Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

musu ziedai yra is baltojo ir geltonojo aukso. ant mano ziedo isgraviruotas vyro vardas ir data, ir ant jo - mano vardas ir data. biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų žiedai iš balto ir geltono aukso. Graviruoti: mažybiniai vardai ir vestuvių data.
Atsakyti
Tradiciskai: vardas, data ir ne visai tradiciskai fraze viens kitam. smile.gif Taigi mano ziede uzrasas "Visada su Tavim", o vyro - "Tik Tu..." wub.gif ir dar turiu graviruota zieda, kuri gavau suzadetuviu proga su uzrasu "Istark taip" wink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (MonaLisa @ 2004 03 10, 18:55)
kai mes tuoksimes ir as noreciau graviruotu-galbut tie zodziai: Myliu,vardas ir data lakoniski, galbut banalus...bet jie tokia artimi heart.gif noreciau ir as....
dabar pagalvojau mamytes savo sirdelej...taip laukiu tos dienos taip laukiu heart.gif regis sirdis taip suspurda kad issoks...mes pamastem apie geguzi,bet ne siu metu o kitu wub.gif reikia siek tiek mums pinigeliu pasitaupyt, nes neturim tu veseliu net uz ka kelt doh.gif bet taip laukiu-jis toks grazus, sauleje blizganciais savo blondi plaukais su juodu kostiumu ir as baltutele aptempta suknele, savo ryzias plaukiukais ir riesta nosyte
uij blush-anim-cl.gif atleiskit-prirasiau tiek...uzsisvajojau wub.gif

va ka as rasiau, o visa tai ir igyvendinsiu rugpjuti wub.gif wub.gif wub.gif mano vestuves!!!!!! laugh.gif tik noreciau ko nors tikrai dar...nors vyrelis siulo vardus-as noreciau mazybiniu- I ir V thumbup.gif ir data biggrin.gif

ticija rase-Tradiciskai: vardas, data ir ne visai tradiciskai fraze viens kitam. Taigi mano ziede uzrasas "Visada su Tavim", o vyro - "Tik Tu..." ir dar turiu graviruota zieda, kuri gavau suzadetuviu proga su uzrasu "Istark taip"

labai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
O mes ziedus jau 3 savaites turim, bet niekaip neprisiruosiu nunest, kad isgraviruotu doh.gif O dar ir TOS frazes nesumastem g.gif Be to - mano ziedukas 15,9 dydzio ir viduj labai negraziai prabos 2 imustos - viena priesais kita. Tai labai trumpa frazyte tetilps huh.gif
Atsakyti
Mes ziedus pries vestuves vis ruosemes nesti isgraviruoti, bet ziauriai nebuvo laiko, tai taip ir nesuspejom. Sakem issigraviruosim is karto po vestuviu. Tai issigraviravom metiniu proga thumbup.gif Itariu juokingai graveriui atrode atbuline data graviruoti. Dar pasitikslino, ar tikrai tuos metus thumbup.gif O graviravom tai vardus ir vestuviu data.
Atsakyti
Mes irgi metiniu proga graviruosim vardus ir vestuviu data. smile.gif
Noreciau siaip jau, kad isgraviruotu tik pirmas vardu raides, bet kaligrafiskai, senove kvepianciu kokiu nors sriftu. inau, kad uzsienyje taip daro, teko tokius ziedus matyt, tai labai thumbup.gif atrodo. Nezinau, ar Lietuvoj kas nors taip graviruoja... O gal visi juvelyrai, tik as atsilikus nuo pasaulio...? smile.gif
Atsakyti
Musu ziedai is balto aukso, o ant virsaus reljefiskai ( turiu omeny, kad raides iskile) raudonu auksu musu pavarde ....iai biggrin.gif Ziedus kurusiam juvelyrui labai patiko tokia ideja. O viduj nieko neigraviruota, nors noreciau gal data ir vyro varda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Ausrora @ 2004 04 25, 10:07)
Musu ziedai is balto aukso, o ant virsaus reljefiskai  ( turiu omeny, kad raides iskile) raudonu auksu musu pavarde ....iai biggrin.gif Ziedus kurusiam juvelyrui labai patiko tokia ideja. O viduj nieko neigraviruota, nors noreciau gal data ir  vyro varda rolleyes.gif

Va ir man tokia ideja buvo kilusi - internete radau keleta tokiu ziedu, tai norejau ziedus is balto aukso daryti, o isorineje puseje raudonu aukslu arba titanu ilieti musu pavarde. Na, kad is pirmo zvilgsnio net neitu suprasti, kas ten parasyta...meniskai "iskringaliota"...o tik isiziurejus eitu perskaityti musu pavarde. rolleyes.gif Bet va - vyrui nepatiko tokia ideja sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 04 25, 11:16)

Va ir man tokia ideja buvo kilusi - internete radau keleta tokiu ziedu, tai norejau ziedus is balto aukso daryti, o isorineje puseje raudonu aukslu arba titanu ilieti musu pavarde. Na, kad is pirmo zvilgsnio net neitu suprasti, kas ten parasyta...meniskai "iskringaliota"...o tik isiziurejus eitu perskaityti musu pavarde. rolleyes.gif Bet va - vyrui nepatiko tokia ideja sad.gif doh.gif

Hereja, pas mus irgi juvelyras toki senobini baltu srifta ikale, kad niekas nesupranta, kad ten pavarde uzrasyta ....Tik kai parodai, gerai isiziurejus, galima iskaityti...Daug kas klausia musu, ka reiskia tie hieroglifai ant ziedu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, Ausrora, kaip tik tokio ziedo as ir norejau. Ir dar nepaminejau, kad tas uzrasas nera nei iskiles, nei idubes kaip nors - jis lygus su paciu ziedu. Bet va -vyra prie visokiu pintu ziedu patrauke...jam pynutes visokios grazios doh.gif tai teko kompromiso ieskoti ir nesirinkti nei su pavarde uzrasyta, nei su pynutemis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 04 25, 11:28)
Nu va, Ausrora, kaip tik tokio ziedo as ir norejau. Ir dar nepaminejau, kad tas uzrasas nera nei iskiles, nei idubes kaip nors - jis lygus su paciu ziedu. Bet va -vyra prie visokiu pintu ziedu patrauke...jam pynutes visokios grazios doh.gif tai teko kompromiso ieskoti ir nesirinkti nei su pavarde uzrasyta, nei su pynutemis laugh.gif

Na man tai pynutes visokios nelabai...Bet ir cia galima akzka ismastyti, kad patiktu abiems...kad va susiliejo jusu abieju gyvenimai i viena, tai gal galima pinti is dvieju skirtingu aukso spalvu...ir gal net vardus kazkaip graviruoti ant tu pyniu unsure.gif
Atsakyti