Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusi žmona ir nauja draugė

Labai graži istorija. Ir Urtė tikrai šaunuolė.

Kažkada irgi buvau beatsidurianti panašioje istorijoje. Neišdrįsau tapti pamote dėl panašių nuogastavimų kaip šios temos pradžioje.

Labai džiaugiuosi už jus visus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2008 12 17, 10:36)

Kažkada irgi buvau beatsidurianti panašioje istorijoje. Neišdrįsau tapti pamote dėl panašių nuogastavimų kaip šios temos pradžioje.
Labai džiaugiuosi už jus visus.  4u.gif

O nesigaili?
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 16, 16:49)
sveikos..

....na o dabar sprendziasi dilema kur gyvensime ir kaip toliau..nes drauga darbas isiuncia i Osla 3m.tat kazkiek neramina sis klausimas..kol kas manau liksime su maziais vln o jis Osle..bent kol viska susitvarkys..kad galetume mes atvykti..
vat ir tiek..naujienu..smile.gif

dar vienas iššūkis ...net gyvenama vietą keisti...wau
o kiek laiko jūs pažįstami?

QUOTE(Enija @ 2008 12 17, 09:36)

Labai džiaugiuosi už jus visus.  4u.gif

aš irgi neišdrįsau, bet mano atveju našlys net neslėpė savo širdgėlos ir aš jaučiausi blogai šalia, nenorėjau būti tik guodėja, norėjau būti mylima moteris

QUOTE(Maidenana @ 2008 12 17, 09:47)
O nesigaili?

bent jau aš nesigailiu, susitinku kartais, pasisveikinam, bet kartu su juo savęs neįsivaizduoju, per didelė našta man būtų buvus
Bet jei žmogus moka mylėt nepadalinta širdim, tai kodėl gi ne
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 17, 10:47)
O nesigaili?

Mano atveju net neslėpė, kad jokio jausmo nėra mano atžvilgiu. Ir mergaitės buvo 6 ir 8 metų. Tiesiai sakė: reikia mamos. O kaip kompensaciją aprodė namą, nešė kasdien glėbius dovanų. Man tada buvo 25. Pagalvojau, kad praeis 10 metų ir pasakys: atia. blush2.gif Ir dar tos meilės norėjosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
na tikiuosi man "atia" nebus pasakyta..nors gyvenimas idomus dalykas..visko gali nutikti..todel ir nesiruosiu mesti darbo..moxlu ir visu savo hobiu..nenoriu buti priklausoma..
o siaip..tiek as ji priimu su "skubanciu jo pasauliu" ir ivairiais hobiais..tiek jis mane..smile.gif

o pazistami..bus metai greit.. rimtai bendraujame..hmm..gal 5men. tikriausiai atrodo beprotiskai unsure.gif smile.gif bet man gerai..as jauciuosi liux...jei nudegsiu nudegsiu..ne pirma ir nepaskutine..o juolabiau niekas gyvenime nevyksta be priezasties..smile.gif

maniskis ir sake reikia mamos...o as juos tiesiog susodinau tris ant sofutes ir pasakiau..kad mamos nereikia, nes ja turi..jos vietos niekada nesiruosiu uzimti..tiesiog busiu drauge..mylesiu..rupinsiuosi..
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 17, 13:40)
na tikiuosi man "atia" nebus pasakyta..nors gyvenimas idomus dalykas..visko gali nutikti..todel ir nesiruosiu mesti darbo..moxlu ir visu savo hobiu..nenoriu buti priklausoma..
o siaip..tiek as ji priimu su  "skubanciu  jo pasauliu" ir ivairiais hobiais..tiek jis mane..smile.gif

o pazistami..bus metai greit.. rimtai bendraujame..hmm..gal 5men. tikriausiai atrodo beprotiskai unsure.gif  smile.gif bet man gerai..as jauciuosi liux...jei nudegsiu nudegsiu..ne pirma ir nepaskutine..o juolabiau niekas gyvenime nevyksta be priezasties..smile.gif

maniskis ir sake reikia mamos...o as juos tiesiog susodinau tris ant sofutes ir pasakiau..kad mamos nereikia, nes ja turi..jos vietos niekada nesiruosiu uzimti..tiesiog busiu drauge..mylesiu..rupinsiuosi..

Nu juoooo.... Greitai jus čia. Bet, tikrai, matyt, lemtis. Kitaip aš niekaip nesuvokiu. man atrodo, kad viskas jums gerai gausis. kažkaip.. įsitikinusi net.

Na ir kai susidonai ant sofkutės - kokia jų reakcija?
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2008 12 17, 11:50)
Tiesiai sakė: reikia mamos.

Nu tai kur būtų atkapstęs, jei jau nėra jos fiziškai?
Atsakyti
maziausiasis nieko nesuprato..ir toliau supermenas buvo..o vyriausiasis(draugas) buvo kiek apstulbes..nes as ramaus budo zmogus..ir lb retai kada elgiuosi spontaniskai..bet tuomet..tiesiog taip matyt reikejo..isiaiskinome visi kartu kas kaip ir kaip bus toliau..kad ateityje nekiltu nesklandumu..
o del laiko..na taip..atrodo skubota..retai kada taip elgiuosi..santykiuose is vis..tox dalykas - pirmas kartas..smile.gif bet jauciu kad zmogus artimas..(siaip mes ganetinai skirtingi,bet kartu ir daug kuo panasus..) tat lb nesigilinu, neieskau "saknu kur ju nera" tiesiog gyvenu..dziaugiuosi tuo ka turiu dabar salia..
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 17, 15:46)
maziausiasis nieko nesuprato..ir toliau supermenas buvo..o vyriausiasis(draugas) buvo kiek apstulbes..

tikiuosi, geraja prasme? Nieko nepakomentavo? patiko jam "ant sofkutės"?
Atsakyti
na jis masto kad ilgainiui vaikai tikrai vadins mama..savaime tiesiog..ir siaip..kazkiek bando itikinti kad tureciau prie to priprasti..
Papildyta:
geraja..geraja:) jis apstulbo kad savo ramumu moku juos greit nuraminti ir i vietas susodinti:)))))
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 17, 15:56)
na jis masto kad ilgainiui vaikai tikrai vadins mama..savaime tiesiog..ir siaip..kazkiek bando itikinti kad tureciau prie to priprasti..

blink.gif blink.gif a joooo?????? Rimtai??????? Geeeeeras..... Nu ir nesispardyk... Gal, pradžioje išmokink vaikus tėvą vadinti "tečiu", o ne vardu... jam, tikriausiai, to trūksta... Bet, gal, nesako..
Atsakyti
vat ir jooo...sito as nelb suprantu..tiesa pasakius..
o del vadinimo vardais..manau tox gal periodas maziams(psichologe bent taip sake)..tiksliau didziajam maziui..nes mazylis tai broli kopijuoja 100%..
keistas dalykas..kai kalbuosi pati su juo..jis sako "tetis", bet kai draugas su juo bendrauja, vadina vardu...
o dabar geriausias dalykas atsitiko..kazkur isgirdo kaip mane draugas vadina mazybiniu zodziu..ir jis dabar taip pat..

Papildyta:
o kad truksta..tai taip..
Papildyta:
mane kazkiek baugina draugo "skubejimas.."
aisku pabuvus su juo ir pati taip pradedu elgtis, nes jo darbas,aplinka supanti lb itakoja viska..
o ir dabartines aplinkybes daug itakos ima daryti..kelione arba vazinejimas..susitikimai kai kuriais savaitgaliais ir pan. jis sako kad atstumas -gero mums ne duos...
Atsakyti
Kai paskaičiau pirmąsias temos žinutes ją tik paskelbus norėjau parašyti savo patirtį, bet neparašiau, kažkas sutrukdė. Visos temos neperskaičiau, bet iš paskutinių puslapių suprantu, kad gal ir gerai, kad nepasidalinau savo nekokia patirtimi.
Žaviuosi urte - papurte, šaunuolė. Tikėk, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti