Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Zinoma kad reikia plaukus vyrams prisiziureti. Mano skuto pora kartu, o dabar su depiliaciniu kremu uztepa ir po 3 ar 5 min nusiplauna. Stai ir viskas!
Pas ji labai letai auga ir nedaug, plius ne tamsus...tai jam ilgam reikia laukti iki kito karto.
Na o ten, zemiau irgi gal kas menesi susitvarko, pasitrumpina iki minimumo. Atrodo super svaru ir seksualu...reikia tada ji saugoti, kad kuri neuzmatytu ir nesusigundytu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 02 07, 13:00)
Na o ten, zemiau irgi gal kas menesi susitvarko, pasitrumpina iki minimumo. Atrodo super svaru ir seksualu...reikia tada ji saugoti, kad kuri neuzmatytu ir nesusigundytu... smile.gif

ohmy.gif blink.gif Na jooo... Matyt del skonio TIKRAI nesigincyjama... Gal as senamadiska ( nors dar labai jaunute) , bet jau tokiu issigalvojimu- tai ACIU NE! schmoll.gif
Atsakyti
Jo jo del skonio nesigincinama... smile.gif
Man tai maloniau kai plaukai i burna nelenda oralinio metu...arba aplink varpa neapsisuka. Kitu net i prezika ilenda maunant, kokie ilgi buna. Dar kitu net slenka ir lieka ant patalynes, kartais lieka net ir moters makstyje...
As ir del skonio nesigincinu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 07 vasario 2007 - 15:58
QUOTE(aistruole @ 2007 02 07, 16:57)
As ir del skonio nesigincinu  rolleyes.gif

jo, del skonio nesigincyjama, vieniem skanu plaukai burnoj kitiem ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nepatinka taip pat plaukai ax.gif Jau kai pazastys neskustos tai man is karto atrodo,kad tas vyras smirda ir bijociau prie jo net priet fear.gif O ten.... taip pat geriau kai ju nera friends.gif
Atsakyti
maniškis visada tvarkosi ir pažastis ir apačioj, nepakęsčiau, jei pažastyse kuokštai styrotų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 02 07, 13:57)
Jo jo del skonio nesigincinama... smile.gif
Man tai maloniau kai plaukai i burna nelenda oralinio metu...arba aplink varpa  neapsisuka. Kitu net i prezika ilenda maunant, kokie ilgi buna.

Na tai kokio jie ten ilgio buti turetu? blink.gif Nemaciau as tokiu... tongue.gif Ir siaip... as tai ju net nepasiekiu... blush2.gif ax.gif Bet taip taip- skonis kiekvieno savas, as sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
oi be abejo vyrai taip pat turi tvarkytis ir pazastis ir ten, fui gi bjauru plaukai is pazastu doh.gif feeeeeee i toki vyra net akies krasteliu nepaziureciau... unsure.gif neturiu zodziu kaip bjauru...
Atsakyti
Vyru plaukuotumas dideja iki 30 metu smile.gif Pamenu kai mano vyrui buvo 19...pas ji net barzda neaugo (keli ant smakro ir viskas), ant krutines irgi nieko nebuvo, nei aplamai ant koju daug nebuvo. Na man nepatinka plaukuoti, tai dziaugiausi. Bet su metais ju daugeja ir dabar jam jau auga pilna barzda, ir ant krutines pora atsirado. Taciau pas ji plaukuotumas vis tiek labai mazas palyginus su kitais vyrais. Juk yra tokiu kurie kiekviena ryta turi skustis...tai turbut ir visur kitur pas juos daugiau.
Jei vyras savo plauku is vis nekirptu apacioje...jie uzaugtu apie 5 cm ilgio...(esu maciusi smile.gif )
Atsakyti
Man patinka kai ten visur ne nuskusta bet patrumpinta....
Atsakyti
Mano vyras skutasi pažastis, nepakęsčiau kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 02 07, 16:57)

Man tai maloniau kai plaukai i burna nelenda oralinio metu...arba aplink varpa  neapsisuka. Kitu net i prezika ilenda maunant, kokie ilgi buna. Dar kitu net slenka ir lieka ant patalynes, kartais lieka  net ir moters makstyje...

jetus dar tokiu nesamoniu negirdejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(raminta1985 @ 2007 02 08, 22:49)
oi be abejo vyrai taip pat turi tvarkytis ir pazastis ir ten, fui gi bjauru plaukai is pazastu  doh.gif feeeeeee i toki vyra net akies krasteliu nepaziureciau...  unsure.gif  neturiu zodziu kaip bjauru...

neziuretum sakai? hihihi.gif na tikrai del skonio nesigincijama mirksiukas.gif as pavyzdziui vyra vertinu pagal kitus kriterijus: charakteri, sirdi, intelekta rolleyes.gif o tu kiek suprantu pagal pazastu plauku ilgi hihihi.gif
Atsakyti