Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Vižma @ 2008 11 27, 20:01)
Apie kurį sūrio smulkintuvą kalbat ax.gif ? Man atrodo, kad yra du g.gif ? Ir aš galvoju pirkti, bijau apsirikti  unsure.gif

As tai kalbu apie ta balta (1386) kuris yra sio katalogo naujiena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2008 11 27, 21:04)
As tai kalbu apie ta balta (1386) kuris yra sio katalogo naujiena verysad.gif

drinks_cheers.gif Apie šitą baltą gerų atsiliepimų negirdėjau. Aš galvoju apie tą mėlyną, man patinka, kad tai, kas lieks, gali uždengti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vižma @ 2008 11 27, 21:09)
drinks_cheers.gif  Apie šitą baltą gerų atsiliepimų negirdėjau. Aš galvoju apie tą mėlyną, man patinka, kad tai, kas lieks, gali uždengti  thumbup.gif

Tai as irgi anksciau rinkausi is ju dvieju ax.gif , bet nugalejo dizainas doh.gif . Man jis grazesnis pasirode blush2.gif Bet kad bus toks nepatogus, tai net nepagalvojau schmoll.gif , o siaip visais TW gaminiais esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
kalbant apie Prieskonių malūnėlius, tai aš turiu naująjį, kai jis tik atsirado tai gero žodio apie jį nebuvau girdėjus, bet kai pradėjau naudot, tai aš juo labai patenkinta, mala puikiai, tik vienas trūkumas man, kad nera dangtelio kaip senajam, pvz. kai mali tiesiai i puoda ar keptuve tai jis prigaruoja vistiek, o vat su senuoju - i dangteli gali isimalti ir tada i puoda thumbup.gif o malti yra tikrai daug ka ir zoleles pasmulkint ir cukru ir druska ir pipirai ir gvazdikeliai ir t.t.
Atsakyti
O man malunelis irgi neprigijo. Kertasi kazkaip. Tas Santa Marijos is Maximos daug geresnis.
Atsakyti
O kokiame TW gaminyje patogiausia būtų laikyti medų, skirtą kavai ir arbatai?

O malūnėliui laaaaaabai didelė nuolaida net 43%. Dabar (iki gruodžio 25 d.) prieskonių malūnėlis tik 65Lt (vietoj 114Lt). Kodas 6561.
Jis turi didelę keramikinę malamąją dalį, kuri greitai ir kokybiškai sumala prieskonius, paprasčiausiai sukant viršutinę skaidrią dalį. Malūnėlyje yra suktukas, kurio pagalba galite reguliuoti prieskonių malimo stambumą pvz. stambiau kepsniams, smulkiau salotoms. Jei malamoji dalis plastikinė ar metalinė, taip gerai ir kokybiškai prieskonių nesumalsit. Puiku tai, kad prieskonių malūnėliui, kaip ir kitiems Tupperware gaminiams, taikoma 30 metų garantija, vadinasi įsigyjat gaminį visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2008 11 27, 13:15)
Aš laikau Atėnėje kavą, bent jau man jos labai gražios, kai vaišinu ką nors kava nelieka nepastebėtos bigsmile.gif O dėl susibraižymo tai gi negramdom kavos ar ko nors kito biraus nuo kraštų mirksiukas.gif

Kaip ji atrodo g.gif gal kas nuotraukyte imesit ax.gif
Atsakyti
prasom smile.gif

user posted image
Atsakyti
vakar pagaliua pribaigiau gaminti torta ir ka galiu pasakyti, o gi niekaip nebūčiau išsivertusi be silikoninės mentelės, silikoninio paduko kepimui thumbup.gif
MB irgi pasidarbavo su irankiais ir torto likučiais (blyneliu kraštais ir grietinėle, viska sukrovė į keksine) doh.gif lotuliukas.gif ir pats pamate,ka sugeba tuperware
Atsakyti
na tai dar akcija bus Iso duo dubeneliams, papasakokit kur jus juos panaudojat smile.gif
Atsakyti
tikrai Tupperwares indai daug gali thumbup.gif pvz. sian skaitau žurnale kaip kept lietinius kad patogu pilt į keptuvę būtų, rašo, kad tešlą reikia perpilti į kokį nors tuščią butelį ir pilt doh.gif tipo, tada neprisilašinsim tešlos lotuliukas.gif arba kaip sūrį laikyt, kad neapdžiūtų, arba, kad krapai ar daržovės ilgiau švieži išsilaikytų ir t.t. va tada dar labiau imi vertint šiuos gaminius thumbup.gif

apie Iso duo aš tai nieko negirdėjau, ta prasme akcijas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 29, 16:41)
apie Iso duo aš tai nieko negirdėjau, ta prasme akcijas mirksiukas.gif

Vadovė atsiuntė vakar tokią žinią,
"Papildoma nuolaida! 49-52 sav. Iso Duo 2,5 l tik 84 Lt vietoj 99 Lt, o Iso duo 1,5 litro tik 74 lt vietoj 89 lt."
Atsakyti