Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

As pirkau is auksarankems.info. Beja, gal klystu, bet man atrodo, kad jos savininke ir yra Jasia. Labai maloni seimininke, prekes kokybiskos, bet ties pakabikliai su kristalais mane sunervino. Zeri labiau, negu swarovskiai thumbup.gif . Laiko tvirtai, viskas puiku. Dariau mazuti uzsakyma pabandymui, o dabar kaupsios dideliam. Aj, dar parekomenduosiu tuos graziuosius kabliukus, super ir kokybe ir vaizdas thumbup.gif . Pazystama pagalvojo, kad auskariukus naujus nusipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2008 12 10, 17:09)
Ir gal esi pirkusi kristalų ir žinai ar jie geri. Ar tik ne kinietiški. Nes labai jau pigūs  g.gif  Kiniečiai labai juos padirbinėja. O auksarankės.info 4mm - tik 10 ct. tai turbūtir bus kinietiški  g.gif .

Tai ten stiklo kristalai kaip supratau, o ne sw unsure.gif Todėl jie ir pigūs.

Galiu tik tiek pasakyt, kad šie netvirtai laiko:
http://www.auksarank...es/MTP14265.JPG

O šie išgirti, bet aš pati asmeniškai dar nenaudojau, tik žadu užsisakyt bigsmile.gif
user posted image

QUOTE(L.o.v.e @ 2008 12 10, 19:39)
Aj, dar parekomenduosiu tuos graziuosius kabliukus, super ir kokybe ir vaizdas  thumbup.gif . Pazystama pagalvojo, kad auskariukus naujus nusipirkau  lotuliukas.gif

Apie kokius kabliukus kalbi? bigsmile.gif Prašom pasidalint visais pliusais cool.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 11 gruodžio 2008 - 09:37
sveikos perejau visus puslapiukus,neradau tokios info ,tai pasidalinsiu..visa sia savaite ir iki gruodzio čą dienos parduotuveje kuri yra pylimo 38 Vilniuje visi Pusfabrikaciams,swarovskiai ir akmenys puse kainos smile.gif kiek girdejau penktadieni ar pirmadieni turi atvezti nauju prekiu ir irgi bus puse kainos smile.gif
Atsakyti
As pati asmeniskai tai situs uzsisakinejau:
http://www.auksarank...e0e0da9890090a0

Bet... Vos spejau pagirti, nuejau pasiziureti, kaip jie ten ir... Pasirodo apciupinejau tik viena, o kitas neatsisega, tad teko visisai nukirpti tuos uzsegimus, kad liktu tik ikisami kabliukai g.gif . Na, bet cia nieko baisaus neivyko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(roxeta @ 2008 12 11, 14:32)
sveikos perejau visus puslapiukus,neradau tokios info ,tai pasidalinsiu..visa sia savaite ir iki gruodzio čą dienos parduotuveje kuri yra pylimo 38 Vilniuje visi Pusfabrikaciams,swarovskiai ir akmenys puse kainos smile.gif kiek girdejau penktadieni ar pirmadieni turi atvezti nauju prekiu ir irgi bus puse kainos smile.gif

tikra tiesa, kai ką apsimoka pasiimt:) tik nepameskit galvos besirinkdamos svarovskių, nes aš vos vos nepamečiau biggrin.gif reiktų tada tais swarovskiais ir maitintis... hihihi.gif
Atsakyti
Vakar buvau Ciklantoj, ten 10proc visoms prekėms thumbup.gif
Atsakyti
uzsiprase viena kliente tokiu auskaru su sw:
user posted image
gal zinot ar kaune arba internete buna pirkti sw tokio dydzio?
Atsakyti
kaune kristel, ciklanta parduotuves... 4u.gif gal ir daugiau yra...bet sitose geriausios kainos.
Atsakyti
Norėjau paklaust, gal kas žinot ar 24 d. Ciklanta dirbs?
Atsakyti
Sveikos,

O as atejau pranesti, kad labai fainiai Heyshej apsipirkau, kazkaip nezinojau, kad jie ir sidabro turi, ten tokie mieli auskaru kabliukai..ir nebrangus smile.gif

O del Pylimo super reikes siandien nulekti.. kas zino ar ten kortele galima atsiskaityti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 12 12, 09:49)
kaune kristel, ciklanta parduotuves... 4u.gif gal ir daugiau yra...bet sitose geriausios kainos.

dekui 4u.gif
o gal zinai ar Ciklanta sestadieniais dirba?
Atsakyti
dirba, tik nepamenu iki keliu...gal kokiu 2 ar 3:)
Atsakyti