QUOTE(Heart @ 2009 01 06, 01:03)
Va, mano zuikis irgi apsirgo

Todėl šiandien nevalgė nieko, tik keletą duoniukų, gėrė sulčių ir MP. Nepavyko įsiūlyti nei sriubos su kukuliais, nei mėgstamo jogurto. Ir aš dėl to per daug nesijaudinu. Organizmas kovoja su liga, todėl neeikvoja jėgų virškinimui. Jeigu nevalgo, reiškia, jam to ir nereikia. Svarbiausia, kad gautų skysčių.
Aš irgi suprantu ir žinau, kad kol serga vaikas nenori valgyt ir nereikia jam per prievartą siūlyt. Bet sunku man kažkaip su tuo susitaikyt... Kol dar karščiuoja tai suprantama. Bet va, dabar jau kelios dienos tempos nėra, o kai paskaičiavau, tai pasirodo, kad jau savaitė, kai vaikas beveik nieko kito be MP nevalgė, tai man plaukai šiaušiasi... Bijau sverti, nes jau praėjusį mėn dėl ligos svorio ne priaugom, bet nukritom

Apie hemoglobiną irgi bijau pagalvot... Bet dukrytė atrodo linksma, guvi...
QUOTE(xeditux @ 2009 01 06, 01:15)
As tai nezinau kaip saviski pripratinti gerti piena, sultis is stiklines. Jis pas mane papildomai tik vandeni geria

Kai kuiros drauges sako, kad labai gerai, bet as manau, kad nelabai

Nes cia kazkuria diena nupirkau pieno be laktozes, galvoju, gal tegu pabando... bet jis tik pamato, kad kita spalva, o gal ir kvapas ir negeria nors tu ka.... sulciu as jam jau nuo nezinau kada neisiulau.... o taip norisi kazka paivairinti... jogurto irgi nevalgo vieno, turiu su tyrele maisyti

toks isrankuolis truputi
Papildyta:
Tiesa, kas del nevalgymo ligos metu, tai labai gerai gydytoja, kuria zino ir AusraR, man visada sakydavo, kad nekimsciau, o kaip tik tik MP maitinciua ir vaikas daug greiciau sveiks
Džiaukis, kad geria tik vandenį

. Aš ir nesiūlyčiau nieko kito, na, nebent kokio obuoliuko sulčių išspausčiau. Bet tikrai ne kokių pirktinių sulčių. Ir stengčiausi tokius vaiko įpročius išlaikyti ir toliau.

Mūsų vyresnioji laiks nuo laiko nustebina kokius pažįstamus, kai apsilankius svečiuose paklausta, ką gers, atsako - vandenį.

Aišku, geria ir pieną, sultis, kartais ir kokios cocacolos paragauja, bet geriausia - vanduo.
Susimąsčiau, kad mažajai gal jau reikia pasiūlyt ir vandenuko...
Ar nesakė jūsų gydytoja, kiek laiko normalu nieko nevalgyt, kada tas apetitas turėtų grįžt? Mane jau neviltis ima...