Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

sakai sergant?ta prasme mmm sergant ?as girdejau kiek zinau tam forume ir pati buvai kad kai laukiesi buna mmm kartais bet buna kitokios silpnesnes dazniau tai jei testai nerodo nestumo palauk dar biskuliuka arba nusipirk testa kuris jautrus yra pvz easy cup arba viola sako kad viola lb geras ir daryk ryte o jei ka tai pas gine nulek.nes man ir panasiai mmm lb negausios keistos ir jau pabaiga o i pabaiga dar ir krutine padidejo ziauriai ir jautri nors man taip budavo tik kartais ir visada pries mmm kai prasidedavo mmm is kart sumazedavo be to as ir belekiek testu dariausi rode pora testu vaiduoklius po to dariausi krauja bet ir nieko neigiamas kraujas smile.gif bet tikiuosi tau kad parodys testukas 2 palukek biski man atrodo smile.gif
Atsakyti
ernestina: dariausi easy cupa.nieko nerode;(bandysiu dar ryt, poryt pasidaryti..tas silpnumas mane pribaigs..nieko negaliu daryti.ir temperatura antra diena 36,3.o vakar spaudimas uzkilo iki 160.tai net is darbo isvare.sake eik gydytis.o ka man gydytis nezinau doh.gif
Atsakyti
pas gydytoja nueik gal tada jei testas nerodo as ir taip jauciosi silpna miego noriu o dabar dar ir strenas skauda ko niekada nebudavo nu jauciuosi jau ilga laika nesuprantamai bet man temp yra visa laik seimos daktare tai sako nzn del ko cia tau ta temp gali buti liepe kai turesiu laiko kraujo tyrima pasidaryt smile.gif
Atsakyti
siaip ne nestumo metu temperatura rodo, kad organizme yra izdegimas.gali visai dar padoriai jaustis, bet viduj vyksta uzdegiminis procesas.cia tai patikrinta smile.gif o tau kokia temperatura?
Atsakyti
siaip bijau gasdint bet buna kad testas nerodo kai buna negimdinis nestumas ir labai blogai jautiesi o blogiausia kas tada gali nutikti tai gali pradet i pilva kraujuot nu nzn gal pas daktare nueik nes tas tavo silpnumas ir spaudimas nukrites tai nzn g.gif nes pas mane pazystama gyditoja yra ir as jai pasiskambinau papasakojau kas yra liepe testa pasidaryt ir paskambint vel nu testas buvo neigiamas tai liepe ryt atlekt jei blogai nesijauciu o jei bloga ir jei pradetu labai skaudet pilva tai liepe greitaja kviestis tai daug streso turejau smile.gif
Papildyta:
rimtai?tai kai laukies negali but nu dabar tai visai susimaisiau smile.gif mano temp buna ryte 36,8 po to pakyla 37,37,2.bet as tai termometra i pazasti kisu biggrin.gif kazka girdejau kad biski kitur reikia kisti.. biggrin.gif
Papildyta:
mmm sory biggrin.gif man nuo temp jau smegenys perkaito smile.gif tu rasiai (ne nestumo)nu kad nera jokio uzdegimo nei koseju nei sloguoju buvo pusles uzdegimas bet jis jau senai praejo smile.gif
Atsakyti
siaip tai as sia savaite vaiksciojau i proceduras gydomasias del stuburo skausmu.tai man labai pablogejo po mankstos proceduru(na pradejo pykint ir spaudimas sokineti).kai siandien nuvariau pas reabilitacijos skyriaus vedeja ir pasakiau, kad galiu buti nescia, tai ji pasake, kad man bloga ne nuo mankstu, o greiciausiai nuo nestumo.kad spaudimas gali sokineti bunat nesciai ir kad testas gali dar nerodyti.bet as kazkodel ja netikiu...jei per savaitgali nepasidarys geriau tai pirmad.eisiu pas savo seimos gydytoja.p.s.ir dar pasake kad labai jau jautri esu.gal nuo jautrumo..ka as zinau nuo jautrumo taip silpna kad butu.. schmoll.gif
Atsakyti
nu aisku o gal kas zino kuo skiriasi ar kiek laipsniu skiriasi bt matavimas pazastyje ir ten?
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 12 05, 19:48)
nu aisku o gal kas zino kuo skiriasi ar kiek laipsniu skiriasi bt matavimas pazastyje ir ten?

BT pažastyje nematuojama mirksiukas.gif

Ji matuojama burnyteje, užpakaliuke arba ten blush2.gif

O pažaskyje kiek žinau - tenperatūra būna pora laipsnių žemesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavtote @ 2009 02 26, 03:36)
Sakykit,ar galiu ko tiketis ar ne? Sokinet be liemeneles ar truputi pabegt negaliu, nes labai skauda tada krutine. O mano brangusis pastebejo "ten" daug isskyru nekaip anksciau, ir paklause kodel siektiek melyna "ten"...? Nzn ka galvot gal pagaliau pavyko.beje per pastarasias 3 dienas labai skaudejo pilvo apacia gaminant ar po gaminimo vaikucio (panasiai vidurys ciklo). Vat... Padekit nuprest- svajot apie galima maziuka ar nusileist ant zemes, kad paskui netektu verkt su I juostele nestumo teste

QUOTE(Lau_rike @ 2009 02 26, 13:43)
Yra posakis " Nesitykek, nenusivilsi". Bet is savo patirties galiu pasakyti, man buvo tokie patys pozymiai kaip tau ir stai as jau su antru leliu pilvelyje. Aisku dar medikai nepatvirtino, bet dvi juosteles jau maciau Linkiu ir tau topaties

Dar prie to paties noriu paklaust:
mano ciklas 27-28 dienos.dar iki mmm liko 4 dienos,bet staiga pakraujavo...bet juk niekada gyvenime ju anksciau laiko neturejus.kas tai galetu buti? suskaudo pilvo apacia siek tiek ir isskyros gana tamsios ir galima sakyt bekvapes... nzn ka ir galvot.Tai implantacija ar persileidimas ar mmmm?dar testui per anksti...

Atsakyti
Jei ka domina, tai yra ankstyvo nestumo nustatymo testas. Jis kainuoja apie 18 lt, firmos nepamenu. Man parode nestuma 10 DPO, antra juostele iskarto isryskejo kartu su pirma ir matesi labai aiskiai.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2009 03 26, 20:11)
Jei ka domina, tai yra ankstyvo nestumo nustatymo testas. Jis kainuoja apie 18 lt, firmos nepamenu. Man parode nestuma 10 DPO, antra juostele iskarto isryskejo kartu su pirma ir matesi labai aiskiai.

Turbut apie Viola kalbi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabulyte @ 2009 03 31, 07:41)
Turbut apie Viola kalbi  mirksiukas.gif

Gal but, nepamenu pavadinimo, tik kaina smile.gif
Atsakyti