Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Ką tik panaudojau "Princesės" formą varškės apkepui kepti, nu gi thumbup.gif Taip gražiai išsiverčiau ant lėkštės, [color=yellow]jei ką domina mano receptukas, nesikartosiu, galite rasti šiame puslapyje 96 postas http://www.supermama...?...78491&st=84
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 22 lapkričio 2008 - 20:29
paneles, o gal kuri turite atliekama 4 keksiuku silikonine forma? ax.gif turiu viena, bet musu seimynai mazoka ir labai noreciau dar vienos blush2.gif
Atsakyti
Pas mane atliekami tik 7 keksiukai wink_3.gif 4 aš net realiai nemačius, jie turbūt senokai prekyboj buvę kaip ir kekso tuščiavidurė forma verysad.gif

gabe60 ir mes kątik varškės apkepo prikirtom thumbup.gif aš tik daugiau visko dedu, nors varškės tiek pat cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 22 lapkričio 2008 - 21:24
QUOTE(B'ena @ 2008 11 22, 21:13)
paneles, o gal kuri turite atliekama 4 keksiuku silikonine forma?  ax.gif  turiu viena, bet musu seimynai mazoka ir labai noreciau dar vienos  blush2.gif

Turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
na o kaip to burbulo angaliai, siaip gerai laikosi? ir jie tokie patys kaip maiselio? pagalvojau kad kiek as ji naudociau tai gal ir jo uztektu, ar geriau neskregavot ir iskarto gera griebti? g.gif
Atsakyti
Dolli, žinai skūpas du kartus moka mirksiukas.gif tai tada jau geriau įsigyk maišelį. Aš burbulą naudoju tik kai meduoliukus puošiam (porą kartų per metus) ir pvz. glajaus ten lieka trečdalis kai jau nebegali išspausti, o maišelio panaudojimo galimybės tai žymiai didesnės, čia aš taip misliju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 22, 21:38)
Dolli, žinai skūpas du kartus moka mirksiukas.gif tai tada jau geriau įsigyk maišelį. Aš burbulą naudoju tik kai meduoliukus puošiam (porą kartų per metus) ir pvz. glajaus ten lieka trečdalis kai jau nebegali išspausti, o maišelio panaudojimo galimybės tai žymiai didesnės, čia aš taip misliju cool.gif

nu jo skupas 2 kartus moka... na tada reiks griebti ta maiseli... jus kaip turit geriau zinot... dekui uz paprotinima smile.gif
Atsakyti
labai aciu visoms uz pasiulymus 4u.gif jau sutariau ir gaila, kad seniau nesugalvojau cia pasiteirauti, nes si forma viena is naudojamiausiu TW gaminiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 11 22, 21:28)
na o kaip to burbulo angaliai, siaip gerai laikosi? ir jie tokie patys kaip maiselio? pagalvojau kad kiek as ji naudociau tai gal ir jo uztektu, ar geriau neskregavot ir iskarto gera griebti?  g.gif

Antgaliai prisisuka taip pat kaip ir dekoravimo krepselio, gali bet kuriuo metu ji nusukti ir pakeisti, arba nuemus antgali uzsukti dangteli ir padeti i saldytuva su teslos likuciais, ko nepadarysi su dekoravimo maiseliu. Idealiausiai tureti abu, nes antgaliai , jeigu as neklystu, skirtingi, tada gaunasi 10 skirtingu antgaliu ir jie visi puikiai telpa i krepseli. Laikymo atzvilgiu, patogesnis krepselis, naudojimo - maiselis g.gif Kadangi as turiu senesni burbula, tai jame laikau visus antgalius, o maisiukas graziai susilanksto ir uzima labai mazai vietos. Be burbulo tektu ieskoti dezutes, kur sudeti visus antgaliu g.gif , o ir antgaliu butu tik 5.
Aprasiau visus niuansus, o jus jau spreskite pacios, kas jums priimtinesnis 4u.gif
Atsakyti
idekit kasnors to burbulo nuotrauka a? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 11 23, 02:06)
idekit kasnors to burbulo nuotrauka a? rolleyes.gif  blush2.gif

Va burbulas 4u.gif
user posted image
O čia filmukas apie burbulą 4u.gif
Burbulas
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 21, 09:23)
Bet keksiukų http://www.supermama...?...8532&st=288 pagal šitą receptuką sakau gal kokiu Bizpaku atsiųst g.gif

Labas rytas visoms ir puikaus sekmadienio 4u.gif
Šįryt mano vyrai atsikėlę rado šiltą keksą, keptą "Karališkoje" formoje pagal šį norvegišką receptą thumbup.gif Siunčiu balionėlį SM netingėjusiai jį perrašyti 4u.gif ir Davijai už vertą dėmesio nuorodą 4u.gif
Panytės, gal žinot kokių paslapčių, kad keksas nesuplyštų smile.gif ?
Atsakyti