Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Asese @ 2008 12 10, 16:38)
Dolli, jei dar nematei, pirmosios sausio naujienos jau yra čia   4u.gif

user posted image

dėkoju už nuorodą thumbup.gif kaip tik planavau pirkti mini sūrinę - vadinasi teks šiek tiek palaukti
Atsakyti
Gal kas turit kibirėlio ledams foto kur buvo už aktyvumą ? 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, pasigirkit, ką daugiausia pas jus perka Kalėdinės apsipirkimo karštinės apimtos moterys?
Kas šiuo metu turi didžiausią paklausą iš TW?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 12 09, 23:44)
Vaida, ar negavai demonstruotojos knygelės ? biggrin.gif  mirksiukas.gif
skersmuo 24,5 cm, aukštis 12 cm

Naujos knygeles neturiu.Reiks uzsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 12 10, 15:38)
Dolli, jei dar nematei, pirmosios sausio naujienos jau yra čia   4u.gif

user posted image

Na, sausis tai visiškai nevykęs g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 12 10, 19:29)
Gal kas turit kibirėlio ledams foto kur buvo už aktyvumą ? 4u.gif

user posted image

Jei kam reikia kreipkites mirksiukas.gif visai jo nenaudoju doh.gif Naujiesiems metams pravers drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 10 gruodžio 2008 - 21:58
QUOTE(Likka @ 2008 12 10, 21:57)
[url=http://imageshack.us][img]Jei kam reikia kreipkites  mirksiukas.gif visai jo nenaudoju  doh.gif Naujiesiems metams pravers  drinks_cheers.gif

Ar galiu pasinaudot tavo nuotrauka savo temoje ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 10 gruodžio 2008 - 22:05
gali, negi gaila mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 10, 09:51)
Dolli o kur tu gyveni, kokiiai distribucijai priklausai ""kazkur vidury"? mirksiukas.gif

as is kauno, bet priklausau vilniui smile.gif

O del sausio tai jooo man ir atrodo nelabai kas ipatingo, tik surine kam reikia mazesnes, firdge dezutes neblogas pasiulymas, o del alegr indeliu... g.gif kas nors juos matet realiai, kaip jie, na man kazkaip neipatingi ir kaina sakyciau didoka, na bet cia tik mano nuomone... smile.gif
Atsakyti
Tikrai sausis nevykes. O uz aktyvuma kokios karteles sukeltos. Krize ir distribucijose, nebeduoda konsultantems uzsidirbti sad.gif
Atsakyti
Aš mačiau Alegro seriją gyvai, man tai labai patiko. Spalvos bigsmile.gif Man atrodo, kad ta serija daugiau stalo serviravimui gal g.gif Ne elegancijos serija, bet man patiko....
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 12 11, 01:57)
o del alegr indeliu...  g.gif  kas nors juos matet realiai, kaip jie, na man kazkaip neipatingi ir kaina sakyciau didoka, na bet cia tik mano nuomone... smile.gif

o man ALEGRO serija wub.gif labai labai noriu wub.gif
Atsakyti