Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Nu mano manymu, tikras vyras neturetu atrodyti kaip "nuskusta vista" ..Aisku turetu moketi save prisiziureti ax.gif
Atsakyti
o man patinka kai pas vyrą pažastyse yra plaukų, bet jie sutvarkyti, t.y. trumpai nukirpti, apskusti, kad labai išsikeroję nebūtų biggrin.gif , nes jau kai visai ten nieko nėra tai truputi gėjiška ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miru @ 2007 01 04, 20:40)
o man patinka kai pas vyrą pažastyse yra plaukų, bet jie sutvarkyti, t.y. trumpai nukirpti, apskusti, kad labai išsikeroję nebūtų biggrin.gif , nes jau kai visai ten nieko nėra tai truputi gėjiška  ax.gif

thumbup.gif saunuole, as irgi taip manau smile.gif
Atsakyti
As ir uz pazastu skutima, maniskis tai daro visada ir nieko cia blogo nematau. Kodel moterim reikia, o vyrai, jei apsiskute pazastis, tai jau gejai? 4u.gif Cia higiena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2007 01 05, 20:49)
As ir uz pazastu skutima, maniskis tai daro visada ir nieko cia blogo nematau. Kodel moterim reikia, o vyrai, jei apsiskute pazastis, tai jau gejai?  4u.gif Cia higiena  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as uz drinks_cheers.gif man labai negrazu, kai pazastys neskustos, tokie nesvarus man tie vyrai atrodo ax.gif
Atsakyti
Nęsamonė, kad pažastų skutimas tj jau gėjiška bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif Man atrodo tai tiesiog būtinas ir privalomas vyrams ritualas....Mes moterys depiliuojamės pažastis,kojas, kitos dar ir rankas įsigudrina blink.gif o vyras jau jai kuris kokį plaukelį nusidepiliavęs tj gėjus protest.gif Aš manau, kad vyrams tereikia depiliuotis pažastis ir viskad daugiau nieko, argi jiems sunku ir viskas dėl higienos ir taip manau, kad 100 kartų gražiau nuskustos pažastys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 01 06, 16:06)
Nęsamonė, kad pažastų skutimas tj jau gėjiška bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  Man atrodo tai tiesiog būtinas ir privalomas vyrams ritualas....Mes moterys depiliuojamės pažastis,kojas, kitos dar ir rankas įsigudrina  blink.gif o vyras jau jai kuris kokį plaukelį nusidepiliavęs tj gėjus  protest.gif Aš manau, kad vyrams tereikia depiliuotis pažastis ir viskad daugiau nieko, argi jiems sunku ir viskas dėl higienos ir taip manau, kad 100 kartų gražiau nuskustos pažastys  wub.gif

Tikras vyras turi tureti plauku! thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Caramele,2007 01 06, 16:06]
Aš manau, kad vyrams tereikia depiliuotis pažastis ir viskad daugiau nieko, argi jiems sunku.

Vyrai dar turėtų prisižiūrėti, kad iš nosies nekyšotų plaukai blink.gif . Šito tai tikrai negaliu pakęsti....
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 01 06, 16:06)
Nęsamonė, kad pažastų skutimas tj jau gėjiška bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  Man atrodo tai tiesiog būtinas ir privalomas vyrams ritualas....Mes moterys depiliuojamės pažastis,kojas, kitos dar ir rankas įsigudrina  blink.gif o vyras jau jai kuris kokį plaukelį nusidepiliavęs tj gėjus  protest.gif Aš manau, kad vyrams tereikia depiliuotis pažastis ir viskad daugiau nieko, argi jiems sunku ir viskas dėl higienos ir taip manau, kad 100 kartų gražiau nuskustos pažastys  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Milijona kartu sutinku bigsmile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif nuu bet kojos plaukuotos tai gražu wub.gif wub.gif o kaip jums,mm? group.gif
Atsakyti
keistuoles g.gif nu as niekaip nematau nieko "nehigienisko" jeigu vyriskis nesiskutineja kasdien pazastu. Juo labiau jei kasdien prausiasi (maniskis karstomis vasaros dienomis net du kartus per diena po dusu lenda tongue.gif ).

be to man kazkaip nesitiki kad visu cia taip uz skustas vyru pazastis agituojanciu antrosios puses apskutinetos vaiksto biggrin.gif uztenka vasara kur i paezere nuvaziuot ir pasidairyt.. rolleyes.gif tuos apskutinetus vienos rankos pirstu suskaiciuot galima tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 07 sausio 2007 - 12:03