Musu ziedai graviruoti viduje-vardas ir data. kai pries 5 su puse medu vedemes- tokiu imantriu graviruotu isoreje nemaciau(t.y vyrelis nemate, ar nenorejo maty
) musu ziedai lygus, vadinamo'rusisko'aukso.

Ausrora, jau saukstai po pietu
Ziedus jau senai turime ir nebesukame del to sau galvu
Tik dar nesime, kad isgraviruotu. Gal kas zinote kokiu uz sirdies griebianciu fraziu???

QUOTE (hereja @ 2004 04 25, 11:42) |
Ausrora, jau saukstai po pietu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu ka darysi Hereja

As tai negaleciau taip
tiksliau - man nervai nelaikytu...savaite iki vestuviu, o dar ziedu ner
Ir dar zinant, kad tas menininkas uzgeria ir t.t... Ai, bet kuris menininkas neuzgeria, ka???

Oij Hereja, kad zinotum, kaip jis is vis telefona issjungdavo, tai is vis nekeldavo, tai jam blin koks pleneras menininku.....dieve dieve..kaip jis zagsi dabar, tikiuosi
Bet siaip kiek maciau jo darbu, tai labai
..Net planavau pas ji uzsisakyti dar koki papuosala, bet nenoriu vel nervu gadinti

Taip musu ziedai graviruoti. Yra isgraviruoti sutuoktuviu metai , menuo,diena.Ant vyro ziedo mano vardas,o ant mano ziedo vyro vardas.

mes jau susitarem, kad ant musu ziedeliu bus musu mazybiniai vardai- -Ute ir -Ukas
ir vestuviu data...vyrelis sake, kad nori tokio truputeli platesnio ziedo, tai pasistengsim, o as nemegstu dideliu (isvis neturiu ne vieno ziedo,nesiosiu tik ta vieninteli)
noreciau as tokio nedidelio, siauro
ar galit kas nors apsviesti, kiek kainuoja ziadai, aukso gramas, graviravimas, arba ziedu padarymas is tureto aukso?

ar galit kas nors apsviesti, kiek kainuoja ziadai, aukso gramas, graviravimas, arba ziedu padarymas is tureto aukso?
mes is viso ziedus pasiemem kelios dienos pries vestuves, nes buvo panasiai kaip ausrora pasakojo.
ir is viso buvo bajeris - atvaziuojam pasiimt i kauna, o ta diena - eme ir nedirbo... zodziu, buvau tiek susiparinusi, kad jau vos nejau ziedu pirkti...
bet gerai, kas gerai baigiasi...
o issigraviravom tik va visai nesenai - pries pat velykas...
ir paprase tik 10 lt uz abuu ziedus...

o issigraviravom tik va visai nesenai - pries pat velykas...

Na musu ziedai irgi graviruoti,pries vestuves tai padarem ir kainavo 10lt.
QUOTE (bonda @ 2004 05 03, 12:41) |
mes is viso ziedus pasiemem kelios dienos pries vestuves, nes buvo panasiai kaip ausrora pasakojo. ![]() ![]() o issigraviravom tik va visai nesenai - pries pat velykas... ![]() |
bonda, gal pasidalinsi informacija

kur graviravot?
mes taip pat juk viska darysim Kaune

QUOTE (bonda @ 2004 05 03, 14:57) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kur pas save mieste? juk Kaune gyveni? o kur cia taip pigiai graviruoja?