Gaila padažinei nėra akcijos, labai norėčiau
2.5 l Iso Duo vasarą šaltibarščius nuolat darydavau, labai patogu būdavo, nereikėjo puodo užimti, o dabar tai tik serviravimui naudoju, kai svečiai ateina. Vakar troškinį supyliau ir patiekiau svečiams
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 30, 16:14)
O ant ko jūs dedat silikono formas orkaitėje? Man ant grotelių kažkaip nepatogu..
Gal kuri matėt gyvai tą peiliams stovą, ar vertas dėmesio?
Peilių stovą mačiau: vertas dėmesio
vertas dėmesio
bet aš pavyzdžiui tai peilius laikau įmautėse, pripratom ir labai gerai....
aš silikoniukus orkaitėj laikau ant grotelių, man tai vsai gerai, išskyrus padėkliuką, jis tai jau blėkoj guli
bet aš pavyzdžiui tai peilius laikau įmautėse, pripratom ir labai gerai....
aš silikoniukus orkaitėj laikau ant grotelių, man tai vsai gerai, išskyrus padėkliuką, jis tai jau blėkoj guli
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 30, 15:14)
O ant ko jūs dedat silikono formas orkaitėje? Man ant grotelių kažkaip nepatogu..
aš turiu stovą, labai patogus ir gražus
silikonus dedu ant grotelių, bet galima dėti ir ant tų brėlelių kur būna kai dujinę ar orkaitę perki.
Sveikutės
Aš irgi susirgau TW, dabar labai noriu riešutų gliaudytuvo (spragtuko) - prietaisėlio riešutams gliaudyti, nes pastebėjau, kad šviežiai gliaudyti daug skanesni, ne tokie sausi. Net mano mažiukas juos valgo. O tuos gliaudytus tai tik pakramto ir spjauna - per sausi, kiek suprantu
Girdėjau, kad TW česnako spaustuvą galima naudoti kaip riešutų spragtuką, bet kad kas būtų taip jį naudojęs, tai negirdėjau
Dauguma žmonių dabar turbūt perka gliaudytus riešutus
Apšvieskite, žinančios
Tuo pačiu pasigirsiu. Turiu žalią skustuką
Iki jo galvojau, kad ir mano senasis visai nieko, o dabar jis visiškai nebenaudojamas, kaip patiko žaliasis
Turiu mažus samba dubenėlius su dangčiais - šeimos iškyloms
Man labai pasiteisino. Maistas neatšala, rankų nedegina, malonu iš jų valgyti. Kažkuri mama minėjo, kad nepatogu juos uždaryti - atidaryti, bet čia man atrodo, kaip ir prie daug ko, reikia priprasti (aš jau pripratau)
Beje, vaikas iš jų labai mėgsta valgyti. Sudėjau į stalčių, kad pats pasiektų pasiimti, tai kiekvieną kartą išsirenka iš kurio valgys
Tai tiek pagyrų šiam kartui, kitą kartą ir kitas gerybes pabandysiu apibūdinti
o, dar matau apie peilių laikymą kalbat, tai man stovas nepatiko
(tiesa, tai buvo ne TW stovas, tokio neturėjau). Labai patogi pasirodė magnetinė juostelė prie sienos, tai aš ten dar ir žirkles pasikabinus. Patogu nerealiai, vietos neužima
Aš irgi susirgau TW, dabar labai noriu riešutų gliaudytuvo (spragtuko) - prietaisėlio riešutams gliaudyti, nes pastebėjau, kad šviežiai gliaudyti daug skanesni, ne tokie sausi. Net mano mažiukas juos valgo. O tuos gliaudytus tai tik pakramto ir spjauna - per sausi, kiek suprantu
Apšvieskite, žinančios
Beje, vaikas iš jų labai mėgsta valgyti. Sudėjau į stalčių, kad pats pasiektų pasiimti, tai kiekvieną kartą išsirenka iš kurio valgys
Riesutu gliaudytuvo siuo metu nera pardavime, kas turi, sako geras daiktas
As gliaudau su cesnaku spaustuku, aisku, risutai truputi sutruksta, bet vis geriau negu nieko
mes gliaudom riešutus česnakų smulkintuvu
QUOTE(davija @ 2008 11 30, 20:08)
QUOTE(mikita @ 2008 11 30, 19:02)
Sveikutės
Girdėjau, kad TW česnako spaustuvą galima naudoti kaip riešutų spragtuką, bet kad kas būtų taip jį naudojęs, tai negirdėjau
Dauguma žmonių dabar turbūt perka gliaudytus riešutus
Apšvieskite, žinančios
Iki jo galvojau, kad ir mano senasis visai nieko, o dabar jis visiškai nebenaudojamas, kaip patiko žaliasis
Man labai pasiteisino. Maistas neatšala, rankų nedegina, malonu iš jų valgyti. Kažkuri mama minėjo, kad nepatogu juos uždaryti - atidaryti, bet čia man atrodo, kaip ir prie daug ko, reikia priprasti (aš jau pripratau)
(tiesa, tai buvo ne TW stovas, tokio neturėjau). Labai patogi pasirodė magnetinė juostelė prie sienos, tai aš ten dar ir žirkles pasikabinus. Patogu nerealiai, vietos neužima 
Apšvieskite, žinančios
dėl peilių magnetinės juostelės, girdėjau atsiliepimų, kad po kurio laiko nuo jos pradeda kristi peiliai, šefo peilį sunkiai išlaiko ir reikia atitaikyti, kad tiksliai ant magneto uždėtum... na bet čia kaip kam patogiau
QUOTE(mikita @ 2008 11 30, 19:02)
Aš neturiu ir nesu turėjus JOKIO peilių stovo. Ir net nesiruošiu įsigyt, už dyką neimčiau. Dėl vienos paprastos priežasies: mano akim žiūrint tai labai nehigieniška. Suprantama, nedėsit ten neplautų peilių, bet nemanau, kad šiais laikais skubančios, lekiančios mamos/namų šeimininkės idealiai nuplauna peilius, juos dezinfekuoja o po to idealiai nusausina prieš dėdamos į stovus. Pakankamai daug žinau apie mikrobiologiją ir man net jokio noro nekyla tokį daiktą savo buityje naudot. Nebet tas daiktas būtų išardomas ir lengvai viduje plaunamas... Nesupykit ir neįsižeiskit man nepritariančios dėl tokio kategoriško mano pasisakymo. Šiaip aš save irgi galiu pavadint TW fane, tikrai nenoriu išpeikt stovo kaip TW gaminio.
gal kam netiko, nepatiko sviestine, virtinuku darymo forma, nupirkciau, bet ne katalogo kainom