Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

MB skutasi,tai savaime suprantamas dalykas,manau,argi grazu,kai pas vyra ten apzele schmoll.gif
Atsakyti
oi be abejo vyrai taip pat turi tvarkytis ir pazastis ir ten, fui gi bjauru plaukai is pazastu doh.gif feeeeeee i toki vyra net akies krasteliu nepaziureciau... unsure.gif neturiu zodziu kaip bjauru...
*

neziuretum sakai? hihihi.gif na tikrai del skonio nesigincijama mirksiukas.gif as pavyzdziui vyra vertinu pagal kitus kriterijus: charakteri, sirdi, intelekta rolleyes.gif o tu kiek suprantu pagal pazastu plauku ilgi
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vertini dabar...o kai vyrui bus 40 - 50 metu, patikek jo plaukai tau lys i burna, i prezika, ir i tavo maksti jei jis nesitvarkys. Bet jei tau labiau rupi intelektas...kazin koks jo intelektas jei nenori pries moteri tvarkingas buti, kad jai nereiktu plauku is lovos rinkti ir is tenais?.. mirksiukas.gif

Jus nesate susidure su tuo...tai dar nezinote. Gaila kad pamirsite ka sakau...busite jau mociutes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 16 vasario 2007 - 15:36
ua esu 100% uz vyru pazastu skutima smile.gif higieniska, tvarkinga, nesmirda smile.gif maniskis skutasi ir yra tuo patenkintas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gėjiška biggrin.gif Nu jau..
Skutuos pats be niekieno paprašymo.
Atsakyti
Ir aš už tai, kad vyras nusiskustų pažastis. thumbup.gif
Kartais kai pamatau neskustas pažastis, tai... blink.gif blink.gif
Atsakyti
as taippat savajy priverciau skustis kazkada...tai dabar irgi skutasi neprasytas kaip ir barzda smile.gif
man irgi slykstu kai eina ispo trumpu rankoviu kysanciais stagarais...
Atsakyti
as uz pazastu skutima thumbup.gif
tiek vyro, tiek moters smile.gif
Atsakyti
O jeigu moterys ir vyrai neturetu plauku kur nereikia, tai gyvenimas butu liuks!!!

Labai nepatinka plaukuotos pazatys ir krutines....
Atsakyti
oj, del krutines irgi pritariu
o tai kartais apsiryju lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Tik už skutimą, higieniška, švaru, kvapnu biggrin.gif ir šiaip nestyro, kaip šiaudai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 02 19, 21:28)
ua esu 100% uz vyru pazastu skutima  smile.gif  higieniska, tvarkinga, nesmirda  smile.gif  maniskis skutasi ir yra tuo patenkintas  biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif 100 proc. pritariu biggrin.gif
Atsakyti
man daug graziau ir estetiskiau, kai pazastyse plauku nera. nemanau, kad tai pamintu vyriskaji ego. mirksiukas.gif
Atsakyti