Masno vyras žaidžia su kompu, tai vbaikas ateina irgi sėdi netutempsi nuo kompo.
sedi mano mazasis prie kompo
sėdi ir mūsų, tai tenka riboti laiką - pastatom laikrodį ir pasakom, kad reikės baigti tada ir tada...
QUOTE(isdykele25 @ 2008 01 15, 10:43)
mano gudrutis irgi anksti kompa pazino,nuo 3 m.jau zaidem vaikiskus zaidimus.laikui began ismoko ir muzika isijunkti ir foto paziureti,dabar jam 5 m.laisvai susiraso trumpais sakinukais per skype su mociute ir dieduku. 

OHO

Maniskiui keturi su trupuciu, bet neleidziam prie kompiuterio.Manau ateis laikas ir pramoks. Ir taip filmukus kas dien po 1-2 ziuri.

Pykstames del kompiuterio
.Sedetu ir sedetu...Ir daugiausia laiko praleidzia ne zaisdamas,bet ziuredamas filmukus.

sedi ir musiske, bet ribota laika, ne ilgiau pise val, o kita kart maziau, siaip mums kompiuteris padeejo skaityti ir rasyti, nes mergina pradejo per skype susirasineti su seneliais.
Papildyta:
norejau pasakyt puse val
Papildyta:
QUOTE(vestinukas @ 2008 02 01, 22:02)
sedi ir musiske, bet ribota laika, ne ilgiau pise val, o kita kart maziau, siaip mums kompiuteris padeejo skaityti ir rasyti, nes mergina pradejo per skype susirasineti su seneliais.
norejau pasakyt puse val

tėvas sėdi ,tai ir sūnus kartu.Neina nuvaryti.Prigalvoju visokių užduočių ar darbelių,bet ne visada pavyksta.

QUOTE(Pliušė @ 2008 01 27, 00:06)
sėdi ir mūsų, tai tenka riboti laiką - pastatom laikrodį ir pasakom, kad reikės baigti tada ir tada...
pas mus irgi panašiai kartais pavyksta. Bet jei aš užsiimu kokiu ilgu darbu- tai ir sūnus prie kompo kiurkso.

O kompą irgi jau seniai atrado. Gal nuo 3,5 metukų..

mes irgi vargstam su tuo kompu ir tais kompiuteriniais zaidimais..
suneliui 5 metukai, viresnis pusbrolis uzrode zaidimu kokiu yra, tai ir prasidejo...buvom daeje iki tiek , kad isivare tika, dar pradejo bijoti net vienas i tualeta nueiti...zaide kazkoki zaidima kur yra kazkokia kate raudonom akim tai ji ir pradejo ji "persekioti" kiekvienam zingsny..
As esu labai priesiskai nusiteikus pries tuos zaidimus, tai labai daznai tenka pyktis su vaiku
, dabar visuomet ziuriu kokius zaidimus zaidzia, mat one.lt buvo susirades zaidima kur reikia pakaruokliui kede nuspirti kad sis pasikartu
, siaubelis, ne zaidimai...tetules deka, geroji uzrode kur yra daug zaidimu

As esu labai priesiskai nusiteikus pries tuos zaidimus, tai labai daznai tenka pyktis su vaiku

QUOTE(snace @ 2008 02 06, 14:15)
dabar visuomet ziuriu kokius zaidimus zaidzia, mat one.lt buvo susirades zaidima kur reikia pakaruokliui kede nuspirti kad sis pasikartu
, siaubelis, ne zaidimai...tetules deka, geroji uzrode kur yra daug zaidimu 

o siaube kokiu zaidimu buna

Maniskis 3.5m.ir megsta pasedeti,tai kartais ir pasipykti tenka.Moka daug ka kompiuteri ir net kartais koki multfilma is vienos svetaines parsisiuncia.Siaip raidziu jau siektiek pazysta,o nuo klaviaturos nusiziurejes ir su piestuku ant sasiuvinio paraso neblogai arba .Zaidimu pazaidzia,bet daugiausiai ziuri multfilmus
mano jau dvieju budama puikiai susigaude, kur kompiuteryje zaidimai, kur megstamas internetinis puslapis... Atrodo tik karta paziuri is sono kur einu ir paskui randa...
Dabar leidziu minimaliai - turi tokia programele su kuria piesia ir spalvina, bet man net nereikia nuvaryti pazaidzia ir pabega
Anksciau sunkiai sekdavosi nuvaryti, su asarom
Matyt priprato kad nereikia persistengti
Dabar leidziu minimaliai - turi tokia programele su kuria piesia ir spalvina, bet man net nereikia nuvaryti pazaidzia ir pabega

Pas mus namuose kompu keletas, tad ir vaikai pripuola. Vyresnelis jau siek tiek susigaudo kaip isijungt ir pazaist kai ka moka... (3 metu), o maziui (1,5) dar daznai vienodai rodo, pirstu spaudo kas papuola... Bet tas "prisedimas" 10-15 min koki karta i savaite gaunasi. Piktybiniai mes tevai... nepratinam labai
Turim dar ir 12 metu vaikina... su tuo buvo sudetinga, kol nesudejom i kompa spec. programos, ribojancios vaiko sedejima... dabar jokiu bedu, apsipratom visi... nei vaikas zyzia - kaulija - panikuoja, nei sedi daugiau negu numatyta. Zino kiek kuria diena skirta ir kad negaus daugiau nei minutes ir viskas...

Turim dar ir 12 metu vaikina... su tuo buvo sudetinga, kol nesudejom i kompa spec. programos, ribojancios vaiko sedejima... dabar jokiu bedu, apsipratom visi... nei vaikas zyzia - kaulija - panikuoja, nei sedi daugiau negu numatyta. Zino kiek kuria diena skirta ir kad negaus daugiau nei minutes ir viskas...