šian ermitaže mačiau kalijas geltonas su tamsiu viduriuku po 40lt

QUOTE(naitas @ 2009 03 13, 14:35)
lelijas tai lauke sodinu uztat ir stabdo!o amarilius kambari uztat ir nestabdo

Geliu bazej prie onkologinio sestadieni buvo kaliju geltonu su tamsiu bordo viduriu labai garzios po 25 lt 
Tokiu paciu kur egleja pirko svoguna

visai netoli nuo tos bazes gyvenu,bet bijau vaziuot,kad ko nenusipirkciau

Pardei svoguniukai spalvotu kaliju kainuoja-10lt.,o jau pradaiginta su keliais lapeliais-30lt.Bet jei dar ir ziedas koks yratai-65-70Lt
(aciumet
)

Merginos zydincios itariu kad dar reiks man vienos 
Tai manau kad nebrangiai gaunasi nes cia toks grazus krumelis ir su ziedu ir dar tikrai isleis nauju ziedu

Tai manau kad nebrangiai gaunasi nes cia toks grazus krumelis ir su ziedu ir dar tikrai isleis nauju ziedu

MB uzmete akii mano rasliava,tai atsake sekanciai:
-nu,jau,ne ir taip gyvenam kaip kokiose dziungelse tarp tavo salotu,o jai vis maza
O as visvien pasisodinsiu spalvota kalija ir dar noriu keliu saplvu fukciju
-nu,jau,ne ir taip gyvenam kaip kokiose dziungelse tarp tavo salotu,o jai vis maza

O as visvien pasisodinsiu spalvota kalija ir dar noriu keliu saplvu fukciju

Mano ir pykti jau pradeda bet vis tiek dar ieskau kokiu idomesniu kaliju isigyti

QUOTE(Laivite @ 2009 03 15, 20:50)
Tai va MB ir pyksta

Papildyta:
Vakar KLP maciau rozines su kelais tamsiais dryziais,labai grazios,bet kai pazurejau i kaina...nieko as visviennusipirksiu kokia spalvota.Savo kaimietska-ypatingasias kai tik atsils isgrusiu sodan ir jau tada

QUOTE(merga @ 2009 03 15, 20:54)
Tai va MB ir pyksta
,bet as atsikertu:-tu rukai tabaka,o as auginu geles 
Papildyta:
Vakar KLP maciau rozines su kelais tamsiais dryziais,labai grazios,bet kai pazurejau i kaina...nieko as visviennusipirksiu kokia spalvota.Savo kaimietska-ypatingasias kai tik atsils isgrusiu sodan ir jau tada

Papildyta:

QUOTE(Laivite @ 2009 03 15, 15:11)
Geliu bazej prie onkologinio sestadieni buvo kaliju geltonu su tamsiu bordo viduriu labai garzios po 25 lt 

pražiopsojau

ai, bet ir gerai.. vistiek kalijų svogūnų namie jau daugiau nei tikrų cibulių

QUOTE(Laivite @ 2009 03 15, 22:50)
oi, manasis jau mane mamai paskundė.. kaip mažvaikis koks

Kaunietėms gal aktualu bus, vaikščiojau šiand SANITEXE urmo bazėj, cash/carry. Tai mačiau kalijų ir lelijų gumbų, nojaus sėklos pakuotėse. Nu bet nepasakysiu ,kaina ar 5,49 ar 6,49

DAr buvau Eurogėlėse, Vydūno al 4. Tai man tas pardavėjas toks malonus pasirodė: paaiškino kaip tikrai neišmanėlei apie auginimą, papasakojo, parodė gražiausias rūšis...