Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

Mūsų žiedai graviruoti griovėliu išorėjė, o apie graviravimą viduje net nepagalvojom.
Tiesa, kai užsisakinėjom žiedus pas juvelyrą sakė, kad tie graviravimai labai
nepraktiškas dalykas, nusitrina, nusibraižo...
Bet kiekvienas sprendžia ko norėtų smile.gif
Atsakyti
Ne.. Meile/nemeile tai yra vyksmas, kuris arba yra arba jo nera ir joks datuotas priminimas nepades.. Varda prisimenu, o del datos - tai, jei ka, man pades prisiminti.. Beje, jei zmona nores ka nors graviruoti - jos valia..
Atsakyti
Musu negraviruoti. Tiesa, ir paciu ziedu nenesiojam, nors ir turim...
Atsakyti
Mes nespėjom prieš vestuves išgraviruoti, tačiau ketiname tai padaryti. Vyro vardas ir vestuvių data man turi tokią pačią prasmę kaip ir pats vestuvinio žiedo nešiojimas. Ir nieko banalaus čia nėra. Man labai gražu pažiūrėti į mamos vestuvinį žiedą, kuriame išgraviruotas tėčio vardas. Visi vestuviniai žiedai ansčiau buvo vienodi, todėl tas įrašas jį padaro individualų. Mano giminaitis taisydamas automobilį nusiėmė vestuvinį žiedą ir pasidėjo ant kapoto. O po to, kaip numanote, nuvažiavo apie jį pamiršęs. Sekančią dieną ėjo pėstute ta gatvele, ogi žiūri - žiedas "skystoje" žolėje. Pasilenkė, pažiūrėjo į žiedelio vidinę pusę - žmonos vardas ir vestuvių data... Tai buvo JO žiedelis.
Atsakyti
Psam mus tai senovinui tipo platus ziedai, o viduje isgraviruoti vardai ir data
Atsakyti
pas mus irgi isgraviruoti vardas ir vestuviu data.
Ziedus dare pazistams juvelyras, graviravo irgi - gal tai geras zenklas.

Beje, ziedo beveik nuo pirto nenusiimu ir galiu pasakyti, kad graviravimas visai nenusitryne.

Dar siule graviruoti is isores, kad krastai idomiau atrodyti, bet as kazkaip pagalvojau, kad tada ziedas labai kabintis gali ( na, kad ir uz petkelniu)
Atsakyti
musu irgi paprasti negraviruoti man tokie geriausia clap_1.gif
Atsakyti
pas mane istatuiruotas vyro vardas ir vestuviu data, o pas ji - mano vardas ir data wub.gif
Cia gal ne itema, bet norejau paklausti o jusu ziedai geltono ar balto aukso? Mes tai su vyru is karto apsisrendem, kad bus balto, kadangi geltonas mums nepatinka. Ir dar issirinkom tokius placius, kad kartais manau, jog net nepanasu i vestuvini zieda laugh.gif
Atsakyti
O pas mus geltono aukso ir negraviruoti. Kazkaip nebuvo pinigeliu,anyta skyre pinigu tam reikalui,o ji tikrai is nepasiturinciu,tai pagailejom jos ir kuklius issirinkom.
O ant kurios rankos jus nesiojat zieda?Mes tai ispradziu nesiodom ant desines,o po to sugalvojom nesioti ant kaires,tai padarem tokia ceremonija abu su vyru,ir uzdejom vienas kitam ziedus ant kaires rankos.Tai visi klausineja kodel ant kaires rankos ziedus nesiojam,sakom,kad patogiau,su desine daugiau dirbi,mano tevukas nesiodamas ant desines rankos zieda,vos pirsto nenusitrauke,kai lipo is furos(jis tolimu reisu vairuotojas) ir ziedas uzsikabino,nuo to laiko nnesioja ziedo visai. ir dar beto ant kaires uzsienieciai nesioja,tai kai buvom uzsienyje visiems aisku buvo,kad vede,nereikejo klausti-ar jus vede.
Atsakyti
Mes uzvakar irgi ziedus uzsisakem busimoms vestuvems clap.gif clap.gif clap.gif Nesiosime ant desines rankos, bet vis dazniau pagalvoju apie kaire... g.gif Pusesere su vyru ant kaires nesioja, nes taip praktiskiau - su desine daugiau dirbi, sveikinantis paduoti ta ranka ir t.t.. Tai va - kai jau mes juos "isaugsime" - persidesime ant kaires thumbup.gif
O del graviravimo, tai man patinka si mintis. Tik noreciau kazko idomesnio... Kai sumastysiu - parasysiu tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif pas mus bus isgraviruota;amzinai tavo data,pirma vardo raide
Atsakyti
QUOTE (vija23 @ 2004 03 27, 15:56)
Mes tai su vyru is karto apsisrendem, kad bus balto, kadangi geltonas mums nepatinka. Ir dar issirinkom tokius placius, kad kartais manau, jog net nepanasu i vestuvini zieda laugh.gif

Chi-chi... o aš jau buvau beapsidžiaugianti, kad čia mes originaliai išsirinkom balto aukso, plačius ir neužapvalintais kraštukais... rolleyes.gif
Atsakyti