ir as buvau toj zalioj palapinej,labai malonus pardavejas,kalija pirkau ir amarili,tai dovanu 20ml aktyvatoriaus dave,bet saltis ten nerealus ilgai neuzsibusi

Ten labai malonus zmones toj parduotuvej bet kaip jie ten isbuna tai nezinau tokiam salti
Bet svogunam matyt i nauda
Dar vaziuosim i Lenkija tai vel parsitempsiu svogunu ivairiu
Nes ten pasirinkimas tai zada atima

QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 14:29)
ir as buvau toj zalioj palapinej,labai malonus pardavejas,kalija pirkau ir amarili,tai dovanu 20ml aktyvatoriaus dave,bet saltis ten nerealus ilgai neuzsibusi 

QUOTE(Laivite @ 2009 03 16, 15:07)
Ten labai malonus zmones toj parduotuvej bet kaip jie ten isbuna tai nezinau tokiam salti

as tik ka is palapines

o pardaveja tai tikrai maloni

pardaveja?
,tada vyrukas buvo! 
Papildyta:
sendien kaune dainavos maksej vazoneliuose kaliju buvo po25lt,berods 3 spalvu,baltos sviesiai violetines ir tokios gelsvos su violetu tamsiu

Papildyta:
sendien kaune dainavos maksej vazoneliuose kaliju buvo po25lt,berods 3 spalvu,baltos sviesiai violetines ir tokios gelsvos su violetu tamsiu

pasodinau šiandien 22 gumbus kalijų. Kaip rašo kortelės, tai 17 skirtingų rūšių.
Vyras galvoja, kad aš matai pomidorus šiltnamy auginsiu...
o aš gi k-a-l-i-j-a-s
trenkė mane šlapiu maišu kas...

o aš gi k-a-l-i-j-a-s

Kaip saunu naitai
Noreciau ir as tik dar siltnamio neturiu
Butu smagu pamatyti siltnami kai visos prazys itariu vaizdas kaip Olandijoj

Noreciau ir as tik dar siltnamio neturiu

Butu smagu pamatyti siltnami kai visos prazys itariu vaizdas kaip Olandijoj

QUOTE(naitas @ 2009 03 18, 21:10)
pasodinau šiandien 22 gumbus kalijų. Kaip rašo kortelės, tai 17 skirtingų rūšių.
o aš gi k-a-l-i-j-a-s
trenkė mane šlapiu maišu kas...

o aš gi k-a-l-i-j-a-s

Va cia tai MOTERIS

Kam tie pomidorai, jei K-A-L-I-J-O-S zydi

ačiū ačiū už gerus žodžius.. geriau jau kalijomis būtumėte ...
nebus kaip Olandijoj. Neišmanau tiek tręšimo ir augimo stimuliacijos gudrybių, be to, kai visus gumbus susidėjau į vieną vietą, tai pamačiau, kokie jie skirtingo dydžio
Taigi, jeigu vienas kitas išleis po kokius 5 žiedus, tai mažiuliukai kad tik po žiedą sukrapštytų. Bet svajonėse, tai jo jo, skinu jau puokštėmis

nebus kaip Olandijoj. Neišmanau tiek tręšimo ir augimo stimuliacijos gudrybių, be to, kai visus gumbus susidėjau į vieną vietą, tai pamačiau, kokie jie skirtingo dydžio

QUOTE(Srove @ 2009 03 21, 23:02)
Sveikos kaliju myletojos, pabudinau savo kalijas siemet ankstokai, tai viena jau ziedukus sukrove, galvoju, kad vasara nebezydes, o gal?

labai graži ta kalija? nuo kada ji atsibudus?
aš manau, kad ji savo "užtaisą" išžydės ir eis miegoti. Pailsėjus vėl galės žydėti. Tau gerai, turėsi šių žiedų tada, kai kitos dar neturi, arba jau neturi

sveikutes
turiu klausima. nusipirkau "bulvyte" kalijos sodinimui. pasodinau i vazoneli, pradejusiais kaltis pumpuriukais i virsu. bet dabar ziuriu, kad ir saknys i virsu auga
gal kazka ne taip darau, gal per mazai i zeme sukisau ("bulvyte" visa po zeme kokie 2-3 cm), gal ne ta puse pasodinau, bet pumpurukais zemyn kazkaip nelogiska man pasirode. padekit prasau

Kad pamatytumem nuotraukyte butu lengviau ka patarti
As tai rauciau ir ziureciau kas kaip nes man yra buve su kazkuria gelyte ir taip kad nebuvau tikra ar gerai isodinau

As tai rauciau ir ziureciau kas kaip nes man yra buve su kazkuria gelyte ir taip kad nebuvau tikra ar gerai isodinau