Sau vyno rinkinį nusprendėm pasidovanoti, vieniem tėvam duoninę, kitiem skustuką ir indukus biriems produktams, o draugams išdalinsiu po Tupperwarinę eglutę, į vidų tik dar nesugalvojau ką dėsiu
vat ir viskas atrodo
QUOTE(Likka @ 2008 12 01, 16:40)
Sau vyno rinkinį nusprendėm pasidovanoti, vieniem tėvam duoninę, kitiem skustuką ir indukus biriems produktams, o draugams išdalinsiu po Tupperwarinę eglutę, į vidų tik dar nesugalvojau ką dėsiu
vat ir viskas atrodo 
Ar gražios tos eglutės?
QUOTE(Vitra @ 2008 12 01, 15:43)
Ar gražios tos eglutės?
tokios kaip foto, mielos... labai tinka dovanoms, galim ir pinigų į vidų įdėti ir saldainių ir papuošalą kokį... man tik sunkokai jos atsidarinėja
QUOTE(vixiuke @ 2008 12 01, 16:54)
tokios kaip foto, mielos... labai tinka dovanoms, galim ir pinigų į vidų įdėti ir saldainių ir papuošalą kokį... man tik sunkokai jos atsidarinėja
Gal jų kas nors gali pasiūlyt....
Burbuliuk, na ir kaip galėjau taip susimaišyt
žinau dėl ko, o gi katinėliai supainiojo mane
O as sau kaledu proga uzsifundysiu cesnakui spausti spaustuka, dekoravimo maiseli ir vistienai karpyti znyples
ir siaisp metais pirkiniai sau kaip ir bus baigti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 12 01, 20:19)
O as sau kaledu proga uzsifundysiu cesnakui spausti spaustuka, dekoravimo maiseli ir vistienai karpyti znyples
ir siaisp metais pirkiniai sau kaip ir bus baigti 
Ir aš žirklėmis paukštienai susigundžiau
QUOTE(vixiuke @ 2008 12 01, 17:54)
man labai patinka
o aš jau susigalvojau, kad vienai draugei auskariukus ten įdėsiu, kitai nagų laką... na žodžių įvairių naudingų smulkmenėlių, plius prie kiekvienos eglutės prikabinsiu mažą atviruką su pasveikinimu
Pirkčiau vaikiškus įrankius ir O formos žaislą pigiau nei kataloge
O kaip šitie indai, ar verti dėmesio, kur juos naudojat, kaip tik jiems akcija-atrakcija
?
"Tik gruodžio 49-52sav. (lapkričio 28d - gruodžio 25d)
Iso Duo 1,5l tik 74Lt (vietoj 89Lt)
Iso duo 2,5l tik 84Lt (vietoj 99Lt)
Iso duo indas sudarytas iš dviejų skirtingų dydžių dubenų, kuriuos galima dėti vieną į kitą. Jie turi du dangčius, todėl juos galima naudoti, kaip du serviravimo indus. Serviravimo šaukštas - patogus maišyti ir pasemti iš indo. Minkštas Iso Duo dangtelis skirtas produktų laikymui šaldytuve ir transportavimui. "
"Tik gruodžio 49-52sav. (lapkričio 28d - gruodžio 25d)
Iso Duo 1,5l tik 74Lt (vietoj 89Lt)
Iso duo 2,5l tik 84Lt (vietoj 99Lt)
Iso duo indas sudarytas iš dviejų skirtingų dydžių dubenų, kuriuos galima dėti vieną į kitą. Jie turi du dangčius, todėl juos galima naudoti, kaip du serviravimo indus. Serviravimo šaukštas - patogus maišyti ir pasemti iš indo. Minkštas Iso Duo dangtelis skirtas produktų laikymui šaldytuve ir transportavimui. "
truputeli meriginos rase ausciau kur juos naudoja...
Šiandien išbandžiau naująsias žirkles paukštienai: džiaugiuosi neatsidžiaugiu
, karpiau vištą, prispaudžiau nemažai česnako su česnako spaustuku, pamarinavau, ryt kepsiu
Rytoj bandysiu su česnako spaustuku imbierą spausti, darysiu arbatos, nes vaikai kosti
Rytoj bandysiu su česnako spaustuku imbierą spausti, darysiu arbatos, nes vaikai kosti