QUOTE(l.jelena @ 2008 11 27, 13:52)
"Taip keista ekrane valdyti save.
Ganėtinai nemalonus jausmas kai mane užpuola įvairūs herojai ir kartais smarkiai mane sužeidžia.
Sunku nesusinervinti". Vin Dieselis.
(http://club.lt/index/lt/vilnius/cinema/review/?id=423)
va va
Papildyta:
QUOTE(banginiukas @ 2008 11 27, 14:04)
Laba blondinatore,
buvom mes su vyru labai panasiam sh... kaip sakai... Islindom bendrom jegom...
Suma labai panasi buvo, kur neisidarbini visur anstoliai daugiau nei puse lgos nuskaiciuoja... Tragedija ne kitaip... Taip mastem tada, bet susiemem.
Pirmiausia rekia pakalbet su tevais (bent jau mums padejo jie, nors patys pensininkai ir gyvena kaime). Pasieme jie paskola, mes viska susimokejom, susiremontavom buta, ir gyvenam dabar... aisku ne kaip inkstai taukuose, bet ir persekiojami nebesijauciam, visiskai pasikeite ritmas... Svarbiausia, kad jus su notaru, be notaro, bet gautumet is kur pasiskolinti pinigu, ir tiesiog i menesi kazkiek inestumet, nes bet kuriuo atveju moket nuo 40 000 po 1000 lt tris metus lengviau nei po velnias zino kiek, velnias zino kiek laiko ir vis kitiems

na cia mano nuosirdus patarimas, nes tikrai zinau ka tai reiskia
aciu labai, dziaugiuosi kad jus islindot is sh....!
pas tevus tai be sansu, dabar prasem pas abieju darbdavius,tai ziuresim kas bus, dar turim giminaiti, bandysim su juo kalbet, as irgi galvoju geriau jau but vienam skolingiem ir kasmenesi atidavinet po 1000 negu tokia bezabrazija...
Papildyta:
QUOTE(121akela @ 2008 11 27, 14:17)
perskaiciau visa tema.palaikau ir uzjauciu autore.
Iš kur tiek kantrybes atsakineti kiekvienai išsišokelei, kuri net temos pilnai neperskaito?

Labai lengva kazka pasmerkti net nesigilinus.
Taip situacija sunki, bet tai
]tik pinigai.viskas išsispres.Sėkmės jums.
Svarbiausia , kad visa kita butu gerai, ko jums ir linkiu
na matot, tokia jau esu, galvojau tas siukslintojas ignoruoti, bet kraujas uzverda kai perskaitau apie save ar vyra kokia nesamone, ypac kai tikrai zinoma kad taip nera...bet tikriausiai reikes arba sitam skyrely nesilankyti, arba ignoruoti tokias rasytojas.
aisku tai tik pinigai, bet norisi gyventi normaliai, na manau anksciau ar veliau taip ir bus o vyras labai pasimoke, aria, uzdirba ir viska sukisa i ta juodaja skyle pavadinimu skola....
labiausiai dekinga esu visom man patarusiom ir palaikiusiom, protingom ir ismintingom moterim...gerai kad ant lietuvos tokiu beesama