Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

Musu ziedai graviruoti viduje-vardas ir data. kai pries 5 su puse medu vedemes- tokiu imantriu graviruotu isoreje nemaciau(t.y vyrelis nemate, ar nenorejo maty laugh.gif ) musu ziedai lygus, vadinamo'rusisko'aukso.
Atsakyti
Ausrora, jau saukstai po pietu laugh.gif laugh.gif Ziedus jau senai turime ir nebesukame del to sau galvu rolleyes.gif Tik dar nesime, kad isgraviruotu. Gal kas zinote kokiu uz sirdies griebianciu fraziu??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 04 25, 11:42)
Ausrora, jau saukstai po pietu laugh.gif laugh.gif Ziedus jau senai turime ir nebesukame del to sau galvu rolleyes.gif Tik dar nesime, kad isgraviruotu. Gal kas zinote kokiu uz sirdies griebianciu fraziu??? rolleyes.gif

Nu ka darysi Hereja smile.gif Svarbiausia, akd jau turit thumbup.gif O mes tai ziedus atsiemem gal savaite iki vestuviu.....jau kiek nervu kainavo tas ziedu darymas pas menininka, tai hoho mad.gif ..tai uzgeria, tai ikvepimo nera, tai zole baigesi biggrin.gif ..vienu zodziu, is vis vos nepadare ziedu su siek tiek kitokia pavarde mad.gif
Atsakyti
As tai negaleciau taip unsure.gif tiksliau - man nervai nelaikytu...savaite iki vestuviu, o dar ziedu ner blink.gif Ir dar zinant, kad tas menininkas uzgeria ir t.t... Ai, bet kuris menininkas neuzgeria, ka??? laugh.gif
Atsakyti
Oij Hereja, kad zinotum, kaip jis is vis telefona issjungdavo, tai is vis nekeldavo, tai jam blin koks pleneras menininku.....dieve dieve..kaip jis zagsi dabar, tikiuosi wink.gif Bet siaip kiek maciau jo darbu, tai labai thumbup.gif ..Net planavau pas ji uzsisakyti dar koki papuosala, bet nenoriu vel nervu gadinti biggrin.gif
Atsakyti
Taip musu ziedai graviruoti. Yra isgraviruoti sutuoktuviu metai , menuo,diena.Ant vyro ziedo mano vardas,o ant mano ziedo vyro vardas. thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
mes jau susitarem, kad ant musu ziedeliu bus musu mazybiniai vardai- -Ute ir -Ukas thumbup.gif ir vestuviu data...vyrelis sake, kad nori tokio truputeli platesnio ziedo, tai pasistengsim, o as nemegstu dideliu (isvis neturiu ne vieno ziedo,nesiosiu tik ta vieninteli) wub.gif noreciau as tokio nedidelio, siauro
ar galit kas nors apsviesti, kiek kainuoja ziadai, aukso gramas, graviravimas, arba ziedu padarymas is tureto aukso?
Atsakyti
mes is viso ziedus pasiemem kelios dienos pries vestuves, nes buvo panasiai kaip ausrora pasakojo. rolleyes.gif ir is viso buvo bajeris - atvaziuojam pasiimt i kauna, o ta diena - eme ir nedirbo... zodziu, buvau tiek susiparinusi, kad jau vos nejau ziedu pirkti... sad.gif bet gerai, kas gerai baigiasi...

o issigraviravom tik va visai nesenai - pries pat velykas... tongue.gif ir paprase tik 10 lt uz abuu ziedus...
Atsakyti
Na musu ziedai irgi graviruoti,pries vestuves tai padarem ir kainavo 10lt.
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 05 03, 12:41)
mes is viso ziedus pasiemem kelios dienos pries vestuves, nes buvo panasiai kaip ausrora pasakojo. rolleyes.gif ir is viso buvo bajeris - atvaziuojam pasiimt i kauna, o ta diena - eme ir nedirbo... zodziu, buvau tiek susiparinusi, kad jau vos nejau ziedu pirkti... sad.gif bet gerai, kas gerai baigiasi...

o issigraviravom tik va visai nesenai - pries pat velykas... tongue.gif ir paprase tik 10 lt uz abuu ziedus...

bonda, gal pasidalinsi informacija wink.gif
kur graviravot?
mes taip pat juk viska darysim Kaune tongue.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Ziedus mes darem ozeskienes pradzioje tokioj mazoj dirbtuvelej biggrin.gif padare gerai - nesikundziu ir visai nebrangiai... mes uz abu ziedus sumokejom 118 lt. rolleyes.gif auksas buvo musu. o graviravom mes jau pas save miesete... bet manau, kad ir ten graviruoja, bet tada mum jau laiko neuzteko ir man nervu.. biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 05 03, 14:57)
biggrin.gif biggrin.gif Ziedus mes darem ozeskienes pradzioje tokioj mazoj dirbtuvelej biggrin.gif padare gerai - nesikundziu ir visai nebrangiai... mes uz abu ziedus sumokejom 118 lt. rolleyes.gif auksas buvo musu. o graviravom mes jau pas save miesete... bet manau, kad ir ten graviruoja, bet tada mum jau laiko neuzteko ir man nervu.. biggrin.gif biggrin.gif .

kur pas save mieste? juk Kaune gyveni? o kur cia taip pigiai graviruoja?
Atsakyti