Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Mano tikrai pažastis apsiskutęs vaikšto clap.gif ir niekad jo to nereikalavau ar neprašiau, pats susipranta wub.gif
Atsakyti
maniskis taip pat skutasi, o tai jis pradejo daryti pries mums pradedant draugaut.... mirksiukas.gif zodziu aukleti nereikejo ir tai jau jam yra iprotis... nemanau, kad tai gejiska... pritariu toms kurios mano jog tai higiena...
aisku gerai jei vyras neskutantis pazastu sugeba save priziureti kitaip (lendant i diena po 2 kartus i dusa, ar kaip kitaip).. tik man idomu kaip jau ten jie tada tokiu atveju naudoja pazastu piestuka? g.gif biggrin.gif
nesmerkiu vyru neskutanciu pazastu, bet jei neskuta ir vaiksto kaip seskas... tada toki geriau aplenkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2007 01 08, 15:19)
maniskis taip pat skutasi, o tai jis pradejo daryti pries mums pradedant draugaut.... mirksiukas.gif zodziu aukleti nereikejo ir tai jau jam yra iprotis... nemanau, kad tai gejiska... pritariu toms kurios mano jog tai higiena...
aisku gerai jei vyras neskutantis pazastu sugeba save priziureti kitaip (lendant i diena po 2 kartus i dusa, ar kaip kitaip).. tik man idomu kaip jau ten jie tada tokiu atveju naudoja pazastu piestuka? g.gif  biggrin.gif
nesmerkiu vyru neskutanciu pazastu, bet jei neskuta ir vaiksto kaip seskas... tada toki geriau aplenkti mirksiukas.gif

pazastu piestuka? g.gif o kodel negalima naudoti tiesiog purskiamo dezodoranto? tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nezinau kaip kam bet man tai patinka tik kai skutasi tas pazastis stipriosios lyties atstovai 4u.gif nieko malonaus atsigult salia kai tave apsikabina ir y akis lenda jo pazastie splaukau manau g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as vistiek manau kad tai issidirbinejimas. Juk moterys salina plaukus tam tikrose vietose nes tai "ne moteriska", tuo tarpu plaukuotumas priklauso nuo totesterono, kuris yra "atsakingas" uz vyriskuma. Taip kad man depiliuoti vyrai kazkaip labai jau moteriskai atrodo bigsmile.gif Tuoj turbut ir kojas depiliuot priversit biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Man patinka kai vyras nusiskuta pažastis (na bent jau pasitrumpint tai turetu mirksiukas.gif ). Gerai kad maniškis supratingas ir be jokio raginimo tai daro biggrin.gif
Atsakyti
MB neskuta verysad.gif , bet išsikarpo. Nors tiek gerai biggrin.gif
Atsakyti
mano skutas lotuliukas.gif nors galbut ne taip daznai kaip as noreciau, bet karta per menesi tai jau tikrai.. taip gaunas kad as taip ir nepamatau ilgu garbanu (nespeja uzaugt)..
Atsakyti
maniškis iš pradžių nesiskuto doh.gif sakė, kad tai gėjiška biggrin.gif bet po ilgo moralinio pokalbio nubėgo ir nusiskuto clap.gif dabar jis pažasti skuta kiekvieną dieną biggrin.gif biggrin.gif ir iš kitų vyrų juokiasi, kurie to nedaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2007 01 25, 16:10)
maniškis iš pradžių nesiskuto doh.gif sakė, kad tai gėjiška biggrin.gif bet po ilgo moralinio pokalbio nubėgo ir nusiskuto clap.gif dabar jis pažasti skuta kiekvieną dieną  biggrin.gif  biggrin.gif ir iš kitų vyrų juokiasi, kurie to nedaro thumbup.gif

ar galima butu sigirst to pokalbio pavyzdi? biggrin.gif labai reik... ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na as tai nezinau, gal ir nesutaps mano nuomone su daugelio sia parasiusiu, bet man net mintis nekilo, kad mano mylimasis galetu skustis... Jis ir sportininkas, ir siaip dirba daug... Bet jokiu problemu tie plaukai nesudaro. Na nezinau, kazkaip nepatiktu man, nesakau, kad tai gejiska, bet... Na cia dar aisku ir nuo vyro priklauso, visi juk skirtingi. O man maniskis nuostabus su visais savo plaukais. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Unyte @ 2007 02 05, 16:37)
Na as tai nezinau, gal ir nesutaps mano nuomone su daugelio sia parasiusiu, bet man net mintis nekilo, kad mano mylimasis galetu skustis... Jis ir sportininkas, ir siaip dirba daug... Bet jokiu problemu tie plaukai nesudaro. Na nezinau, kazkaip nepatiktu man, nesakau, kad tai gejiska, bet... Na cia dar aisku ir nuo vyro priklauso, visi juk skirtingi. O man maniskis nuostabus su visais savo plaukais.  biggrin.gif  ax.gif  (ir tikrai higieniskas!)

Beje pritariu Garbanei! Tas vyru skutimasis tikrai nera labai vyriska! Cia zingsnis link koju depiliacijos! biggrin.gif Nors is tiesu tai net nejuokinga, koks siaubas turetu buti- vyras depiliuotom kojom! mega_shok.gif blink.gif
Atsakyti