Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Vitra @ 2008 11 24, 08:55)
Gal kas galit informuoti, ar Optimum dėžutėms kada nors neseniai jau buvo akcija?

Buvo vasarą spalvotoms.
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2008 11 24, 10:28)
Gal kas nors galėtų apibūdinti privalumus ir trūkumus Kolumbus ir Signature dėžučių, bei jų skirtumus  4u.gif

Kolumbus dėžutės visiškai sandarios, nepraleidžia drėgmės, pas mane virtuvėj jose visai nesudrėgsta sausainiai, lieka traškūs thumbup.gif . Todėl puikiai tinka kavai, arbatai, etc. Be to, tikrai labai gražios. Turiu žalios spalvos, o žydri turbūt dar gražesni biggrin.gif .
O Signature dėžučių dangtelis nėra toks sandarus, bet turi "vyrius", t.y. vienam šone dangtelis prikabintas. Jose gal sumuštinius galima dėti, riešutus, saldainukus..
Atsakyti
sveiki
gal galetumet papasakot kuo ypatinga duonine lyginant su paprasta. Noreciau isgirst kas is tiesu ja naudojasi. Ir uz kiek galetumet pasiulyt.
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2008 11 24, 12:56)
Kolumbus dėžutės visiškai sandarios, nepraleidžia drėgmės, pas mane virtuvėj jose visai nesudrėgsta sausainiai, lieka traškūs  thumbup.gif . Todėl puikiai tinka kavai, arbatai, etc. Be to, tikrai labai gražios. Turiu žalios spalvos, o žydri turbūt dar gražesni biggrin.gif .
O Signature dėžučių dangtelis nėra toks sandarus, bet turi "vyrius", t.y. vienam šone dangtelis prikabintas. Jose gal sumuštinius galima dėti, riešutus, saldainukus..

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2008 11 24, 10:06)
gal kam reikia  silikoninės formos bandelės ( ten kur kaip 7 keksiukai)  4u.gif

nes tikrai stovi pas mane nenaudojama  4u.gif

user posted image

nebeturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2008 11 24, 13:58)
nebeturiu  thumbup.gif

ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2008 11 24, 12:24)
sveiki
gal galetumet papasakot kuo ypatinga duonine lyginant su paprasta. Noreciau isgirst kas is tiesu ja naudojasi. Ir uz kiek galetumet pasiulyt.
Aciu labai  4u.gif

Man sesė rekomendavo, labai gera duoninė drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šita duoninė iki ketvirtadienio 149lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2008 11 24, 13:24)
sveiki
Aciu labai  4u.gif

Va radau filmuką apie duoninę 4u.gif
Duoninė
Gundaus ją nupirkti mamai dovanų Kalėdoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 11 24, 08:53)
Tai gal sandely dar turi.As ja kelis kartus uzsakinejau kaip pavyzdi,bet taip ir negavau.Jau praejo ir noras ja pirkt.O gal is jos nieko gero?

Vilniuje klausiau neturi
Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2008 11 24, 08:55)
Gal kas galit informuoti, ar Optimum dėžutėms kada nors neseniai jau buvo akcija?

buvo neseniai spalvotom dėžutėm, dar žali rinkinukai buvo... dažnai joms akcija būna, mano labai mėgiamos dėžutės tai ir atkreipiu dėmesį.. ir dabar yra akcija kalėdiniams rinkinimas: 500ml, 1,3l., 2,1l - 85lt
Atsakyti
Per klaida uzsakiau universalu skustuka vietoj vertikaus doh.gif kaip manot ar sandelyj pakeistu g.gif o gal kas noretu keisti ax.gif
Atsakyti
O sakykit kalediniam lankstinuke Raudonų tešlos dubenų rinkinys (3) tai cia tie patys indai kaip zurnaliuki 23 psl tie morkavi indai, kur galima kildinti tesla, ir mesyte geriau marinuojasi? ar cia kazkas kito? g.gif
Atsakyti