na noreciau tos dideles duonines- patogumo prasme isimant, bet is tiesu nebezinau, ar tw apsimoka imt ar tiesiog is parduotuves., ar yra koks pliusas lyginant su paprasta duonine. Kol kas nelabai isgirdau
Jei nusprendei imt duoninę, tai siūlyčiau imt iš TW, dabar kai yra nuolaida, tai kaina tikrai padori, o apie paprastas iš preybcentrių ar medines tai manu nėr net ko ir kalbėt Papildyta: man atrodo kad kaip nuotraukoj, žydra, kažkaip susirinkime niekas net paklausė apie spalvą.
Ai pasakysiu 51-52 sav. naujienas, ką atsiminsiu: Žodžiu bus paklotėlis tešlai MĖLYNAS - 45lt ir mini sūrinės atrodo po 36lt ir dar atėnių po 50lt, ir saldaininė prizmė berods 44lt
na noreciau tos dideles duonines- patogumo prasme isimant, bet is tiesu nebezinau, ar tw apsimoka imt ar tiesiog is parduotuves., ar yra koks pliusas lyginant su paprasta duonine. Kol kas nelabai isgirdau
Aš galiu pasakyti kaip nepriklausoma "ekspertė" , nes duonię turiu jau daugiau kaip du metai. Labai puikus dalykas , nepalyginsi su anksčiau turėta maximine. Duona nepelija, labai patogi lentutė, kai reikia ką nors atpjauti , lengvai atsidaro, platus išėmimas. Plaunu laikas nuo laiko indaplovėje
P.S Norėčiau padovanoti sesei dovanų, gal kas galit pasiūlyti pigiau
Anksciau klausiau apie tw skustuka, isigijau, na skuta bulves tai kaip per sviesta, labai patinka tik stai yra bedele - peiliukas neuzsifiksuoja niekaip, ir skutant jis sukasi.. ten kur yra tokie iskilimai ar kas, kaip suprantu uz ju turetu uzsikabinti ir nesisukti, o maniskis peiliukas per juos persisuka.. manau taip neturetu buti, gal kas turit kokiu ideju ar patarimu?
Anksciau klausiau apie tw skustuka, isigijau, na skuta bulves tai kaip per sviesta, labai patinka tik stai yra bedele - peiliukas neuzsifiksuoja niekaip, ir skutant jis sukasi.. ten kur yra tokie iskilimai ar kas, kaip suprantu uz ju turetu uzsikabinti ir nesisukti, o maniskis peiliukas per juos persisuka.. manau taip neturetu buti, gal kas turit kokiu ideju ar patarimu?
nelabai suprantu kaip neuzsifiksuoja? Bet jis skutant ir juda, čia jau kaip įpranti tada jis nebejuda, o šiaip mano galva jis ir neturi būt stabilus aš tik kai pabandžiau ir skambinau savo demonstruptojai ir norėjau jį pakeist
nelabai suprantu kaip neuzsifiksuoja? Bet jis skutant ir juda, čia jau kaip įpranti tada jis nebejuda, o šiaip mano galva jis ir neturi būt stabilus aš tik kai pabandžiau ir skambinau savo demonstruptojai ir norėjau jį pakeist
jis ne tai kad juda, jis sukasi, po kiekvieno judesio turiu ji pasitaisyt, nes jis nusisuka tokiu kampu, kad toliau skusti neimanoma... o pirkau is SM mamyciu, prekiaujanciu jais, kazi ar pakeistu?..
jis ne tai kad juda, jis sukasi, po kiekvieno judesio turiu ji pasitaisyt, nes jis nusisuka tokiu kampu, kad toliau skusti neimanoma... o pirkau is SM mamyciu, prekiaujanciu jais, kazi ar pakeistu?..
O man atrodo kad visa bėda yra pačioj DUONOJ bet aš tai pavyzdžiui duona galiu valgyt max 4 dienų senumo, paskui man ji jau nebekvepia ir neskani.
Bet jei rašot kad po savaitės supelyja, tai kiek jūs duoną norit išlaikyt taigi jos visi galiojimo laikai jau bus pasibaigę, pas mus duonos galiojimo laikas kaip pieno
bet kuo tada si duonine skiriasi nuo paprastos? jei dizainu tai taip reklamoje reikia ir sakyti, o ten teigiama, kad ilgiau nesupelyja. tai as ir bandziau tai patikrinti.
bet kuo tada si duonine skiriasi nuo paprastos? jei dizainu tai taip reklamoje reikia ir sakyti, o ten teigiama, kad ilgiau nesupelyja. tai as ir bandziau tai patikrinti.
Kadangi duonines efektyvumui įtakos turi daug faktorių - jos laikymo vieta, duonos rūšis, ir kt. - tai vienos nuomonės ir naudojimo patirties turbūt ir negali būti. Ji geresnė ir talpesnė už maximines lenkiškas, bet nedaro stebuklų ir jokia duona tris savaites šviežia neišbus nei tupperwarinėje, nei kokioje kitoje duoninėje Manau, to niekam ir nereikia .
Žodžiu, kol nepabandysit, nesužinosit. Tik gal brangoka eksperimentuoti... bet aš surizikavau ir likau patenkinta .