sveikos merginos,
Labai prašau Jūsų pagalbos, kaip apskųsti konkurso rezultatus? Kam dar be įstaigos direktoriaus galima skųsti? Esu girdėjusi apie anoniminius telefonus. Gal kas nors žino. Reikalo esmė - organizuotas konkursas, realiai nei vienas pretendentas neatitiko spec.reikalavimų (is teisminės praktikos yra atvejis, kad jei neatitinkama spec. rekalavimų, konkurso rezultatai anuliuojami), bet kokiu tai būdu "savas reikiamas žmogus" sudalyvavo ir aišku laimėjo. Kaip apskųsti? Help merginos!!!!! Pirmadienis paskutinė skundo pateikimo diena.
QUOTE(vilgmb @ 2008 12 13, 16:00)
sveikos merginos,
Labai prašau Jūsų pagalbos, kaip apskųsti konkurso rezultatus? Kam dar be įstaigos direktoriaus galima skųsti? Esu girdėjusi apie anoniminius telefonus. Gal kas nors žino. Reikalo esmė - organizuotas konkursas, realiai nei vienas pretendentas neatitiko spec.reikalavimų (is teisminės praktikos yra atvejis, kad jei neatitinkama spec. rekalavimų, konkurso rezultatai anuliuojami), bet kokiu tai būdu "savas reikiamas žmogus" sudalyvavo ir aišku laimėjo. Kaip apskųsti? Help merginos!!!!! Pirmadienis paskutinė skundo pateikimo diena.
pabandyk čia informacijos paieškot http://www.vtd.lt/
Ieskau pagalbos
Gal kas turetu siu metu, bet senesniu nei rugsejo men. testu valstybes tarnautojams?
Buciau l.dekinga, jei kas galetu persiusti
liepsnele7@yahoo.com

Gal kas turetu siu metu, bet senesniu nei rugsejo men. testu valstybes tarnautojams?

liepsnele7@yahoo.com
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 15, 00:13)
Ieskau pagalbos
liepsnele7@yahoo.com

liepsnele7@yahoo.com
Ieik i www.darbo.lt, panarsyk, ten yra visi klausimai ir atsakymai, beje, ir patys naujausi, ir senesni

QUOTE(vilgmb @ 2008 12 13, 16:00)
sveikos merginos,
Tai jeigu neatitiko spec. reikalavimų, tai ir konkurse negalėjo dalyvauti.
QUOTE(Astonija @ 2008 12 15, 09:49)
Ieik i www.darbo.lt, panarsyk, ten yra visi klausimai ir atsakymai, beje, ir patys naujausi, ir senesni 

nezinau, ar as tokia ziopla, bet matau ten testus tik nuo rugsejo 3 d.

Liepsnele, viską gerai supranti, testai yra tik 1 psl,kaskart jie vis pasipildo kai vyksta konkursai, o apačioj vis dingsta,kai viršui pildosi, senesnių neįmanoma rast, nebent kas turi išsisaugojęs kur...klausimai vis kartojasi, gerai tyuos persispręsk kur yra,ir tikrai pakaks

Sveikos, esamos ir busimos valstybes tarnautojos
mane labai domina tarnybinis kaitumas. Kaip ten yra? ar reikia vel praeit konkursa, jei nori buti perkeltas i ta pacia istaiga tik kitam mieste ir i kitas pareigybes?
Gal yra kam tai buve?

QUOTE(Kenzo @ 2008 12 15, 15:18)
Sveikos, esamos ir busimos valstybes tarnautojos
mane labai domina tarnybinis kaitumas. Kaip ten yra? ar reikia vel praeit konkursa, jei nori buti perkeltas i ta pacia istaiga tik kitam mieste ir i kitas pareigybes?
Gal yra kam tai buve? 

Man nera taip nutike, bet esu susidurusi. Jeigu kitos pareigos, vadinasi reikia dalyvauti konkurse, nesvarbu dirbtum toje VT ar kur kitur

QUOTE(Stebuklinga @ 2008 12 15, 14:56)
Man nera taip nutike, bet esu susidurusi. Jeigu kitos pareigos, vadinasi reikia dalyvauti konkurse, nesvarbu dirbtum toje VT ar kur kitur
Nebent pareigybe i pakaitinius arba pagal DB 

Tarnybinio kaitumo būdu nereikia dalyvaut konkurse, neklaidinkit

Tarnybinis kaitumas yra gana išsamiai aptartas VT įstatyme ir Vyriausybės patvirtintoje tvarkoje

Va ta tvarka http://www3.lrs.lt/p...s...Bdu&p_tr2=2
Tiesą sakant, tingiu n-ąjį kartą apie tą patį rašyti

QUOTE(Ryna @ 2008 12 15, 21:44)
Tarnybinio kaitumo būdu nereikia dalyvaut konkurse, neklaidinkit
Tarnybinis kaitumas yra gana išsamiai aptartas VT įstatyme ir Vyriausybės patvirtintoje tvarkoje
Senesnėse temose ne kartą apie tai kalbėjom

Manau, kad viskas priklauso nuo to ar biudžetas yra bendras ar ne. Jei biudžetas tas pats, tai gali perkelti be problemų. Kitu atveju gal ir perkeltų, bet tik tuomet kai išnaudosi visas atostogas. Čia jau susitarimo tarp įstaigų klausimas.
QUOTE(pikkolo @ 2008 12 16, 09:36)
Manau, kad viskas priklauso nuo to ar biudžetas yra bendras ar ne. Jei biudžetas tas pats, tai gali perkelti be problemų. Kitu atveju gal ir perkeltų, bet tik tuomet kai išnaudosi visas atostogas. Čia jau susitarimo tarp įstaigų klausimas.
Na taip, bet konkurse dalyvaut nereikia