Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

man reikia patarimo del plauku pilkintojo, kur vilniuje rasti ir kokios firmos.

aciu
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2009 10 22, 05:49)

aciu

As naudoju Keune firmos putas. Istrinu galva sampunu ir tada uzsidedu dar putu kartu thumbup.gif Labai geras dalykas
Atsakyti
Ilgakoja, o kur rasti? kiek kainuoja?

aciu
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2009 10 22, 06:13)
Ilgakoja, o kur rasti? kiek kainuoja?

aciu

As pirkau kirpykloje, pas savo kirpeja. Tiksliai nepamenu kiek kainavo... g.gif tikrai ne simtas..smile.gif)))) mirksiukas.gif Man atrodo visuose kirpyklose turi buti kur prekiauja keune.
Atsakyti
O AS NORIU PAKLAUST AR TIESA KAD VAIKO SLAPIMAS PADEDA NUO PLAUKU SLINKIMO, blush2.gif
Atsakyti
as savo plaukiukus prikeliau su herbal kondicionieriumi su ramunelem ir alijosiu bei medum,berods... 3k panaudojus nesuprantu ar cia sutapimas ar stebuklas lotuliukas.gif nes jau tookie atsigave plaukai,ir itin svelnus ir blizga thumbup.gif tokie kaip atauge sveiki,kad buna...super!!! o jau zadejau imtis zirkliu sad.gif daugiau gyvenime nebebalinsiu,nes noriu ilgu plauku mirksiukas.gif jau ko tik nebandziau,bet sita visai netycia,sumaniau naturaliai ramunelem sviesinti plaukus ir vuolia ka radau drinks_cheers.gif. nors baisu rekomenduot,gal kas tinka vienai neveiks kitai,bet kazin,jau mano tokie siaudai buvo...kad manau ne tik pas mane taip gali buti bigsmile.gif
cia gal as ir ne i tema blush2.gif bet manau atsiras kam rupi tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forfuna: 05 sausio 2010 - 00:27
QUOTE(forfuna @ 2010 01 05, 01:25)
as savo  plaukiukus prikeliau su herbal kondicionieriumi su ramunelem ir alijosiu bei medum,berods...  3k panaudojus nesuprantu ar cia sutapimas ar stebuklas lotuliukas.gif nes jau tookie atsigave plaukai,ir itin svelnus ir blizga thumbup.gif tokie kaip atauge sveiki,kad buna...super!!! o jau zadejau imtis zirkliu sad.gif daugiau gyvenime nebebalinsiu,nes noriu ilgu plauku mirksiukas.gif jau ko tik nebandziau,bet sita visai netycia,sumaniau naturaliai ramunelem sviesinti plaukus ir vuolia ka radau drinks_cheers.gif. nors baisu rekomenduot,gal kas tinka vienai neveiks kitai,bet kazin,jau mano tokie siaudai buvo...kad manau ne tik pas mane taip gali buti bigsmile.gif
cia gal as ir ne i tema blush2.gif bet manau atsiras kam rupi tai drinks_cheers.gif

O kur perkate? ir kiek laiko laikote ant plaukuciu? 4u.gif
Atsakyti
10metu dazau plaukus juodai. Visokiu dazu esu isbandzius ir augaliniu ir palette. Dabar labai noriu but blondine, metai bega o juoda spalva dar daugiau sendina. Noriu paklaust ar turiu sansu nusisviesint plaukus blink.gif Plaukai labai ilgi ir butu gaila jei nuo pirmo balinimo viskas nubiretu smile.gif Patarkit ar yra kokiu priemoniu, ar man lemta visa gyvenima likt juoduke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Mano plaukai labai šakojasi,bet nėra sausi. Atvirkščiai ,jie atrodo gyvybingi,sveiki... Ką reikia daryti tokiu atvėju,kad nesišakotų plaukai? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 01 05, 19:08)
Sveiki smile.gif  Mano plaukai labai šakojasi,bet nėra sausi. Atvirkščiai ,jie atrodo gyvybingi,sveiki... Ką reikia daryti tokiu atvėju,kad nesišakotų plaukai? Ačiū 4u.gif

as manau , kad turetum naudoti aliejuka plauku galams smile.gif
Atsakyti
Gal ir man kas koki patarima duos del plauku kirpimo smile.gif

Jau kokie metai pakerpu tik plauku galiukus (pries tai buvo iskarpyti), dabar plaukai labai isretejo ir liko plona kasyte (ilgis zemiau menciu, na iki liemeneles smile.gif ). Siaip plaukai mano budavo geri, tik dabar tokie isslinke. Kirpeja sake, kad pilna galva atauginejanciu visokio ilgio plaukuciu. Dabar atrodau kaip kokia vista, plaukai priglude. Labai norisi ilgu plauku, bet kad tokie nei siokie nei tokie, dar linke siek tiek banguotis. Tai vis galvoju ar ne geriau ziemai man juos butu prasikarpyti? Bent kazkaip puresni gal atrodytu?

Ar imanoma kaip nors pakarpyti virsu siek tiek, o i ilgi nors biski plauku palikti? Ar as cia fantazuoju per daug. Trumpu plauku labai nenoriu. Bet su tokiais kokie dabar - irgi jokio vaizdo.
Gal ka patartumet? Bent i ka orientuotis... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2009 10 22, 09:49)

aciu

As bandziu Keune firmos ir Swarzcopf putos abudu super, kaina apie 30 lt
Papildyta:
QUOTE(Sidabrija @ 2010 01 09, 16:33)
Gal ir man kas koki patarima duos del plauku kirpimo  smile.gif

Jau kokie metai pakerpu tik plauku galiukus (pries tai buvo iskarpyti), dabar plaukai labai isretejo ir liko plona kasyte (ilgis zemiau menciu, na iki liemeneles  smile.gif  ). Siaip plaukai mano budavo geri, tik dabar tokie isslinke. Kirpeja sake, kad pilna galva atauginejanciu visokio ilgio plaukuciu. Dabar atrodau kaip kokia vista, plaukai priglude. Labai norisi ilgu plauku, bet kad tokie nei siokie nei tokie, dar linke siek tiek banguotis. Tai vis galvoju ar ne geriau ziemai man juos butu prasikarpyti? Bent kazkaip puresni gal atrodytu?

Ar imanoma kaip nors pakarpyti virsu siek tiek, o i ilgi nors biski plauku palikti? Ar as cia fantazuoju per daug. Trumpu plauku labai nenoriu. Bet su tokiais kokie dabar - irgi jokio vaizdo. 
Gal ka patartumet? Bent i ka orientuotis...  ax.gif  4u.gif

Gal pabandikite :Bob: styliu, tai panasu i kare bet ne kare, iskarpitas galas, pakeltas pakausis, o priekis prailgeja, dabar toks kirpimas yra labai madingas, ir tvarkiti ji nera taip sunku! Veliau i savo puslapi idesiu nuotrauka galesite paziureti.
Atsakyti