Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(13liepa @ 2008 12 08, 21:10)
Ir aš norėčiau   ax.gif

Kad si men Iso duo nuolaida yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 08 gruodžio 2008 - 21:47
Aš vakar buvau susirinkime, bet kažkaip nebeprisimenu blush2.gif specialių pasiūlymų, tik žinau, kad bus Alegros serijos didelis pasiūlymas bigsmile.gif

o dėl saldaininės tai va ką pasakė, kad Vilnelės distribucija, kuriai priklausom ir mes (Saulė) gavo TIK 90 raudonų ar rožinių saldaininių ir daugiau nebus, tai , kad sakė kas šiandien užsisakys tai yra šansų gaut, o daugiau ne. Taip vadovė ir pasakė, pirma užsisakyt o tik paskui siūlyt savo svečiams,(jei turėsim ką siūlyt lotuliukas.gif ). Saldainių telpa tikrai nemažai, na jis turbūt už burbuliuką tai didesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Pasliūlykit kas nors dekoravimo krepšelį į a.ž. smile.gif
Atsakyti
Šitoje parduotuvėje-tikras puodų pasirinkimas. mirksiukas.gif Nusipirkau indus,tai nenusivyliau.Jų kaina buvo apie 300 lt.ar kiek.Bet labvai puikūs indai šitoj Tupperware.
Atsakyti
Na laukiam laukiam, kas papasakos kokios akcijos laukia musu sausio menesi smile.gif
Atsakyti
Merginos, kuri girdejot t istorija, kaip tw peilis isgelbejo moteriai gyvybe?
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2008 12 09, 14:29)
Pasliūlykit kas nors dekoravimo krepšelį į a.ž. smile.gif

Ačiū. Jau pirkau. 4u.gif
Atsakyti
Sausio naujienu dar nezinot?Noriu paklaust,kokio dydzio yra 2.25l.mikropliusas?Aukstis , skersmuo?
Atsakyti
Na tai kur jus merginos su naujienomis, kaip gaila ka esu kitam mieste tai negaliu nueiti i tuos susirinkimus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 12 09, 21:43)
Sausio naujienu dar nezinot?Noriu paklaust,kokio dydzio yra 2.25l.mikropliusas?Aukstis , skersmuo?

Vaida, ar negavai demonstruotojos knygelės ? biggrin.gif mirksiukas.gif
skersmuo 24,5 cm, aukštis 12 cm
Atsakyti
Dolli o kur tu gyveni, kokiiai distribucijai priklausai ""kazkur vidury"? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 12 09, 23:25)
Na tai kur jus merginos su naujienomis, kaip gaila ka esu kitam mieste tai negaliu nueiti i tuos susirinkimus...  doh.gif

Dolli, jei dar nematei, pirmosios sausio naujienos jau yra čia 4u.gif

user posted image
Atsakyti