Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

QUOTE (Chilli @ 2004 04 19, 08:42)
Kol nebuvau nestuke.gif ,tai budavo ziaurus PMS pas mane blink.gif galedavau tik guleti lovoj ir esti sokoladus..pilvo skausmai,nervingumas budavo siaubingi blink.gif tai kai pastojau,sakau labai didelis pliusas,kad nera PMS clap.gif thumbup.gif

Teks dabar tau visa gyvenima shitaip "gydytis " nuo PMS laugh.gif
Atsakyti
mad.gif ohmy.gif man siandien PMS,tai yra ir vakar buvo,tai zinokit kaip gaila man savo vyro,apsaukiau supikau,liepiau tiesiog staugiau liepiau su manim ka nors pasisneketi,o kai klausia ka snekam blink.gif sakau tu manes neisklausai blink.gif ,tai vakar erzinau ir gnaibiau jy kol gavau pernagus,paskui verkiau blink.gif laugh.gif ,o is ryto dar nesisnekejau ir kaltinau jy,kad vakar neguode nes as verkiau blink.gif ,boze kokia as sirse ka en sirse kamane grynuole tai dar pora dienu tas pms turi buti tiesa nezinau ,bet mano vaikinas manau isprotes tas kelias dienas,o dar blyn galva skauda ir miego noriu,oij kaip reikia tvardytis,ir mane erzina dabar bendradarbes,kad jis tarska ir taska kaip bobutes,taip ir niezti kazka garsiai uzrekti,uzsikiskiiiiiiit blyn,noriu keiktis,mergos padekit,stogas vaziuoja blink.gif doh.gif cool.gif unsure.gif dry.gif
Atsakyti
Liona, nusipirk kokios raminančios arbatėlės arba valerijono įkalk - man tai padeda wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (liona @ 2004 04 22, 07:36)
mad.gif ohmy.gif man siandien PMS,tai yra ir vakar buvo,tai zinokit kaip gaila man savo vyro,apsaukiau supikau,liepiau tiesiog staugiau liepiau su manim ka nors pasisneketi,o kai klausia ka snekam blink.gif sakau tu manes neisklausai blink.gif ,tai vakar erzinau ir gnaibiau jy kol gavau pernagus,paskui verkiau blink.gif laugh.gif ,o is ryto dar nesisnekejau ir kaltinau jy,kad vakar neguode nes as verkiau blink.gif ,boze kokia as sirse ka en sirse kamane grynuole tai dar pora dienu tas pms turi buti tiesa nezinau ,bet mano vaikinas manau isprotes tas kelias dienas,o dar blyn galva skauda ir miego noriu,oij kaip reikia tvardytis,ir mane erzina dabar bendradarbes,kad jis tarska ir taska kaip bobutes,taip ir niezti kazka garsiai uzrekti,uzsikiskiiiiiiit blyn,noriu keiktis,mergos padekit,stogas vaziuoja blink.gif doh.gif cool.gif unsure.gif dry.gif

Nusilirk vitaminu su nakvisu aliejum (Vitakur, ar Womens Life), arba viena nakvisu alieju pagerk. Jis nuo visokiu moterisku negalavimu. Man ziauriai padejo. Nes as irgi anksciau labai kentedavau ir aisku vyrui labiausiai kliudavo. wink.gif
Atsakyti
As per PMS ziauriai nervinga bunu, kiekvienas zodis, istartas ne tokia intonacija (kaip man pasirodo) sukelia klaiku siautejima... mad.gif
Tik pastaruoju metu kazkaip stengiuosi valdytis, jei tik sugebu... Retkarciais gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
Ko cia dabar dykinejat mars dirbti ar namu daboti mad.gif mad.gif mad.gif

Va taip man ir pasireiskia tas P M S
Atsakyti
buna buna, keleta dienu pries tas dieneles sad.gif va ir vakar tokia jau nervinga, tokia jau jautri...pirsta pajudini ir jau i asaras..visas gyvenimas ir visi nemieli ir pati sau bjauri...bet praeina...
pastebejau kad kai buvau jaunesne, kai tik pradejau sirgti (16-18 metu) tas nervingumas ir pms nepasireiksdavo, kuo labiau senstu tuo baisiau darosi doh.gif
Atsakyti
Sako, nestuke.gif gerai gydo PMS smile.gif
Atsakyti
Man geriausias PMS vaistas yra menesines.... thumbup.gif
Vat kai jos prasideda ir pilvukas is karto sumazeja ir ne taip viskas nervuoja. Cia aisku taip anksciau buvo kol vaikucio neuzsinorejau... doh.gif Nes dabar kai PMS kamuoja, atrodo kad nestumo pozymiai.... kai menesines prasideda susinervuoju, kad nepastojau.... cool.gif
vat tai toks ir gyvenimas clap.gif
Atsakyti
Va ko ko o to PMS as tikrai neturiu... rolleyes.gif tikrai nepasakyciau,l kad kakuriom dienom bunu nervingesne ar pan. thumbup.gif del skausmu, tai man nebent paskauda viena diena pries tas dienas, bet ir tai tik paraizo... rolleyes.gif
Atsakyti
Va va as irgi ta problemele turiu, tad as irgi nuo menkiausio izeidziancio zodzio pravirkstu ir nervuoja kiekvienas zmogelis, net jei per arti prieina
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 04 28, 15:28)
Sako, nestuke.gif gerai gydo PMS smile.gif

pamenu kai man tik buvo prasidejusios menstruacijos, kai buvo apie 17 metu...labai skaudedavo, tas dvi dienas is namu ne kojos i mokykla, nes buvau kaip lavonelis nieko negalejau daryt (baisu budavo kai tos dienos sutapdavo su kontroliniu ar egzu doh.gif nuejau pas gydytoja,o ji man sypsosi ir sako,vaikeli susitvarkys viskas kai turesi pastovu partneri (ta prasme lytiniai santykiai padeda isvengt pms) ir kai pagimdysi nestuke.gif tada manes tas nepaguode, nes as nei to nei to neturejau ir neplanavau....
dabar geriu kontraceptines,kurios tikrai viska (tfu tfu tfu) sunormalizavo,turiu vyra (vestuves rugpjuti)..skausmo mazai bera, tik truputeli, bet va nervingumas tai nuo anu septyniolikmetes laiku tikrai padidejes ir net labai dry.gif
Atsakyti