Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(simre @ 2008 11 30, 21:50)
tai labai nehigieniška. Suprantama, nedėsit ten neplautų peilių, bet nemanau, kad šiais laikais skubančios, lekiančios mamos/namų šeimininkės idealiai nuplauna peilius, juos dezinfekuoja o po to idealiai nusausina prieš dėdamos į stovus.

Dažnai randu sviestuotus peilius sukištus į stovus, nors baruosi ant savo vyrų, bet tik tam kartui doh.gif Mano stovas medinis iš Senių pirktas, nebrangus, tai negaila tokį ir išmest, o TW prabangus, neprimėtysi unsure.gif .
Čia gera mintis, kad būtų galima išardyti ir laiks nuo laiko perplauti ir išdezenfikuoti, bet čia tik mūsų norai..
Man tos TW įmautės visai patinka, labai gerai sugalvota, ypač, kai laikai peilius stalčiuje.
O kur tų magnetinių juostų būna pirkt, niekad nepastebėjau, tik žurnaluose blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 01, 09:10)
Dažnai randu sviestuotus peilius sukištus į stovus, nors baruosi ant savo vyrų, bet tik tam kartui  doh.gif  Mano stovas medinis iš Senių pirktas, nebrangus, tai negaila tokį ir išmest, o TW prabangus, neprimėtysi  unsure.gif .
Čia gera mintis, kad būtų galima išardyti ir laiks nuo laiko perplauti ir išdezenfikuoti, bet čia tik mūsų norai..
Man tos TW įmautės visai patinka, labai gerai sugalvota, ypač, kai laikai peilius stalčiuje.
O kur tų magnetinių juostų būna pirkt, niekad nepastebėjau, tik žurnaluose  blush2.gif ?

Magnetinius laikiklius peiliams galite pamatyti www.pigu.lt. Prekes namams - virtuves reikmenys - peiliai. Tik man ir idomu kiek tie magnetai islaiko? g.gif
Atsakyti
Kokios būtų nuomonės apie Pjaustymo lentą (1481) 38x28, ar tikrai patogios?
Yra norinčių į Kalėdų maišą dėt, ar vertos dėmesio, komentavusioms aciuks.gif ir iš anksto dovanoju balionėlį 4u.gif
Atsakyti
gabe60, tingiu žiūrėt kataloge, bet jei čia šita didžioji balta, tai aš ją prieš mėnesį įsigijau, jinai tokia sunkoka, didelė, visi šitie grioveliai kraštuose thumbup.gif bet jau reikia turėt vietos kur ją laikyt (šitą ploną aš dabar dažniau naudoju blush2.gif ), jinai pjaustosi, o dar su TW peiliais tai išvis, bet nereikia ir tikėtis, kd ji bus nesupjaustyta cool.gif O kaina, tai kai ieškojau ką nors pigiau įsigyt, lyginau su Sillit, Sillit'ų plastikinė lenta ir mažesnė ir brangesnė, tai pasirinkau iš TW.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 01, 10:15)
gabe60, tingiu žiūrėt kataloge, bet jei čia šita didžioji balta, tai aš ją prieš mėnesį įsigijau, jinai tokia sunkoka, didelė, visi šitie grioveliai kraštuose thumbup.gif bet jau reikia turėt vietos kur ją laikyt (šitą ploną aš dabar dažniau naudoju blush2.gif ), jinai pjaustosi, o dar su TW peiliais tai išvis, bet nereikia  ir tikėtis, kd ji bus nesupjaustyta cool.gif O kaina, tai kai ieškojau ką nors pigiau įsigyt, lyginau su Sillit, Sillit'ų plastikinė lenta ir mažesnė ir brangesnė, tai pasirinkau iš TW.

na turiu aš Silit lentą, tai bent jau pernai, tikrai ji geroooookai pigesnė už TW buvo. O man kaip tik privalimas, kad mažesnė, man didelės nereikia ir vietos nedaug užima bei pakankamai lengva mirksiukas.gif
Atsakyti
kur butu galima panaudot iso dubeni?Ar jame jogurta galima daryt?
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 01, 08:10)
O kur tų magnetinių juostų būna pirkt, niekad nepastebėjau, tik žurnaluose  blush2.gif ?

Aš pati pirkau Fiskars firmos parodoj, kai buvo LŽŪU, dar mačiau Bergoff firmos Senukuose.

QUOTE(gabe60 @ 2008 12 01, 09:54)
Kokios būtų nuomonės apie Pjaustymo lentą (1481) 38x28, ar tikrai patogios?

Jei čia ta didelė balta, tai gaminant rimtesnį mastą labai liuks. Žinoma, dešrai pjaustyt sumuštiniams tai nenaudoju, bet daržovėms, mėsai tai liuks.
Atsakyti
Merginos, nagi pasigirkit ką SAU į Kalėdų maišus iš TW krausit mirksiukas.gif ??

Dėl lentelės viską supratau, ji skirta valgio gaminimui, o ne sumuštinių ruošimui drinks_cheers.gif
Atsakyti
spigliuk, o aš Sillit'o lentą dar žiūrėjau prie CUP'o parduotuvėj, tai panašaus dydžio kainavo 119lt, o mažesnė 59lt.... irnesakyk.gif

į Kalėdų maišą tai aš jau turiu įsidėjus Princesę, silikoninį padėkliuką ir skustuką ir viskas, daugiau nebeturiu kam dovanot TW prekių verysad.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 01, 14:17)
spigliuk, o aš Sillit'o lentą dar žiūrėjau prie CUP'o parduotuvėj, tai panašaus dydžio kainavo 119lt, o mažesnė 59lt....  irnesakyk.gif

aš ne spigliukas tongue.gif

aš pernai už vidutinio dydžio mokėjau berods 50 Lt, tai tikrai pigiau (ji panašaus dydžio kaip ir TW yra)... bet man aišku ir nuolaidą gerą padarė ir tas buvo Kaune blush2.gif

o kalėdų senelio maiše pas mus bus kiaušinių pjaustyklė, skustukas ir grūstukas ax.gif irgi neturiu kam ko nors daugiau dėti blush2.gif ir sau vyno rinkinį įsidėsim, tik naudosim anksčiau lotuliukas.gif jau laukiu dabar nesulaukiu su vyno buteliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 01 gruodžio 2008 - 14:24
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 01, 12:52)
Merginos, nagi pasigirkit ką SAU į Kalėdų maišus iš TW krausit  mirksiukas.gif ??

Dėl lentelės viską supratau, ji skirta valgio gaminimui, o ne sumuštinių ruošimui  drinks_cheers.gif

Kamsciatrauki ax.gif
Atsakyti
Štai kokią info atsiuntė iš TW, gal potencialioms pirkėjoms bus įdomu, paskaitome kartu 4u.gif

"Artėja Kalėdos dovanų metas J.Smagu J. TChef Pro peiliai puikus pasirinkimas.

Sako, kad peilis ne pati tinkamiausia dovana. Galbūt, tiems , kas tiki prietarais J. Bet yra išeitis dovanodami peilį paimkite iš to žmogaus 2 cnt J. Šiuos peilius ne tik verta padovanoti kitiems (puiki išeitis, kai ieškome dovanos vyriškiams), bet ir būtina pasidovanoti sau (nepamirkit ir iš savęs paimti 2 cnt J). Dar smagiau juos įsigyti ar dovanoti, kai jiems gera nuolaida.

T-Chef peiliai puikūs japoniško plieno, rankomis poliruoti, itin kokybiški peiliai. Juos kūrė, balansavo ir bandė garsūs restoranų šefai iš viso pasaulio, o taip pat įžymiausieji Tupperware dizaineriai. Kad T-Chef serijos gaminiams paprasčiausiai nebūtų lygių, pirmiausia buvo išsiaiškinta, ką vartotojai laiko išties neprilygstamais gaminiais virtuvėje. Šis tyrimas būtų buvęs neįmanomas be Tupperware demonstruotojų iš viso pasaulio pagalbos.

Dizaino apdovanojimai- nuo pirmų dienų
Tik sukurti T-Chef peiliai gavo prestižinį IFO industrinio dizaino apdovanojimą 2002 metas.

1. Išpjaustymo peilis tik 150 Lt. vietoj 199 Lt. Kodas 6582 Tai tarpinis peilis (pagal plotį) tarp filė (plono, ilgo ir lankstaus) ir Chefo (plataus ir stabilaus). Šis peilis pakankamai platus, lankstus ir stabilus, todėl tinka pjaustyti stambias daržoves, vaisius ar mėsos gabalą, taip pat jis ne per platus, kad nupjautume žuvies filė nuo odos ar nuimtume paukštieną nuo kaulo. Juo puikiai supjaustysite ir rūkytą ar virtą mėsytę ar dešrą. Tikiu, kad bus vienas iš mylimiausių peilių.

2. Duonriekis peilis tik 169 Lt. vietoj 199 Lt. Kodas 6584 Be duonriekio peilio neišsiversit, kai reikės supjaustyti karštą ar šaltą pyragą, duonytę, kūgelį, apkepą ar t.t Šio peilio pjaunama dalis yra dantyta, todėl pjaudami nesuspaudžiame kepinio. Labai patogi rankena J

3. Pomidorų peilis tik 110 Lt vietoj 159 Lt. Kodas 658 Tai peilis su smulkiais dantukais, jis pravers pjaunant pomidorus, kivius, minkštesnes daržoves ar vaisius.

4. Mažasis 9 cm peiliukas tik 99 Lt. vietoj 120 Lt. Kodas 6585 Mažiukas peilis tikrai būtinas namuose. Su juo smagiai nulupsite daržoves ar vaisius, taip pat juos ir supjaustysite. Jis puikiai tinka visiems smulkiems darbams virtuvėje J

5. Peilių stovas tik 125 Lt vietoj 195 Lt. Kodas 6586 Jei yra peiliai reikia jiems ir namų J. Apgyvendinkite juos peilių stove. Geriems peiliams ne vieta stalčiuje J. Stovas pagamintas iš kaučiuko, nesugeria drėgmės, todėl itin maža tikimybė, kad jame užsiveis pelėsis, kaip tai dažnai atsitinka iš kitokios medienos pagamintuose stovuose. Priekyje – vieta žirklėms."
Atsakyti