Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

šian ermitaže mačiau kalijas geltonas su tamsiu viduriuku po 40lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 13, 14:35)
kaip tai? kalijos nestabdo, amariliai nestabdo, o lelijos - stabdo?  blink.gif

lelijas tai lauke sodinu uztat ir stabdo!o amarilius kambari uztat ir nestabdo nail.gif
Atsakyti
Geliu bazej prie onkologinio sestadieni buvo kaliju geltonu su tamsiu bordo viduriu labai garzios po 25 lt thumbup.gif
Tokiu paciu kur egleja pirko svoguna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 15 kovo 2009 - 13:13
visai netoli nuo tos bazes gyvenu,bet bijau vaziuot,kad ko nenusipirkciau blush2.gif
Atsakyti
Laivite zydincios ten buvo? ar tik svogunai? g.gif

egleja,vaziuok mirksiukas.gif ir man prigriebsi rolleyes.gif
Atsakyti
Pardei svoguniukai spalvotu kaliju kainuoja-10lt.,o jau pradaiginta su keliais lapeliais-30lt.Bet jei dar ir ziedas koks yratai-65-70Lt doh.gif biggrin.gif (aciumet blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 15 kovo 2009 - 14:23
Merginos zydincios itariu kad dar reiks man vienos thumbup.gif
Tai manau kad nebrangiai gaunasi nes cia toks grazus krumelis ir su ziedu ir dar tikrai isleis nauju ziedu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 15 kovo 2009 - 14:31
MB uzmete akii mano rasliava,tai atsake sekanciai:
-nu,jau,ne ir taip gyvenam kaip kokiose dziungelse tarp tavo salotu,o jai vis maza doh.gif biggrin.gif
O as visvien pasisodinsiu spalvota kalija ir dar noriu keliu saplvu fukciju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano ir pykti jau pradeda bet vis tiek dar ieskau kokiu idomesniu kaliju isigyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 03 15, 20:50)
Mano ir pykti jau pradeda bet vis tiek dar ieskau kokiu idomesniu kaliju isigyti  thumbup.gif

Tai va MB ir pyksta blush2.gif ,bet as atsikertu:-tu rukai tabaka,o as auginu geles biggrin.gif
Papildyta:
Vakar KLP maciau rozines su kelais tamsiais dryziais,labai grazios,bet kai pazurejau i kaina...nieko as visviennusipirksiu kokia spalvota.Savo kaimietska-ypatingasias kai tik atsils isgrusiu sodan ir jau tada laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 15, 20:54)
Tai va MB ir pyksta blush2.gif ,bet as atsikertu:-tu rukai tabaka,o as auginu geles biggrin.gif
Papildyta:
Vakar KLP maciau rozines su kelais tamsiais dryziais,labai grazios,bet kai pazurejau i kaina...nieko as visviennusipirksiu kokia spalvota.Savo kaimietska-ypatingasias kai tik atsils isgrusiu sodan ir jau tada  laugh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 03 15, 15:11)
Geliu bazej prie onkologinio sestadieni buvo kaliju geltonu su tamsiu bordo viduriu labai garzios po 25 lt  thumbup.gif
Tokiu paciu kur egleja pirko  svoguna

pražiopsojau doh.gif
ai, bet ir gerai.. vistiek kalijų svogūnų namie jau daugiau nei tikrų cibulių bigsmile.gif

QUOTE(Laivite @ 2009 03 15, 22:50)
Mano ir pykti jau pradeda bet vis tiek dar ieskau kokiu idomesniu kaliju isigyti  thumbup.gif

oi, manasis jau mane mamai paskundė.. kaip mažvaikis koks cool.gif

Kaunietėms gal aktualu bus, vaikščiojau šiand SANITEXE urmo bazėj, cash/carry. Tai mačiau kalijų ir lelijų gumbų, nojaus sėklos pakuotėse. Nu bet nepasakysiu ,kaina ar 5,49 ar 6,49 doh.gif žinau, kad perkant du vienodus gumbus, duoda 50 centų nuolaidą vienam.

DAr buvau Eurogėlėse, Vydūno al 4. Tai man tas pardavėjas toks malonus pasirodė: paaiškino kaip tikrai neišmanėlei apie auginimą, papasakojo, parodė gražiausias rūšis... rolleyes.gif toks tikras gėlių mylėtojas. Tik labai ten šalta toj žalioj palapinėj.. kol išsirinkau, tai sušalau.
Atsakyti