Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

sveikos merginos,
Labai prašau Jūsų pagalbos, kaip apskųsti konkurso rezultatus? Kam dar be įstaigos direktoriaus galima skųsti? Esu girdėjusi apie anoniminius telefonus. Gal kas nors žino. Reikalo esmė - organizuotas konkursas, realiai nei vienas pretendentas neatitiko spec.reikalavimų (is teisminės praktikos yra atvejis, kad jei neatitinkama spec. rekalavimų, konkurso rezultatai anuliuojami), bet kokiu tai būdu "savas reikiamas žmogus" sudalyvavo ir aišku laimėjo. Kaip apskųsti? Help merginos!!!!! Pirmadienis paskutinė skundo pateikimo diena.
Atsakyti
QUOTE(vilgmb @ 2008 12 13, 16:00)
sveikos merginos,
Labai prašau Jūsų pagalbos, kaip apskųsti konkurso rezultatus? Kam dar be įstaigos direktoriaus galima skųsti? Esu girdėjusi apie anoniminius telefonus. Gal kas nors žino. Reikalo esmė - organizuotas konkursas, realiai nei vienas pretendentas neatitiko spec.reikalavimų (is teisminės praktikos yra atvejis, kad jei neatitinkama spec. rekalavimų, konkurso rezultatai anuliuojami), bet kokiu tai būdu "savas reikiamas žmogus" sudalyvavo ir aišku laimėjo. Kaip apskųsti? Help merginos!!!!! Pirmadienis paskutinė skundo pateikimo diena.

pabandyk čia informacijos paieškot http://www.vtd.lt/
Atsakyti
Ieskau pagalbos blush2.gif
Gal kas turetu siu metu, bet senesniu nei rugsejo men. testu valstybes tarnautojams?
Buciau l.dekinga, jei kas galetu persiusti 4u.gif
liepsnele7@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 15, 00:13)
Ieskau pagalbos  blush2.gif
Gal kas turetu siu metu, bet senesniu nei rugsejo men. testu valstybes tarnautojams?
Buciau l.dekinga, jei kas galetu persiusti  4u.gif
liepsnele7@yahoo.com

Ieik i www.darbo.lt, panarsyk, ten yra visi klausimai ir atsakymai, beje, ir patys naujausi, ir senesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilgmb @ 2008 12 13, 16:00)
sveikos merginos,

Tai jeigu neatitiko spec. reikalavimų, tai ir konkurse negalėjo dalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(Astonija @ 2008 12 15, 09:49)
Ieik i www.darbo.lt, panarsyk, ten yra visi klausimai ir atsakymai, beje, ir patys naujausi, ir senesni 4u.gif

nezinau, ar as tokia ziopla, bet matau ten testus tik nuo rugsejo 3 d. blush2.gif
Atsakyti
Liepsnele, viską gerai supranti, testai yra tik 1 psl,kaskart jie vis pasipildo kai vyksta konkursai, o apačioj vis dingsta,kai viršui pildosi, senesnių neįmanoma rast, nebent kas turi išsisaugojęs kur...klausimai vis kartojasi, gerai tyuos persispręsk kur yra,ir tikrai pakaks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esamos ir busimos valstybes tarnautojos mirksiukas.gif mane labai domina tarnybinis kaitumas. Kaip ten yra? ar reikia vel praeit konkursa, jei nori buti perkeltas i ta pacia istaiga tik kitam mieste ir i kitas pareigybes? g.gif Gal yra kam tai buve? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo @ 2008 12 15, 15:18)
Sveikos, esamos ir busimos valstybes tarnautojos  mirksiukas.gif  mane labai domina tarnybinis kaitumas. Kaip ten yra? ar reikia vel praeit konkursa, jei nori buti perkeltas i ta pacia istaiga tik kitam mieste ir i kitas pareigybes? g.gif Gal yra kam tai buve? ax.gif

Man nera taip nutike, bet esu susidurusi. Jeigu kitos pareigos, vadinasi reikia dalyvauti konkurse, nesvarbu dirbtum toje VT ar kur kitur smile.gif Nebent pareigybe i pakaitinius arba pagal DB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2008 12 15, 14:56)
Man nera taip nutike, bet esu susidurusi. Jeigu kitos pareigos, vadinasi reikia dalyvauti konkurse, nesvarbu dirbtum toje VT ar kur kitur  smile.gif Nebent pareigybe i pakaitinius arba pagal DB  ax.gif

Tarnybinio kaitumo būdu nereikia dalyvaut konkurse, neklaidinkit 4u.gif

Tarnybinis kaitumas yra gana išsamiai aptartas VT įstatyme ir Vyriausybės patvirtintoje tvarkoje 4u.gif Senesnėse temose ne kartą apie tai kalbėjom 4u.gif

Va ta tvarka http://www3.lrs.lt/p...s...Bdu&p_tr2=2

Tiesą sakant, tingiu n-ąjį kartą apie tą patį rašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2008 12 15, 21:44)
Tarnybinio kaitumo būdu nereikia dalyvaut konkurse, neklaidinkit  4u.gif

Tarnybinis kaitumas yra gana išsamiai aptartas VT įstatyme ir  Vyriausybės patvirtintoje tvarkoje  4u.gif Senesnėse temose ne kartą apie tai kalbėjom  4u.gif

Manau, kad viskas priklauso nuo to ar biudžetas yra bendras ar ne. Jei biudžetas tas pats, tai gali perkelti be problemų. Kitu atveju gal ir perkeltų, bet tik tuomet kai išnaudosi visas atostogas. Čia jau susitarimo tarp įstaigų klausimas.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 12 16, 09:36)
Manau, kad viskas priklauso nuo to ar biudžetas yra bendras ar ne. Jei biudžetas tas pats, tai gali perkelti be problemų. Kitu atveju gal ir perkeltų, bet tik tuomet kai išnaudosi visas atostogas. Čia jau susitarimo tarp įstaigų klausimas.

Na taip, bet konkurse dalyvaut nereikia biggrin.gif Dar galima pasiimti kompensaciją už nepanaudotas atostogas, turėjom ne vieną tokį atvejį 4u.gif

Atsakyti