Tradiciskai: vardas, data ir ne visai tradiciskai fraze viens kitam.
Taigi mano ziede uzrasas "Visada su Tavim", o vyro - "Tik Tu..."
ir dar turiu graviruota zieda, kuri gavau suzadetuviu proga su uzrasu "Istark taip"

QUOTE (MonaLisa @ 2004 03 10, 18:55) |
kai mes tuoksimes ir as noreciau graviruotu-galbut tie zodziai: Myliu,vardas ir data lakoniski, galbut banalus...bet jie tokia artimi ![]() dabar pagalvojau mamytes savo sirdelej...taip laukiu tos dienos taip laukiu ![]() ![]() ![]() uij ![]() ![]() |
va ka as rasiau, o visa tai ir igyvendinsiu rugpjuti

ticija rase-Tradiciskai: vardas, data ir ne visai tradiciskai fraze viens kitam. Taigi mano ziede uzrasas "Visada su Tavim", o vyro - "Tik Tu..." ir dar turiu graviruota zieda, kuri gavau suzadetuviu proga su uzrasu "Istark taip"
labai labai grazu

O mes ziedus jau 3 savaites turim, bet niekaip neprisiruosiu nunest, kad isgraviruotu
O dar ir TOS frazes nesumastem
Be to - mano ziedukas 15,9 dydzio ir viduj labai negraziai prabos 2 imustos - viena priesais kita. Tai labai trumpa frazyte tetilps

Mes ziedus pries vestuves vis ruosemes nesti isgraviruoti, bet ziauriai nebuvo laiko, tai taip ir nesuspejom. Sakem issigraviruosim is karto po vestuviu. Tai issigraviravom metiniu proga
Itariu juokingai graveriui atrode atbuline data graviruoti. Dar pasitikslino, ar tikrai tuos metus
O graviravom tai vardus ir vestuviu data.

Mes irgi metiniu proga graviruosim vardus ir vestuviu data.
Noreciau siaip jau, kad isgraviruotu tik pirmas vardu raides, bet kaligrafiskai, senove kvepianciu kokiu nors sriftu. inau, kad uzsienyje taip daro, teko tokius ziedus matyt, tai labai
atrodo. Nezinau, ar Lietuvoj kas nors taip graviruoja... O gal visi juvelyrai, tik as atsilikus nuo pasaulio...?

Noreciau siaip jau, kad isgraviruotu tik pirmas vardu raides, bet kaligrafiskai, senove kvepianciu kokiu nors sriftu. inau, kad uzsienyje taip daro, teko tokius ziedus matyt, tai labai

Musu ziedai is balto aukso, o ant virsaus reljefiskai ( turiu omeny, kad raides iskile) raudonu auksu musu pavarde ....iai
Ziedus kurusiam juvelyrui labai patiko tokia ideja. O viduj nieko neigraviruota, nors noreciau gal data ir vyro varda

QUOTE (Ausrora @ 2004 04 25, 10:07) |
Musu ziedai is balto aukso, o ant virsaus reljefiskai ( turiu omeny, kad raides iskile) raudonu auksu musu pavarde ....iai ![]() ![]() |
Va ir man tokia ideja buvo kilusi - internete radau keleta tokiu ziedu, tai norejau ziedus is balto aukso daryti, o isorineje puseje raudonu aukslu arba titanu ilieti musu pavarde. Na, kad is pirmo zvilgsnio net neitu suprasti, kas ten parasyta...meniskai "iskringaliota"...o tik isiziurejus eitu perskaityti musu pavarde.

QUOTE (hereja @ 2004 04 25, 11:16) |
Va ir man tokia ideja buvo kilusi - internete radau keleta tokiu ziedu, tai norejau ziedus is balto aukso daryti, o isorineje puseje raudonu aukslu arba titanu ilieti musu pavarde. Na, kad is pirmo zvilgsnio net neitu suprasti, kas ten parasyta...meniskai "iskringaliota"...o tik isiziurejus eitu perskaityti musu pavarde. ![]() ![]() ![]() |
Hereja, pas mus irgi juvelyras toki senobini baltu srifta ikale, kad niekas nesupranta, kad ten pavarde uzrasyta ....Tik kai parodai, gerai isiziurejus, galima iskaityti...Daug kas klausia musu, ka reiskia tie hieroglifai ant ziedu

Nu va, Ausrora, kaip tik tokio ziedo as ir norejau. Ir dar nepaminejau, kad tas uzrasas nera nei iskiles, nei idubes kaip nors - jis lygus su paciu ziedu. Bet va -vyra prie visokiu pintu ziedu patrauke...jam pynutes visokios grazios
tai teko kompromiso ieskoti ir nesirinkti nei su pavarde uzrasyta, nei su pynutemis

QUOTE (hereja @ 2004 04 25, 11:28) |
Nu va, Ausrora, kaip tik tokio ziedo as ir norejau. Ir dar nepaminejau, kad tas uzrasas nera nei iskiles, nei idubes kaip nors - jis lygus su paciu ziedu. Bet va -vyra prie visokiu pintu ziedu patrauke...jam pynutes visokios grazios ![]() ![]() |
Na man tai pynutes visokios nelabai...Bet ir cia galima akzka ismastyti, kad patiktu abiems...kad va susiliejo jusu abieju gyvenimai i viena, tai gal galima pinti is dvieju skirtingu aukso spalvu...ir gal net vardus kazkaip graviruoti ant tu pyniu