paneles, o gal kuri turite atliekama 4 keksiuku silikonine forma?
turiu viena, bet musu seimynai mazoka ir labai noreciau dar vienos

Pas mane atliekami tik 7 keksiukai
4 aš net realiai nemačius, jie turbūt senokai prekyboj buvę kaip ir kekso tuščiavidurė forma 
gabe60 ir mes kątik varškės apkepo prikirtom
aš tik daugiau visko dedu, nors varškės tiek pat

gabe60 ir mes kątik varškės apkepo prikirtom

QUOTE(B'ena @ 2008 11 22, 21:13)
paneles, o gal kuri turite atliekama 4 keksiuku silikonine forma?
turiu viena, bet musu seimynai mazoka ir labai noreciau dar vienos 

Turiu

na o kaip to burbulo angaliai, siaip gerai laikosi? ir jie tokie patys kaip maiselio? pagalvojau kad kiek as ji naudociau tai gal ir jo uztektu, ar geriau neskregavot ir iskarto gera griebti?

Dolli, žinai skūpas du kartus moka
tai tada jau geriau įsigyk maišelį. Aš burbulą naudoju tik kai meduoliukus puošiam (porą kartų per metus) ir pvz. glajaus ten lieka trečdalis kai jau nebegali išspausti, o maišelio panaudojimo galimybės tai žymiai didesnės, čia aš taip misliju

QUOTE(davija @ 2008 11 22, 21:38)
Dolli, žinai skūpas du kartus moka
tai tada jau geriau įsigyk maišelį. Aš burbulą naudoju tik kai meduoliukus puošiam (porą kartų per metus) ir pvz. glajaus ten lieka trečdalis kai jau nebegali išspausti, o maišelio panaudojimo galimybės tai žymiai didesnės, čia aš taip misliju 

nu jo skupas 2 kartus moka... na tada reiks griebti ta maiseli... jus kaip turit geriau zinot... dekui uz paprotinima

labai aciu visoms uz pasiulymus
jau sutariau ir gaila, kad seniau nesugalvojau cia pasiteirauti, nes si forma viena is naudojamiausiu TW gaminiu

QUOTE(Dolli_ @ 2008 11 22, 21:28)
na o kaip to burbulo angaliai, siaip gerai laikosi? ir jie tokie patys kaip maiselio? pagalvojau kad kiek as ji naudociau tai gal ir jo uztektu, ar geriau neskregavot ir iskarto gera griebti? 

Antgaliai prisisuka taip pat kaip ir dekoravimo krepselio, gali bet kuriuo metu ji nusukti ir pakeisti, arba nuemus antgali uzsukti dangteli ir padeti i saldytuva su teslos likuciais, ko nepadarysi su dekoravimo maiseliu. Idealiausiai tureti abu, nes antgaliai , jeigu as neklystu, skirtingi, tada gaunasi 10 skirtingu antgaliu ir jie visi puikiai telpa i krepseli. Laikymo atzvilgiu, patogesnis krepselis, naudojimo - maiselis

Aprasiau visus niuansus, o jus jau spreskite pacios, kas jums priimtinesnis

idekit kasnors to burbulo nuotrauka a?

QUOTE(davija @ 2008 11 21, 09:23)
Bet keksiukų http://www.supermama...?...8532&st=288 pagal šitą receptuką sakau gal kokiu Bizpaku atsiųst

Labas rytas visoms ir puikaus sekmadienio

Šįryt mano vyrai atsikėlę rado šiltą keksą, keptą "Karališkoje" formoje pagal šį norvegišką receptą

Panytės, gal žinot kokių paslapčių, kad keksas nesuplyštų