Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 27, 14:14)

Neišvarytu, maniškis jau apiprato, kad man su galva negerai doh.gif  lotuliukas.gif
Įkeliu Zhuvycios nuorodėlę su abiem 'receptukais', tik tikrinkit su anglišku variantu, nes rusiškam yra klaidų 4u.gif

aš su savo bijau jau rizikuoti doh.gif , reik slėptis, nes tikrai iškraustys greit su mano visais turtais lotuliukas.gif
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 27, 17:40)
Mergaites, ačiū už sveikinimus mano princesei  biggrin.gif

Misty, virusas plečiasi kosminiu greičiu  lotuliukas.gif  Labai gražūs darbeliai - o raudonas meškutis superinis  bigsmile.gif

Įdėjau į puslapiuką naujų iškarpų ir nerimo schemučių  mirksiukas.gif

injekcijos įkėlei thumbup.gif , kad nejaustume "lomkių" biggrin.gif , einu pasikrausiu energijos mirksiukas.gif , beje su dantuku jus 4u.gif
Atsakyti
DIDELIS AČIŪ, už schemutes, šiam kartui visas nertas išsisaugojau, reiks mėginti
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 27, 19:17)
DIDELIS AČIŪ, už schemutes, šiam kartui visas nertas išsisaugojau, reiks mėginti

O aš tai kažkaip gi nuorodą pateriojau verysad.gif verysad.gif verysad.gif O tokios "lomkės", taip noriu pažiūrėt, gal kas įdėtumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 27, 19:47)
O aš tai kažkaip gi nuorodą pateriojau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  O tokios "lomkės", taip noriu pažiūrėt, gal kas įdėtumėt  4u.gif

Pirmame poste, prie iškarpų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 27, 17:53)
aš su savo bijau jau rizikuoti  doh.gif , reik slėptis, nes tikrai iškraustys greit su mano visais turtais  lotuliukas.gif

Maniskis priprato matyt, sedziu neriu meskinuka, tikejausi speti kol seimyna gris, bet liko dar kojos... Tai vyras pamates ka dirbu, tyliai nuejo vakarienes daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
http://picasaweb.goo...om/nutellina888
Papildyta:
QUOTE(saullute @ 2008 11 27, 18:54)
Maniskis priprato matyt, sedziu neriu meskinuka, tikejausi speti kol seimyna gris, bet liko dar kojos... Tai vyras pamates ka dirbu, tyliai nuejo vakarienes daryti  lotuliukas.gif

Maniškis, taip pat savim pats pasirūpina, dar ir man arbatos padaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 11 27, 18:54)
Maniskis priprato matyt, sedziu neriu meskinuka, tikejausi speti kol seimyna gris, bet liko dar kojos... Tai vyras pamates ka dirbu, tyliai nuejo vakarienes daryti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš tai mešką siuvau pasislėpus, nes su mano užimtumu jis būtų nesupratęs, tik vieną vakarą grįžo namo sako iš kur čia ta meška doh.gif , sakau padariau, sako kada blink.gif , paskui pats juokėsi sako labiau į sniego žmogų panašus lotuliukas.gif , bet sakau kaip pamatei pirmą kartą tai sakei meška biggrin.gif , tai sakė norėjo mane pagirti lotuliukas.gif , dabar sūnus neleidžia jos išnešti iš kambario, dariau aksesuarus ir grįžęs iš daržo nerado kambarį gavau velnių, kad meška ne vietoj doh.gif , bet jaučiu mes mane ir tikrai padės kaip ir Im-bear dar daiktus susikrauti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 27, 18:58)
http://picasaweb.goo...om/nutellina888
Papildyta:
Maniškis, taip pat savim pats pasirūpina, dar ir man arbatos padaro thumbup.gif

gerus vyrus turit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 27 lapkričio 2008 - 19:01
O mano meskute kazkaip su neproporcingom rankom atrodo doh.gif Ir labai jau kieta gavosi,gal persistengiau Im-Bear?O gal cia man taip tik atrodo g.gif
Atsakyti
Pauksciuk, labai aciu uz schemutes aciuks.gif 4u.gif

Ir ne, as tai savo meskio nesigediju... blush2.gif jis man labai zavus... wub.gif jis pats susikuklino... drovuolis mano lotuliukas.gif

bet apibendrinant, galiu pasakyti, kad liapsusu ji siuvant tai kruva padariau: ir koju pedutes ne taip prisiutos, ir kaip paskaiciusi kitu SM meskiniautoju postus supratau, kad galva per minkstai prikimsau (nes adata labai jau legvai lindo... blush2.gif ), ir ... ai, kitu nevardinsiu kol kas... blush2.gif

Misty, tavo raudonasis meskiukas tai labai labai wub.gif

Im-bear - aciu uz naujas schemutes 4u.gif

Baby Grite - zinok, maniskio irgi rankos-letenos per ilgos, tai MB vadina ji goriliuku doh.gif
Atsakyti
ar as cia nerandu, ar nebuvo parodyta kaip padazyti meskuti? g.gif Tik siandien susiuvau meskuti. Tai ir teko ir plaktuku pasidarbuoti, viskas baigesi tuo, kad kaliau sau su ta DIDELe adata i pirsta, gerai, kad nelabai giliai. Bet mano meskiukas jau turi varda ir istorija. Nznau ar nores detis aksesuarus. Bet jau skubu skubu ruosti foto sesijai.
Vyras vis man prikisa, kad labai jau ilgos rankos. g.gif
Atsakyti
Ilgos letenos tam, kad medų iš medžio drevės būtų patogiau kopinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 11 27, 22:41)
ar as cia nerandu, ar nebuvo parodyta kaip padazyti meskuti?  g.gif  Tik siandien susiuvau meskuti. Tai ir teko ir plaktuku pasidarbuoti, viskas baigesi tuo, kad kaliau sau su ta DIDELe adata i pirsta, gerai, kad nelabai giliai. Bet mano meskiukas jau turi varda ir istorija. Nznau ar nores detis aksesuarus. Bet jau skubu skubu ruosti foto sesijai.
Vyras vis man prikisa, kad labai jau ilgos rankos.  g.gif

blink.gif eina sau blink.gif , bet labai jau kietą prikimšai ,kad šitaip reikėjo duskintis verysad.gif , nieko kol kitą meškį siūsi užgys pirštas biggrin.gif , o aš per sunkaisius taškus galvą ypač, siuvau su plonesne adata lindo kiaurai be jokių trukdžių, kažkaip su ta didžiąja sunkai ėjosi man pradurti meškiuką g.gif , kur per kūnelį tai jau tik šita ilga gelbėjo, bet kur užteko mažesnės tai siuvau su mažesne ax.gif , rankos ilgos ir man atrdodo biggrin.gif , kažkaip reik sesijai subręst ir man rolleyes.gif
Atsakyti