Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

[quote=liepsnele,2008 12 15, 01:13]
Ieskau pagalbos blush2.gif
Gal kas turetu siu metu, bet senesniu nei rugsejo men. testu valstybes tarnautojams?
Buciau l.dekinga, jei kas galetu persiusti 4u.gif
liepsnele7@yahoo.com

Prašom nuoroda čia visi klausimai ir atsakymai http://www_darbo_lt/darbas/vrm.php 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *orchideja*: 16 gruodžio 2008 - 10:47
mama dirba valstybes tarnyboj. Vakar buvo pasakyta, kad mazins darbuotoju skaiciu, nes per brangu kiek daug zmoniu turet Bus mazinama 15-25 zmoniu :/ kazkaip nelogiska, nes naujus neseniai katik prieme gal 3 Internete daug skelbimu dar yra, kad reikia zmoniu, bet turetu jau mazint arba visai nebepriiminet g.gif
Atsakyti
Gal yra dalyvavusių Vilniaus miesto savivaldybės rengiamuose konkursuose? Gal yra dalyvavusių ,rytoj žadu pati dalyvauti viename..
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2008 12 16, 12:04)
mama dirba valstybes tarnyboj. Vakar buvo pasakyta, kad mazins darbuotoju skaiciu, nes per brangu kiek daug zmoniu turet Bus mazinama 15-25 zmoniu :/ kazkaip nelogiska, nes naujus neseniai katik prieme gal 3 Internete daug skelbimu dar yra, kad reikia zmoniu, bet turetu jau mazint arba visai nebepriiminet  g.gif

O kokioj cia istaigoj?
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 12 16, 13:37)
O kokioj cia istaigoj?

mama dirba VMI
Kitur irgi panasiai perspejama
Atsakyti
QUOTE(sartrajana @ 2008 12 16, 11:54)
Gal yra dalyvavusių Vilniaus miesto savivaldybės rengiamuose konkursuose? Gal yra dalyvavusių ,rytoj žadu pati dalyvauti viename..

man ryt savivaldybes, tik ne Vilniaus smile.gif
Papildyta:
Kaip jums sekasi su testais? aš neįsivaizduoju kaip kiti padaro 1-5 klaidas, nu man kaip sukasi taip sukasi apie 10 unsure.gif Jau išsprendžiau - 25 testus verysad.gif - perskaičiau įstatymus pagrindinius.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 12 16, 14:07)
man ryt savivaldybes, tik ne Vilniaus  smile.gif
Papildyta:
Kaip jums sekasi su testais? aš neįsivaizduoju kaip kiti padaro 1-5 klaidas, nu man kaip sukasi taip sukasi apie 10  unsure.gif  Jau išsprendžiau - 25 testus  verysad.gif  - perskaičiau įstatymus pagrindinius.

pirma ismokt istatymus, tada sprest testus - tada padarysi 1-2 klaidas.
beje, kai dirbau VT nebuvo nei vieno konkursinio istatymo, kurio man nebutu prireike. ir labai uzknisdavo naujokeliai, kurie ka tik ateje po konkurso i darba, bet net nezino,kas kuriam konkursiniam istatyme parasyta, net pamirsta, kad toks istatymas yra - is testu mokesi... naujam darbe ir taip yra ka ismokt, is senbuviu perimt, o cia dar jam istatymus, kuriuos jau turi zinot, turi aiskinti ir ne po viena karta dar doh.gif
vienu zodziu - savo labui - mokykites istatymus...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 12 16, 13:12)
pirma ismokt istatymus, tada sprest testus - tada padarysi 1-2 klaidas.
beje, kai dirbau VT nebuvo nei vieno konkursinio istatymo, kurio man nebutu prireike. ir labai uzknisdavo naujokeliai, kurie ka tik ateje po konkurso i darba, bet net nezino,kas kuriam konkursiniam istatyme parasyta, net pamirsta, kad toks istatymas yra - is testu mokesi... naujam darbe ir taip yra ka ismokt, is senbuviu perimt, o cia dar jam istatymus, kuriuos jau turi zinot, turi aiskinti ir ne po viena karta dar  doh.gif
vienu zodziu - savo labui - mokykites istatymus...

aš visiškai sutinku, kad reikia žinoti visus įstatymus, ir kur ką reikalui esant reiktų atrasti, ir MOKĖTI tuos įstatymus, kurių reikalauja pareigybė, - bet mokėti visus įstatymus iš 70 kl. man atrodo neįmanoma, per trumpą laiką (kalbu apie kelis mėnesius).
KAip suprantu Naujokėliai erzindavo dėl to, kad jie nemokėjo būtinų įstatymų o ne, kad nemokėjo Konstitucijos, VT, Asmens duomenų t.apsaugos, Viešojo administravimo, Savivaldos ir t.t. ??

Tai ir klausiu, kokia taktika dar kitos mokinasi?

Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2008 12 16, 13:12)
... labai uzknisdavo naujokeliai, kurie ka tik ateje po konkurso i darba, bet net nezino,kas kuriam konkursiniam istatyme parasyta, net pamirsta, kad toks istatymas yra - is testu mokesi...

Labai įdomu, kaip tokie iš vis pas jus patekdavo, nes konkursas ne tik testų sprendimas cool.gif ... jei konkursinio įstatymo nemokėsi - neatsakysi gerai konkurso žodžiu ...
Papildyta:
Mano pagrindinės klaidos - Kas ką tvirtina unsure.gif Labai maišosi Seimas, Vyriausybė, ar tai teikimu ...
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 12 16, 14:07)
man ryt savivaldybes, tik ne Vilniaus  smile.gif
Papildyta:
Kaip jums sekasi su testais? aš neįsivaizduoju kaip kiti padaro 1-5 klaidas, nu man kaip sukasi taip sukasi apie 10  unsure.gif  Jau išsprendžiau - 25 testus  verysad.gif  - perskaičiau įstatymus pagrindinius.

Nepergyvenk, 10 klaidu nera dar taip blogai. Man irgi panasiai buvo, bet konkurso metu vistiek sugebejau gauti 9 balus is 10-ies galimu sprendziant testa mirksiukas.gif Tu bendruju istatymu tikrai neimanoma ismokti per kelias savaites, o va specialiuosius, reglamentuojancius imones veikla, butina ax.gif Sekmes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2008 12 16, 14:46)
aš visiškai sutinku, kad reikia žinoti visus įstatymus,  ir kur ką reikalui esant reiktų atrasti, ir MOKĖTI tuos įstatymus, kurių reikalauja pareigybė, -  bet mokėti visus įstatymus iš 70 kl. man atrodo neįmanoma, per trumpą laiką (kalbu apie kelis mėnesius).
KAip suprantu Naujokėliai erzindavo dėl to, kad jie nemokėjo būtinų įstatymų o ne, kad nemokėjo Konstitucijos, VT, Asmens duomenų t.apsaugos, Viešojo administravimo, Savivaldos ir t.t. ??

Tai ir klausiu, kokia taktika dar kitos mokinasi?
Papildyta:

Labai įdomu, kaip tokie iš vis pas jus patekdavo, nes konkursas ne tik testų sprendimas  cool.gif  ... jei konkursinio įstatymo nemokėsi - neatsakysi gerai konkurso žodžiu ...
Papildyta:
Mano pagrindinės klaidos - Kas ką tvirtina  unsure.gif  Labai maišosi Seimas, Vyriausybė, ar tai teikimu ...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir nesuvokiu, kam tuos dalykus kalti mintinai, juk jei prireiks, bet kada galesi atsiversti Konstitucija g.gif As mokinausi, spresdama testus blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astonija: 16 gruodžio 2008 - 14:43
QUOTE(zvaigzdut @ 2008 12 16, 11:04)
mama dirba valstybes tarnyboj. Vakar buvo pasakyta, kad mazins darbuotoju skaiciu, nes per brangu kiek daug zmoniu turet Bus mazinama 15-25 zmoniu :/ kazkaip nelogiska, nes naujus neseniai katik prieme gal 3 Internete daug skelbimu dar yra, kad reikia zmoniu, bet turetu jau mazint arba visai nebepriiminet  g.gif

Tuščių etatų užpildymas buvo nueinančios valdžios dovanėlė Kalėdų proga. Jei nebūtų užpildyti visi etatai, tai panaikinus tuščius, nereiktų atleidinėti žmonių. Bet kiek žinau tai bent ministerijose buvo liepta užpildyti visas vietas. O dabar turės juos atleisti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 12 16, 16:14)
Tuščių etatų užpildymas buvo nueinančios valdžios dovanėlė Kalėdų proga. Jei nebūtų užpildyti visi etatai, tai panaikinus tuščius, nereiktų atleidinėti žmonių. Bet kiek žinau tai bent ministerijose buvo liepta užpildyti visas vietas. O dabar turės juos atleisti.

blink.gif apsurdas
Atsakyti
Aciu Ryna thumbup.gif
Atsakyti