Anūkė sakė, kad jai patiko su TW skustuku morkas skusti
QUOTE(Ligita69 @ 2008 11 25, 23:53)
Tikrai ne per minkšti
O su 3 šaukštais cukraus tai nesvietiškas saldumas turėjo būti ar ne ? 
nu kad ne, nepilnus tuos šaukštus dėjau, o rūgštelės beveik pilną, tai tokie saldžiarūgščiai.
QUOTE(Ligita69 @ 2008 11 25, 23:53)
Tikrai ne per minkšti
O su 3 šaukštais cukraus tai nesvietiškas saldumas turėjo būti ar ne ? 
aš ir darau pagal tą receptą (kur trys šaukštai cukraus, 4 želatinos) ir labai skanūs gaunasi, kiek darau vakarėlyje visoms labai patiko... o kai darote su 1 saukstu zelatinos, gal vandens maziau pilate? Ir pagal mineta recepta man gaunasi pilna formele kai pypsiukai neispausti i vidu, jei ispausti, lieka dar mases
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 26, 08:10)
Gal ir ne į temą
, savaitgalį vėl anūkų laukiu, noriu ką nors iškepti silikono formoje su dvigubu plastiko spaustuku, ale ką čia sugalvojus savo mažiems angelams
Anūkė sakė, kad jai patiko su TW skustuku morkas skusti
Anūkė sakė, kad jai patiko su TW skustuku morkas skusti
Ma labai patiko vieni pyrageliai su sia forma
Is pirktines sluoksniuotos bemieles teslos (truputi iskociojau, kad plonesne butu) su spaustuku padaryti formeles, deti i silikonine, i vidu pridejau skiltelemis pjaustytu rugsciu obuoliu (turejau antaniniu) ir i kiekviena po sauksta kondensuoto pieno (po nedaug, nes pradeda putoti ir isbega), kepti kol paruduoja ir palaukti kol atvesta bei sutirsteja kond. pienas. Kaip tik buvo vaiku sveciuose, tai visiems labai patiko
[quote=B'ena,2008 11 26, 11:23]
Ma labai patiko vieni pyrageliai su sia forma
Is pirktines sluoksniuotos bemieles teslos (truputi iskociojau, kad plonesne butu) su spaustuku padaryti formeles, deti i silikonine, i vidu pridejau skiltelemis pjaustytu rugsciu obuoliu (turejau antaniniu) ir i kiekviena po sauksta kondensuoto pieno
Kiek dėjot obuolių į kiekvieną pyragėlį? Ar ant įdaro dar dėjot kita puse išspaustą tešlos gabalėlį ar ne?
Ma labai patiko vieni pyrageliai su sia forma
Is pirktines sluoksniuotos bemieles teslos (truputi iskociojau, kad plonesne butu) su spaustuku padaryti formeles, deti i silikonine, i vidu pridejau skiltelemis pjaustytu rugsciu obuoliu (turejau antaniniu) ir i kiekviena po sauksta kondensuoto pieno
Kiek dėjot obuolių į kiekvieną pyragėlį? Ar ant įdaro dar dėjot kita puse išspaustą tešlos gabalėlį ar ne?
Aš paprastus pyragėlius kepu tik su obuoliais (su cinamonu, cukrum ar konservuotais persikais), o jei riebesnio įdaro dedu (dešra, sūris, svogūnas ar lašiša, brokoliai), per riebu man jau būna, o mano vyrai valgo:)
Tai aš irgi pamąsčiau, ar ne per riebu būna, jei konden. pieno...čia gal kiekvieno skoniui...
Tai aš irgi pamąsčiau, ar ne per riebu būna, jei konden. pieno...čia gal kiekvieno skoniui...
Sveikos, as jau tikriausiai jums pabodau su tuo skutikliu
, bet pries prasant pakeisti, noriu isitikinti, kaip yra pas kitas
skusti (butent bulves) reiktu tokioj padety:

bet man skutant peiliukas persisuka (neuzsikabindamas) per sita "iskilima":

ir gaunasi, kad peiliukas stovi va tokioj persisukusioj padety:

o sitaip skust bulves ziauriai nepatogu, ir nemanau kad taip ir turi but..
Prasau mamytes, kas turit si skutikli, parasykit, kaip pas jus yra
skusti (butent bulves) reiktu tokioj padety:

bet man skutant peiliukas persisuka (neuzsikabindamas) per sita "iskilima":

ir gaunasi, kad peiliukas stovi va tokioj persisukusioj padety:

o sitaip skust bulves ziauriai nepatogu, ir nemanau kad taip ir turi but..
Prasau mamytes, kas turit si skutikli, parasykit, kaip pas jus yra
QUOTE(isdykusS @ 2008 11 26, 14:50)
Na man nerodo tavo foto
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 26, 16:24)
As neturiu ir nenusimanau del skustuku, bet foto man gerai rodo
O aš skutu bulves su kita puse, t.y. su ta banguota peiliuko puse, nu ir lygtai gerai gaunasi
[quote=Varpelis,2008 11 26, 11:56]
[quote=B'ena,2008 11 26, 11:23]
Ma labai patiko vieni pyrageliai su sia forma
Is pirktines sluoksniuotos bemieles teslos (truputi iskociojau, kad plonesne butu) su spaustuku padaryti formeles, deti i silikonine, i vidu pridejau skiltelemis pjaustytu rugsciu obuoliu (turejau antaniniu) ir i kiekviena po sauksta kondensuoto pieno
Kiek dėjot obuolių į kiekvieną pyragėlį? Ar ant įdaro dar dėjot kita puse išspaustą tešlos gabalėlį ar ne?
[/quote]
is akies, keleta skilteliu, kad iki virsaus mazdaug butu, o ant virsaus teslos nedejau.
[quote=B'ena,2008 11 26, 11:23]
Ma labai patiko vieni pyrageliai su sia forma
Is pirktines sluoksniuotos bemieles teslos (truputi iskociojau, kad plonesne butu) su spaustuku padaryti formeles, deti i silikonine, i vidu pridejau skiltelemis pjaustytu rugsciu obuoliu (turejau antaniniu) ir i kiekviena po sauksta kondensuoto pieno
Kiek dėjot obuolių į kiekvieną pyragėlį? Ar ant įdaro dar dėjot kita puse išspaustą tešlos gabalėlį ar ne?
[/quote]
is akies, keleta skilteliu, kad iki virsaus mazdaug butu, o ant virsaus teslos nedejau.





