QUOTE (Chilli @ 2004 04 19, 08:42) |
Kol nebuvau ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teks dabar tau visa gyvenima shitaip "gydytis " nuo PMS

Liona, nusipirk kokios raminančios arbatėlės arba valerijono įkalk - man tai padeda
.

QUOTE (liona @ 2004 04 22, 07:36) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nusilirk vitaminu su nakvisu aliejum (Vitakur, ar Womens Life), arba viena nakvisu alieju pagerk. Jis nuo visokiu moterisku negalavimu. Man ziauriai padejo. Nes as irgi anksciau labai kentedavau ir aisku vyrui labiausiai kliudavo.

As per PMS ziauriai nervinga bunu, kiekvienas zodis, istartas ne tokia intonacija (kaip man pasirodo) sukelia klaiku siautejima...
Tik pastaruoju metu kazkaip stengiuosi valdytis, jei tik sugebu... Retkarciais gaunasi

Tik pastaruoju metu kazkaip stengiuosi valdytis, jei tik sugebu... Retkarciais gaunasi

Ko cia dabar dykinejat mars dirbti ar namu daboti
Va taip man ir pasireiskia tas P M S

Va taip man ir pasireiskia tas P M S
buna buna, keleta dienu pries tas dieneles
va ir vakar tokia jau nervinga, tokia jau jautri...pirsta pajudini ir jau i asaras..visas gyvenimas ir visi nemieli ir pati sau bjauri...bet praeina...
pastebejau kad kai buvau jaunesne, kai tik pradejau sirgti (16-18 metu) tas nervingumas ir pms nepasireiksdavo, kuo labiau senstu tuo baisiau darosi

pastebejau kad kai buvau jaunesne, kai tik pradejau sirgti (16-18 metu) tas nervingumas ir pms nepasireiksdavo, kuo labiau senstu tuo baisiau darosi

Sako,
gerai gydo PMS

Man geriausias PMS vaistas yra menesines....
Vat kai jos prasideda ir pilvukas is karto sumazeja ir ne taip viskas nervuoja. Cia aisku taip anksciau buvo kol vaikucio neuzsinorejau...
Nes dabar kai PMS kamuoja, atrodo kad nestumo pozymiai.... kai menesines prasideda susinervuoju, kad nepastojau....
vat tai toks ir gyvenimas

Vat kai jos prasideda ir pilvukas is karto sumazeja ir ne taip viskas nervuoja. Cia aisku taip anksciau buvo kol vaikucio neuzsinorejau...

vat tai toks ir gyvenimas

QUOTE (liepsnele @ 2004 04 28, 15:28) |
Sako, ![]() ![]() |
pamenu kai man tik buvo prasidejusios menstruacijos, kai buvo apie 17 metu...labai skaudedavo, tas dvi dienas is namu ne kojos i mokykla, nes buvau kaip lavonelis nieko negalejau daryt (baisu budavo kai tos dienos sutapdavo su kontroliniu ar egzu

dabar geriu kontraceptines,kurios tikrai viska (tfu tfu tfu) sunormalizavo,turiu vyra (vestuves rugpjuti)..skausmo mazai bera, tik truputeli, bet va nervingumas tai nuo anu septyniolikmetes laiku tikrai padidejes ir net labai