigąsdink wink.gif .
Atsakyti
Rusnyte, man irgi taip atrodo, kad tu taip jauti savo ovuliacija. rolleyes.gif O as irgi ovuliacija jauciu, man ciklo viduryje pamaudzia arba viena, arba kita sona. Tad tiksliai zinau, kurioje kiausideje ovuliacija vyksta tongue.gif
Atsakyti
Yra tokie neblogi vitaminai moterims - VITAKUR (jei teisingai užrašiau pavadinimą) . Jie padeda atsikratyti daugumos nemalonių PMS požymių - irzlumo, skausmų. Manau neverta kentėti. Mėnesio kursas kainuoja apie 20 lt ( lyg 18). Pabandyk pagerti porą mėnesių...
Atsakyti
vargina ir baisiai jokie vitaminai nepadeda... sad.gif taip kad kiekviena menesi patiriu gimdymo kancias, tai gimdant net buvau nustebinta, kad neka baisiau kaip menstruacijos...
Atsakyti
Man tai pirma sirgimo diena taip SKAUDA, kad norisi sienomis lipti sad.gif
Siaip tai siek tiek padeda Nospa- po kokio pusvalandzio praeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE (evutes_mama @ 2004 06 09, 10:39)
Man tai pirma sirgimo diena taip SKAUDA, kad norisi sienomis lipti sad.gif
Siaip tai siek tiek padeda Nospa- po kokio pusvalandzio praeina smile.gif

man padeda tirpus aspirinas puse tabletes ir jau gerai. smile.gif
Atsakyti
o mane diena ar dvi pries menesines vargina siaubingas galvos skausmas - niekas nepadeda nei nospa, nei saridonas ar ketanovas, vaistu prigeriu, galva kaip svinine, 15 min ir vel is pradziu, deina nedarbinga, negaliu net akiu atmerkti sad.gif Seniau taip niekada nebuvo, bet po dukrytes ir prasidejo.. nebezinau ko griebtis..
Atsakyti
Rusnyte, as irgi jauciu tuos pacisu pozymius, o krutine man netgi labai skauda.
PMS zodziu. Man tai padejo nakvisu aliejus, jo ir Vitakure yra, bet nedaug.

O siaip tai nesuku galvos, jau ipratau kaip prie naturalaus dalyko. Uztat gerai zinau, kada nevaisingos dienos prasideda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Raudonplaukė @ 2004 06 09, 11:44)
Rusnyte, as irgi jauciu tuos pacisu pozymius, o krutine man netgi labai skauda.
PMS zodziu. Man tai padejo nakvisu aliejus, jo ir Vitakure yra, bet nedaug.

O siaip tai nesuku galvos, jau ipratau kaip prie naturalaus dalyko. Uztat gerai zinau, kada nevaisingos dienos prasideda rolleyes.gif

tada nevaisingos, kai nustoja skaudeti???? ar taip supratau?
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 06 08, 14:49)
MANe jau keleta ciklu is eiles, likus mazdaug 10 d. iki seknaciu menesiniu, vargina pilvo ir nugaros skausmai. Krutys taip pat pabrinksta ir pasidaro ganetinai skaudzios. Tie skausmai siaip nestiprus, bet tokie pamaudziantys

As net pas gydytoja del to ejau, o ji tik nusisypsojo ir nesuprato, kokia cia beda - ivyksta ovuliacija, naturalus organizmo pokyciai. Jau ipratau, kad taip yra.
O va, su galvos skausmu blogiau. Doma, man irgi pries pat menesines prasideda "saules uztemimas". Man gydytoja patare tokius tirpinamus miltukus - Nimesil. Pakutis apie lita kainuoja, bet tikrai padeda. Kai labai stipriai isiskauda, viena isgerus, po valandos dar galima antra. Kol kas vienintele pagalba, kuria radau.
Atsakyti