Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(pikkolo @ 2008 12 08, 14:29)
Aš nedeklaravau pirkinių. Kadangi visi pirkiniai buvo pirkti už grynuosius, tai kas suseks ką ir už kiek pirkau?

as kompo nedeklaravau blush2.gif ji tai susekt nebeda biggrin.gif ai, fotika dar ax.gif bet va pvz anais metais - navigacija- nedeklaravau- ir niekas nieko nepasake unsure.gif o garantija juk mano vardu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 12 09, 09:35)
as kompo nedeklaravau blush2.gif ji tai susekt nebeda biggrin.gif ai, fotika dar ax.gif bet va pvz anais metais - navigacija- nedeklaravau- ir niekas nieko nepasake unsure.gif o garantija juk mano vardu  blush2.gif

anais metais lyg tais tik registruojamą turtą reikėjo deklaruot g.gif Čia tik nuo šių metų liepos (atrodo) pakeitimas, kad reikia visus sandorius nuo 2600 deklaruoti ax.gif
Atsakyti
šiandien paskambino ir atšaukė konkursą i VT sad.gif buvo trys pareigybės, krizė apima viską unsure.gif
Atsakyti
o little bear, kokioj istaigoj atsauke?
Atsakyti
tai turbūt Sodroj atšaukė, nes ir aš sulaukiau skambučio, kad nebus konkurso. Žodžiu, visur tas pats. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulis.oho @ 2008 12 10, 19:39)
tai turbūt Sodroj atšaukė, nes ir aš sulaukiau skambučio, kad nebus konkurso. Žodžiu, visur tas pats. blink.gif

taip, Sodra atšaukė doh.gif
Atsakyti
tai, kad kur jau liepia atleidinėtis. MAžina etatus. Priiminėjo, o dabar kitiems mažina. Siaubas, kas čia daros. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2008 12 10, 16:55)
šiandien paskambino ir atšaukė konkursą i VT sad.gif  buvo trys pareigybės, krizė apima viską  unsure.gif

blink.gif tai kam skelbia, juk vistiek nunešei dokumentus, pradėjai ruoštis, o čia dabar taip gavos doh.gif
QUOTE(Aistulis.oho @ 2008 12 10, 18:39)

į kokią sritį turėjo būt konkursas?
Atsakyti
kazin o Vilniaus Sodroj neatsauks to, kur 17d? Man kol kas neskambino.
Dabar galvoju, ar isvis verta eiti ten dirbti, kai grasina mazinti darbuotoju, juk prades tai nuo trumpiausiai dirbanciu turbut. O kai turiu darba, jei mesiu ir nueisiu i VT, o paskui ismes, tai ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 12 12, 11:01)
Dabar galvoju, ar isvis verta eiti ten dirbti, kai grasina mazinti darbuotoju, juk prades tai nuo trumpiausiai dirbanciu turbut. O kai turiu darba, jei mesiu ir nueisiu i VT, o paskui ismes, tai ka daryt?

Na jei turi darbą, tai gali tik sudalyvauti konkurse, bet neiti dirbti. Jeigu galvoji ateityje vis tiek bandyti į VT, tai būtų nebloga patirtis.
Atsakyti
Noreciau pagalbos, tu, kurios dalyvavo mokesciu inspekcijos konkursuose. Kokio pobudzio klausimus uzduoda per pokalbi? Dabar ruosiuosi, skaitau tuos specialiuosius istatymus, nu ir taip painu viskas, ir tiek ju daug, kad net nezinau ka isidemeti, o o ne. tai gal galetu kas pasakyti mazdaug kokie tie klausimai buna, kad zinociau i ka atkreipti demesi g.gif Ir dar noriu paklausti, kaip komisija mokesciu inspekcijoj Kaune, griezta? kaip elgiasi su kandidatais?
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 12 12, 12:01)

Tikrai nepatarčiau dabar keisti darbo. Kai konkursai buvo paskelbti, buvo viena situacija, o dabar situacija keičiasi kasdien.
Atsakyti