QUOTE(ooo @ 2008 12 16, 13:12)
pirma ismokt istatymus, tada sprest testus - tada padarysi 1-2 klaidas.
beje, kai dirbau VT nebuvo nei vieno konkursinio istatymo, kurio man nebutu prireike. ir labai uzknisdavo naujokeliai, kurie ka tik ateje po konkurso i darba, bet net nezino,kas kuriam konkursiniam istatyme parasyta, net pamirsta, kad toks istatymas yra - is testu mokesi... naujam darbe ir taip yra ka ismokt, is senbuviu perimt, o cia dar jam istatymus, kuriuos jau turi zinot, turi aiskinti ir ne po viena karta dar
vienu zodziu - savo labui - mokykites istatymus...
aš visiškai sutinku, kad reikia žinoti visus įstatymus, ir kur ką reikalui esant reiktų atrasti, ir MOKĖTI tuos įstatymus, kurių reikalauja pareigybė, - bet mokėti visus įstatymus iš 70 kl. man atrodo neįmanoma, per trumpą laiką (kalbu apie kelis mėnesius).
KAip suprantu Naujokėliai erzindavo dėl to, kad jie nemokėjo būtinų įstatymų o ne, kad nemokėjo Konstitucijos, VT, Asmens duomenų t.apsaugos, Viešojo administravimo, Savivaldos ir t.t. ??
Tai ir klausiu, kokia taktika dar kitos mokinasi?
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2008 12 16, 13:12)
... labai uzknisdavo naujokeliai, kurie ka tik ateje po konkurso i darba, bet net
nezino,kas kuriam konkursiniam istatyme parasyta, net pamirsta, kad toks istatymas yra -
is testu mokesi...
Labai įdomu, kaip tokie iš vis pas jus patekdavo, nes konkursas ne tik testų sprendimas

... jei konkursinio įstatymo nemokėsi - neatsakysi gerai konkurso žodžiu ...
Papildyta:
Mano pagrindinės klaidos - Kas ką tvirtina

Labai maišosi Seimas, Vyriausybė, ar tai teikimu ...