Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

aciu uz atsakymus 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

na noreciau tos dideles duonines- patogumo prasme isimant, bet is tiesu nebezinau, ar tw apsimoka imt ar tiesiog is parduotuves., ar yra koks pliusas lyginant su paprasta duonine. Kol kas nelabai isgirdau verysad.gif
Atsakyti
O man idomu gal kas žino kokios spalvos duoninė bus ar ta nauja geltonos spalvos, ar ta melsva kaip kataloge?
Atsakyti
Jei nusprendei imt duoninę, tai siūlyčiau imt iš TW, dabar kai yra nuolaida, tai kaina tikrai padori, o apie paprastas iš preybcentrių ar medines tai manu nėr net ko ir kalbėt g.gif
Papildyta:
man atrodo kad kaip nuotraukoj, žydra, kažkaip susirinkime niekas net paklausė apie spalvą.

Ai pasakysiu 51-52 sav. naujienas, ką atsiminsiu:
Žodžiu bus paklotėlis tešlai MĖLYNAS - 45lt
ir mini sūrinės atrodo po 36lt ax.gif
ir dar atėnių po 50lt, ir saldaininė prizmė berods 44lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2008 11 25, 13:06)
aciu uz atsakymus  4u.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

na noreciau tos dideles duonines- patogumo prasme isimant, bet is tiesu nebezinau, ar tw apsimoka imt ar tiesiog is parduotuves., ar yra koks pliusas lyginant su paprasta duonine. Kol kas nelabai isgirdau  verysad.gif

Aš galiu pasakyti kaip nepriklausoma "ekspertė" blush2.gif , nes duonię turiu jau daugiau kaip du metai. Labai puikus dalykas thumbup.gif , nepalyginsi su anksčiau turėta maximine. Duona nepelija, labai patogi lentutė, kai reikia ką nors atpjauti thumbup.gif , lengvai atsidaro, platus išėmimas. Plaunu laikas nuo laiko indaplovėje thumbup.gif

P.S Norėčiau padovanoti sesei dovanų, gal kas galit pasiūlyti pigiau smile.gif
Atsakyti
Anksciau klausiau apie tw skustuka, isigijau, na skuta bulves tai kaip per sviesta, labai patinka thumbup.gif tik stai yra bedele - peiliukas neuzsifiksuoja niekaip, ir skutant jis sukasi.. ten kur yra tokie iskilimai ar kas, kaip suprantu uz ju turetu uzsikabinti ir nesisukti, o maniskis peiliukas per juos persisuka.. manau taip neturetu buti, gal kas turit kokiu ideju ar patarimu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 11 25, 14:24)
Anksciau klausiau apie tw skustuka, isigijau, na skuta bulves tai kaip per sviesta, labai patinka thumbup.gif  tik stai yra bedele - peiliukas neuzsifiksuoja niekaip, ir skutant jis sukasi.. ten kur yra tokie iskilimai ar kas, kaip suprantu uz ju turetu uzsikabinti ir nesisukti, o maniskis peiliukas per juos persisuka.. manau taip neturetu buti, gal kas turit kokiu ideju ar patarimu? verysad.gif

Kreipkis pas demonstruotoją, iš kurios pirkai, pakeis smile.gif . Tikrai taip neturėtų būti, kad nesifiksuoja schmoll.gif
Atsakyti
nelabai suprantu kaip neuzsifiksuoja? Bet jis skutant ir juda, čia jau kaip įpranti tada jis nebejuda, o šiaip mano galva jis ir neturi būt stabilus g.gif aš tik kai pabandžiau ir skambinau savo demonstruptojai ir norėjau jį pakeist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 25, 13:27)
nelabai suprantu kaip neuzsifiksuoja? Bet jis skutant ir juda, čia jau kaip įpranti tada jis nebejuda, o šiaip mano galva jis ir neturi būt stabilus g.gif aš tik kai pabandžiau ir skambinau savo demonstruptojai ir norėjau jį pakeist doh.gif

jis ne tai kad juda, jis sukasi, po kiekvieno judesio turiu ji pasitaisyt, nes jis nusisuka tokiu kampu, kad toliau skusti neimanoma... o pirkau is SM mamyciu, prekiaujanciu jais, kazi ar pakeistu?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 25 lapkričio 2008 - 13:36
QUOTE(isdykusS @ 2008 11 25, 14:35)
jis ne tai kad juda, jis sukasi, po kiekvieno judesio turiu ji pasitaisyt, nes jis nusisuka tokiu kampu, kad toliau skusti neimanoma... o pirkau is SM mamyciu, prekiaujanciu jais, kazi ar pakeistu?.. g.gif

Manau tikrai pakeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 11 25, 14:35)

Jis turi laisvumo g.gif , bet ne tiek, kad nusisuktų tiek, kad skusti būtų neįmanoma schmoll.gif Jei negeras, manau, kad tikrai pakeis
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 25, 12:47)
O man atrodo kad visa bėda yra pačioj DUONOJ g.gif  bet aš tai pavyzdžiui duona galiu valgyt max 4 dienų senumo, paskui man ji jau nebekvepia ir neskani.
Bet jei rašot kad po savaitės supelyja, tai kiek jūs duoną norit išlaikyt g.gif taigi jos visi galiojimo laikai jau bus pasibaigę, pas mus duonos galiojimo laikas kaip pieno biggrin.gif

bet kuo tada si duonine skiriasi nuo paprastos? jei dizainu tai taip reklamoje reikia ir sakyti, o ten teigiama, kad ilgiau nesupelyja. tai as ir bandziau tai patikrinti.
Atsakyti
QUOTE(viola80 @ 2008 11 25, 14:20)
bet kuo tada si duonine skiriasi nuo paprastos? jei dizainu tai taip reklamoje reikia ir sakyti, o ten teigiama, kad ilgiau nesupelyja. tai as ir bandziau tai patikrinti.

Kadangi duonines efektyvumui įtakos turi daug faktorių - jos laikymo vieta, duonos rūšis, ir kt. - tai vienos nuomonės ir naudojimo patirties turbūt ir negali būti. Ji geresnė ir talpesnė už maximines lenkiškas, bet nedaro stebuklų ir jokia duona tris savaites šviežia neišbus nei tupperwarinėje, nei kokioje kitoje duoninėje schmoll.gif Manau, to niekam ir nereikia smile.gif.
Žodžiu, kol nepabandysit, nesužinosit. Tik gal brangoka eksperimentuoti... bet aš surizikavau ir likau patenkinta smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gesa: 25 lapkričio 2008 - 14:28