Įkraunama...
Įkraunama...

pavargau nuo tokio gyvenimo....

QUOTE(Shania @ 2008 11 27, 13:29)
Gal prastos nuotaikos buvo, neissimiegojo, vyras nepamilejo  blush2.gif Nu gi visokiu buna, kam kreipti demesi i zmogu kuris sugebejo isspausti tik viena "protinga" patarima - greiciau begti nuo vyro

Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 27, 13:30)

Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 27, 13:30)
Papildyta:

kazkas kompui....
jus visiskai teisi, bet matau kad per jautriai pradejau reaguoti, net apsiverkiau... blush2.gif
kvailai cia viskas, norejau patarimu, o gavau per galva...
tikriausiai nebeuzeisiu i sita tema, tegu diskutuoja be manes, apie tai koks mano vyras netikes ir kokia as blogybe verysad.gif
Atsakyti
"Taip keista ekrane valdyti save. Ganėtinai nemalonus jausmas kai mane užpuola įvairūs herojai ir kartais smarkiai mane sužeidžia. Sunku nesusinervinti". Vin Dieselis. mirksiukas.gif
(http://club.lt/index/lt/vilnius/cinema/review/?id=423)
Atsakyti
Laba blondinatore,
buvom mes su vyru labai panasiam sh... kaip sakai... Islindom bendrom jegom...
Suma labai panasi buvo, kur neisidarbini visur anstoliai daugiau nei puse lgos nuskaiciuoja... Tragedija ne kitaip... Taip mastem tada, bet susiemem.
Pirmiausia rekia pakalbet su tevais (bent jau mums padejo jie, nors patys pensininkai ir gyvena kaime). Pasieme jie paskola, mes viska susimokejom, susiremontavom buta, ir gyvenam dabar... aisku ne kaip inkstai taukuose, bet ir persekiojami nebesijauciam, visiskai pasikeite ritmas... Svarbiausia, kad jus su notaru, be notaro, bet gautumet is kur pasiskolinti pinigu, ir tiesiog i menesi kazkiek inestumet, nes bet kuriuo atveju moket nuo 40 000 po 1000 lt tris metus lengviau nei po velnias zino kiek, velnias zino kiek laiko ir vis kitiems mirksiukas.gif na cia mano nuosirdus patarimas, nes tikrai zinau ka tai reiskia smile.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema.palaikau ir uzjauciu autore. 4u.gif
Iš kur tiek kantrybes atsakineti kiekvienai išsišokelei, kuri net temos pilnai neperskaito? biggrin.gif Labai lengva kazka pasmerkti net nesigilinus.
Taip situacija sunki, bet tai ]tik pinigai.viskas išsispres.Sėkmės jums.
Svarbiausia , kad visa kita butu gerai, ko jums ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 27, 13:52)
"Taip keista ekrane valdyti save. Ganėtinai nemalonus jausmas kai mane užpuola įvairūs herojai ir kartais smarkiai mane sužeidžia. Sunku nesusinervinti". Vin Dieselis.  mirksiukas.gif
(http://club.lt/index/lt/vilnius/cinema/review/?id=423)

va va blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(banginiukas @ 2008 11 27, 14:04)
Laba blondinatore,
buvom mes su vyru labai panasiam sh... kaip sakai... Islindom bendrom jegom...
Suma labai panasi buvo, kur neisidarbini visur anstoliai daugiau nei puse lgos nuskaiciuoja... Tragedija ne kitaip... Taip mastem tada, bet susiemem.
Pirmiausia rekia pakalbet su tevais (bent jau mums padejo jie, nors patys pensininkai ir gyvena kaime). Pasieme jie paskola, mes viska susimokejom, susiremontavom buta, ir gyvenam dabar... aisku ne kaip inkstai taukuose, bet ir persekiojami nebesijauciam, visiskai pasikeite ritmas... Svarbiausia, kad jus su notaru, be notaro, bet gautumet is kur pasiskolinti pinigu, ir tiesiog i menesi kazkiek inestumet, nes bet kuriuo atveju moket nuo 40 000 po 1000 lt tris metus lengviau nei po velnias zino kiek, velnias zino kiek laiko ir vis kitiems  mirksiukas.gif na cia mano nuosirdus patarimas, nes tikrai zinau ka tai reiskia  smile.gif

aciu labai, dziaugiuosi kad jus islindot is sh....!
pas tevus tai be sansu, dabar prasem pas abieju darbdavius,tai ziuresim kas bus, dar turim giminaiti, bandysim su juo kalbet, as irgi galvoju geriau jau but vienam skolingiem ir kasmenesi atidavinet po 1000 negu tokia bezabrazija... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(121akela @ 2008 11 27, 14:17)
perskaiciau visa tema.palaikau ir uzjauciu autore. 4u.gif
Iš kur tiek kantrybes atsakineti kiekvienai išsišokelei, kuri net temos pilnai neperskaito? biggrin.gif Labai lengva kazka pasmerkti net nesigilinus.
Taip situacija sunki, bet tai ]tik pinigai.viskas išsispres.Sėkmės jums.
Svarbiausia , kad visa kita butu gerai, ko jums ir linkiu 4u.gif

na matot, tokia jau esu, galvojau tas siukslintojas ignoruoti, bet kraujas uzverda kai perskaitau apie save ar vyra kokia nesamone, ypac kai tikrai zinoma kad taip nera...bet tikriausiai reikes arba sitam skyrely nesilankyti, arba ignoruoti tokias rasytojas.
aisku tai tik pinigai, bet norisi gyventi normaliai, na manau anksciau ar veliau taip ir bus o vyras labai pasimoke, aria, uzdirba ir viska sukisa i ta juodaja skyle pavadinimu skola....

labiausiai dekinga esu visom man patarusiom ir palaikiusiom, protingom ir ismintingom moterim...gerai kad ant lietuvos tokiu beesama 4u.gif
Atsakyti
Geriausai tai ignoruoti. mirksiukas.gif Kaip sako duok durniui kelia, vistiek neras biggrin.gif
o piniginiu rupesciu , patikekit ne jus viena turit ax.gif
Viskas pas jus i gera puse, juk vyras dirba ir stengiasi, nenukabinkit nosies 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(121akela @ 2008 11 27, 14:44)
Geriausai tai ignoruoti. mirksiukas.gif Kaip sako duok durniui kelia, vistiek neras biggrin.gif
o piniginiu rupesciu , patikekit ne jus viena turit ax.gif
Viskas pas jus i gera puse, juk vyras dirba ir stengiasi, nenukabinkit nosies 4u.gif  biggrin.gif

jei vyras butu blogas man ar vaikui tikrai mastyciau kazka, bet va laimei kad tikrai zmogus stengiasi, o grizes is darbo dar su vaiku cackinas, indus suplaumna, ir siaip buity padeda tvarkytis, o per isiegines tai ir kava i lova, ir pusrycius pagamina ir buta tvarko...ir geliu padovsnoja, bent karta i mewnesi...as jo neteisinu, aisku yra nuoskauda del tu melu ir kad taip elgesi neprotingai, bet savo seimos nedraskysiu del tokiu dalyku...juolab kad as ji tikrai myliu...ir jis mane ir maziu, jus matytumet kaip jie bendrauja, vaikas teti pamato is darbo grizusi ir apsikabines stovi, nepaleidzia nei nusipraust nei pavalgyt, oir maudosi jie pas mane kartu, nes as nesusitvarkau...o si sestadieni varysim eglutes iziebima stebet, ir man dzin ka kitos galvoja, as esu labai laiminga savo seimoje, o pinigus uzdirbsim... smile.gif
pameginsiu jas ignoruot, kaip tuscia vieta cool.gif
Atsakyti
šaunuole 4u.gif

Net pavydas apima beskaitant ,.......... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 13, 12:54)

jie nepades man...niekas ju neperkalbes, o dar siokius tokius santykius susigadinsim, nei jie skolinsis nei ka, bandziau prasyt paskolinti pinigu kelionei i uzsieni mano vyrui, tai neisivaizduojat kas dejos...taip, skaudu, bet mano tevai tokie, patys gyvena bute 4 kmb kurio kaina milijonas, verkia kad daug mokesciu moka, baigia ji issipirkt, gyvena su broliu, 2kmb laisvi, bet net nekviecia kartu gyvent, mes tik apsizenije turejom purvinam barake gyvent su alkoholikais kaimynais (as buvau 6men nescia), net i tualeta negalejau eiti, taip apsnerksta buvo, nei skalbykles, dusas baisu kokia liga pasigaut, nuomuojomes, ir jei ne vyro tevas savo mazuli ten ir augintume,.kiti tevai parduotu ta buta, padalintu pinigus vaikam ar pan, o maniskiai net kartu gyvent nekviecia, tai ar jie paskolins pinigu mum, tokia suma? manau atsakymas aiskus  unsure.gif

4u.gif vistiek anksciau ar veliau sita situacija issispres mirksiukas.gif
va del tevu tai ir as kartais nesuprantu unsure.gif MB tevai gyvena kelis milijonus vertame name,o mums nepadeda, sako patys tvarkykites, anukums mes viska duosim, o sunus jau uzauginom, davem ka galejom g.gif Va mes baigiam dabar nama statytis, tai pasiemem paskola neduok dieve doh.gif bet mano tevai, kad mums pagelbeti pardave savo triju kambariu buta ir nusipirko mazesni, turejo zemes nedideli sklypeli ir ta pardave, kad mums padeti thumbup.gif Jie sako, kam mums ta zeme, kam tie trys kambariai, kai uztenka ir vieno, svarbu, kad vaikams gerai butu. Va nors anyta ir uosvis pas mane thumbup.gif bet is sitos puses as ju nesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(121akela @ 2008 11 27, 15:00)
šaunuole 4u.gif

Net pavydas apima beskaitant ,.......... blush2.gif

na, nera namu be dumu...
manau ir pas jus daug gyvenime gero yra 4u.gif
Atsakyti
taip , bet tos pacios finansines problemos, del ju kartais ir visi pykciai kyla
iš tiesu jei viskas butu labai gerai, tai jau tai ir butu negerai... biggrin.gif
nu gal suprasite mano 'gilia" minti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MildaS @ 2008 11 27, 15:01)
4u.gif vistiek anksciau ar veliau sita situacija issispres mirksiukas.gif
va del tevu tai ir as kartais nesuprantu unsure.gif MB tevai gyvena kelis milijonus vertame name,o mums nepadeda, sako patys tvarkykites, anukums mes viska duosim, o sunus jau uzauginom, davem ka galejom  g.gif Va mes baigiam dabar nama statytis, tai pasiemem paskola neduok dieve doh.gif bet mano tevai, kad mums pagelbeti pardave savo triju kambariu buta ir nusipirko mazesni, turejo zemes nedideli sklypeli ir ta pardave, kad mums padeti thumbup.gif Jie sako, kam mums ta zeme, kam tie trys kambariai, kai uztenka ir vieno, svarbu, kad vaikams gerai butu. Va nors anyta ir uosvis pas mane  thumbup.gif bet is sitos puses as ju nesuprantu ax.gif

tai as apie ta pati, ir zinau kad jei maniskis duok dieve po 25 metu (anksciau nesinoretu) ateis su mergaite ir sakys kad noriu zenytis mama, nors bus baiges mokslus, tures darba (tikiuosi blush2.gif ), tai padesiu kuo galesiu bet per daug nesikisiu, na tarkim jei busim uzgyvene buta didesni, parduociau be dvejoniu, ir nusipirkciau mazesni, o kitka sunui duociau gyvenimo pradziai, na gal siek tiek dar sau pasilikciau, ant senatves su savo senuciuku pakeliaut (kaip daro vokieciu pensinikai biggrin.gif )...as niekad tevu neprasiau ir neprasysiu, bet kad as ju nesuprantu, taip ir rasiau ...kam verkti kad mokseciai dideli, kai realiai tam bute 2 kambariai pastoviai tusti ? nepatinka, parduok,o nenori tai mokek ir tylek ax.gif
o jusu uosviu keista pozicija "anukams viska duosim", tai ju anukai gi su jumis gyvena, kaip jie dabar atskirs, paskola jus mokat, namas gi vaikams atiteks, o mokedami paskola kazkiek ir vaikai skriaudziami, juk tie pinigai nemenki, galetu buti seimos pramogom, ar bureliam ar kelionem ar pan. laimei bent kad kaip uosviai jie geri, tas ne kiekvienai pasiseka cool.gif
Atsakyti