Nu mano manymu, tikras vyras neturetu atrodyti kaip "nuskusta vista" ..Aisku turetu moketi save prisiziureti

QUOTE(Miru @ 2007 01 04, 20:40)
o man patinka kai pas vyrą pažastyse yra plaukų, bet jie sutvarkyti, t.y. trumpai nukirpti, apskusti, kad labai išsikeroję nebūtų
, nes jau kai visai ten nieko nėra tai truputi gėjiška 

As ir uz pazastu skutima, maniskis tai daro visada ir nieko cia blogo nematau. Kodel moterim reikia, o vyrai, jei apsiskute pazastis, tai jau gejai?
Cia higiena

QUOTE(liniux @ 2007 01 05, 20:49)
As ir uz pazastu skutima, maniskis tai daro visada ir nieko cia blogo nematau. Kodel moterim reikia, o vyrai, jei apsiskute pazastis, tai jau gejai?
Cia higiena 

as uz
man labai negrazu, kai pazastys neskustos, tokie nesvarus man tie vyrai atrodo

Nęsamonė, kad pažastų skutimas tj jau gėjiška
Man atrodo tai tiesiog būtinas ir privalomas vyrams ritualas....Mes moterys depiliuojamės pažastis,kojas, kitos dar ir rankas įsigudrina
o vyras jau jai kuris kokį plaukelį nusidepiliavęs tj gėjus
Aš manau, kad vyrams tereikia depiliuotis pažastis ir viskad daugiau nieko, argi jiems sunku ir viskas dėl higienos ir taip manau, kad 100 kartų gražiau nuskustos pažastys

QUOTE(Caramele @ 2007 01 06, 16:06)
Man atrodo tai tiesiog būtinas ir privalomas vyrams ritualas....Mes moterys depiliuojamės pažastis,kojas, kitos dar ir rankas įsigudrina
Aš manau, kad vyrams tereikia depiliuotis pažastis ir viskad daugiau nieko, argi jiems sunku ir viskas dėl higienos ir taip manau, kad 100 kartų gražiau nuskustos pažastys 

Tikras vyras turi tureti plauku!

QUOTE(Caramele @ 2007 01 06, 16:06)

keistuoles
nu as niekaip nematau nieko "nehigienisko" jeigu vyriskis nesiskutineja kasdien pazastu. Juo labiau jei kasdien prausiasi (maniskis karstomis vasaros dienomis net du kartus per diena po dusu lenda
).
be to man kazkaip nesitiki kad visu cia taip uz skustas vyru pazastis agituojanciu antrosios puses apskutinetos vaiksto
uztenka vasara kur i paezere nuvaziuot ir pasidairyt..
tuos apskutinetus vienos rankos pirstu suskaiciuot galima

be to man kazkaip nesitiki kad visu cia taip uz skustas vyru pazastis agituojanciu antrosios puses apskutinetos vaiksto