Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Sau vyno rinkinį nusprendėm pasidovanoti, vieniem tėvam duoninę, kitiem skustuką ir indukus biriems produktams, o draugams išdalinsiu po Tupperwarinę eglutę, į vidų tik dar nesugalvojau ką dėsiu ax.gif vat ir viskas atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2008 12 01, 16:40)
Sau vyno rinkinį nusprendėm pasidovanoti, vieniem tėvam duoninę, kitiem skustuką ir indukus biriems produktams, o draugams išdalinsiu po Tupperwarinę eglutę, į vidų tik dar nesugalvojau ką dėsiu  ax.gif vat ir viskas atrodo  rolleyes.gif

Ar gražios tos eglutės?
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2008 12 01, 15:43)
Ar gražios tos eglutės?

tokios kaip foto, mielos... labai tinka dovanoms, galim ir pinigų į vidų įdėti ir saldainių ir papuošalą kokį... man tik sunkokai jos atsidarinėja
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 12 01, 16:54)
tokios kaip foto, mielos... labai tinka dovanoms, galim ir pinigų į vidų įdėti ir saldainių ir papuošalą kokį... man tik sunkokai jos atsidarinėja

Gal jų kas nors gali pasiūlyt.... ax.gif
Atsakyti
Burbuliuk, na ir kaip galėjau taip susimaišyt mirksiukas.gif megalol.gif žinau dėl ko, o gi katinėliai supainiojo mane doh.gif
Atsakyti
O as sau kaledu proga uzsifundysiu cesnakui spausti spaustuka, dekoravimo maiseli ir vistienai karpyti znyples thumbup.gif ir siaisp metais pirkiniai sau kaip ir bus baigti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 12 01, 20:19)
O as sau kaledu proga uzsifundysiu cesnakui spausti spaustuka, dekoravimo maiseli ir vistienai karpyti znyples  thumbup.gif  ir siaisp metais pirkiniai sau kaip ir bus baigti smile.gif

Ir aš žirklėmis paukštienai susigundžiau wub.gif , pasidovanosiu sau, nes seniai jau norėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 12 01, 17:54)

man labai patinka thumbup.gif užsisakė ir vyras, kad bendradarbius pasveikint ir mama mano irgi neš į darbą, tai žadėjo palinkėjimus surašyt kiekvienam atskirus ir saldainius du įdėt (nes daugiau netilps) thumbup.gif

o aš jau susigalvojau, kad vienai draugei auskariukus ten įdėsiu, kitai nagų laką... na žodžių įvairių naudingų smulkmenėlių, plius prie kiekvienos eglutės prikabinsiu mažą atviruką su pasveikinimu ax.gif pasidėliojau, labai smagiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Pirkčiau vaikiškus įrankius ir O formos žaislą pigiau nei kataloge ax.gif
Atsakyti
O kaip šitie indai, ar verti dėmesio, kur juos naudojat, kaip tik jiems akcija-atrakcija g.gif ?

"Tik gruodžio 49-52sav. (lapkričio 28d - gruodžio 25d)
Iso Duo 1,5l tik 74Lt (vietoj 89Lt)
Iso duo 2,5l tik 84Lt (vietoj 99Lt)
Iso duo indas sudarytas iš dviejų skirtingų dydžių dubenų, kuriuos galima dėti vieną į kitą. Jie turi du dangčius, todėl juos galima naudoti, kaip du serviravimo indus. Serviravimo šaukštas - patogus maišyti ir pasemti iš indo. Minkštas Iso Duo dangtelis skirtas produktų laikymui šaldytuve ir transportavimui. "

Atsakyti
truputeli meriginos rase ausciau kur juos naudoja...
Atsakyti
Šiandien išbandžiau naująsias žirkles paukštienai: džiaugiuosi neatsidžiaugiu thumbup.gif , karpiau vištą, prispaudžiau nemažai česnako su česnako spaustuku, pamarinavau, ryt kepsiu rolleyes.gif

Rytoj bandysiu su česnako spaustuku imbierą spausti, darysiu arbatos, nes vaikai kosti doh.gif
Atsakyti