Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

O ar jus žinot kad tų alegra serijos dubenėliū vidus labai išsibraižo?
Atsakyti
QUOTE(meelisaa @ 2008 12 11, 14:42)

Ačiū už pastebėjimą 4u.gif Turėtų būti keičiama. Bet tas keitimas schmoll.gif Kol susiruoši, kol nuvažiuoji. Ypač kai ofisas ne tam miesto gale nei aš gyvenu. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal yra vilnieciu mamyciu-tupperware demonstruotoju, kurios galetu "paskolinti" tris prieskoniu malunelius (kurie dabar po 65 Lt) iki kitos savaites (kita antradieni tureciau juos gauti)? 4u.gif labai labai reiketu...
Atsakyti
QUOTE(Mingailiukas @ 2008 12 11, 16:26)
Sveikutes, gal yra vilnieciu mamyciu-tupperware demonstruotoju, kurios galetu "paskolinti" tris prieskoniu malunelius (kurie dabar po 65 Lt) iki kitos savaites (kita antradieni tureciau juos gauti)?  4u.gif  labai labai reiketu...

Galiu, nes tai mano asmeninis užsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meelisaa @ 2008 12 11, 15:42)

aš tai kažkaip nepastebėjau, kad kas nors būtų NEIŠSIBRAIŽĘ g.gif Imk koki nori dubenį ar sambiukus, ar BtB, ar Prizmes (kurias naudoju labai retai) viskas išsibraižę. Man tai čia ne minusas, iš išorės nesimato, o kita vertus visi daiktai amortizuojasi wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 11 gruodžio 2008 - 18:14
Gavau siuntą, pasigedau sviestinės, nors į sąskaitą įrašyta apmokėjimui blink.gif Tai kaip čia dabar bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 11, 18:29)
Gavau siuntą, pasigedau sviestinės, nors į sąskaitą įrašyta apmokėjimui  blink.gif  Tai kaip čia dabar bus  doh.gif

gal neturi g.gif ar R raides nera prie sviestines saskaitoje g.gif
Atsakyti
mergaitės o aktyvumo dovanos jau yra g.gif kur dekoravimo burbulai buvo, paskui kur mini tortinikės g.gif

gabe60, jei R raidė yra tai manua nebus problemu, bet šiaip dažniausiai trūksta akcijinių prekių g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 12 11, 18:43)
gal neturi g.gif ar R raides nera prie sviestines saskaitoje g.gif

nėra jokių R, kiekis 1 ir kaina parašyta verysad.gif Na štai jau ir "prasidirbau" į minusą lotuliukas.gif
Už tai mano dovana arbatinis atvažiavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 11, 18:58)
mergaitės o aktyvumo dovanos jau yra g.gif kur dekoravimo burbulai buvo, paskui kur mini tortinikės g.gif

Tortinikę gavau, tik nežinau kur ją panaudot lotuliukas.gif Burbulą taip pat gavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 11 gruodžio 2008 - 19:17
Tik dabar gavai arbatinį lotuliukas.gif aš tai prizmės dubenį raudoną gavau gal prieš kokias tris savaites ir tai vis vadovei nedaviau ramybės biggrin.gif
Bandyk skambintis ir aiškintis, prisimeni ir man buvo, kai vietoj dviejų princesių buvo dvi keksiukų formikės mirksiukas.gif Tai pasiskambinau ir labai geranoriškai ir skubiai viskas buvo išspręsta, buvau net nustebus.
Tai ką pas tave tą Kalėdų maišą moterys prikrovė mirksiukas.gif pas mane tai tik prieskonių malūnėliai....
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2008 12 11, 20:14)
Tortinikę gavau, tik nežinau kur ją panaudot  lotuliukas.gif

bet tie burbulai buvo iki tortinikės g.gif pas mane tai mažei susigadys, jai viskas tinka. O ypač dabar kai po egle rado "Mažosios kepėjos" rinkinuką, tai dabar verčia kiekvieną dieną kept ką nors kas kočiojama doh.gif

nemačiau kad ir burbulą gavai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 11 gruodžio 2008 - 19:19
Blogiausia, kad tą sviestinę kartojo, nes labai faina, pirko dovanoms..
Ėt, jei vadovė neturės perpirkimui, tai man ne kas, būsiu be kaltės kalta..
Maniškės bulvių grūstuvėmis, peiliais ir tais mini-max apsirūpino lotuliukas.gif , o dabar visos laukia tos akcijos mini sūrinei.
O kokie tie Kolumbai ir Signature faini thumbup.gif , niekam nedovanosiu, sau pasiliksiu rolleyes.gif Malūnėlių dar nebandžiau, savaitgalį išbandysiu biggrin.gif
Atsakyti