Sveikutes
leliuka planuojam jau ketvirtas menesiukas, bet vis nepavyksta
vakar dariausi NT ir parode tik viena juostele
mm turetu buti gruodzio 1d.sakykit ar yra dar galimybes kad galeciau buti
ir dar klausimukas toms kurios esate jau
kiek dieneliu buvo like iki jusu mm kuomet pamatete bent vaiduokliuka
Ernestina, o tu nebijai kad kai pastosi, tave vaikinas paliks viena su vaikeliu, ir begs i krumus, nes jis dar nepasiruoses seimai?
Suprantu tiek tave, tiek tavo vaikina. bet viskas priklauso nuo kiek laiko jus draugaujat, kiek rimtai ziurite i ateiti. Ir galu gale reikia atsizvelgti i vaikeli. Juk jis nores tureti abu tevelius.
Aisku linkiu tau kuo greiciau susilaukti vaikelio, ir kad siuo dziaugsmu jus dalintumetes abu
Aisku linkiu tau kuo greiciau susilaukti vaikelio, ir kad siuo dziaugsmu jus dalintumetes abu
as ir noriu kad leliukas butu laukiamas ir mylimas ir abu tevelius turetu bet kai daktare pasake kad reik greiciau nes po to blogai gali but tai biski issigandau
jei bektu i krumus esu pajegi ir pati uzsiauginti maziuka .o mano draugas ne is tu kurie i krumus bektu kai siandien vel apie leliu prasnekau ir pasakiau kad reikia ir t.t... tai kazka eme vartytis kad reik dar pas daktare eit gal nera taip blogai bambejo bambejo ir pareiske kad nenoretu su manim skirtis...jis yra toks zmogus i krumus nebektu jis leliaus jei nenori tai geriau pasisalins nepadares
nes jo mama ji viena augino o tevas kartais per sventes uzsukdavo girtas...
Ernestina, As pastojau butent tavo amziaus pirma karta, tada patyriau persileidima, nes pasirodo kraujo grupe mano neigiama o vaikiuko buvo teigima ir mano organizmas tiesiog atstume ji ir daktarai man pasake kad negalesiu pastoti tikriausiai, o kadangi jauna tai pagalvojau akad organizmas sveikas tai gal pavyks...? na ir pavyko tada kai jau buvo galima po 6 men po to ivykio. Bet esme ne tame nors mano vyrui buvo 28 bet mes siai dienai jau virs dvieju metu nebeseima, tiesiog manau kad 20 metu yra kitoks poziuris i gyvenima ir i ta pati vaika.. ir i vaiko teva.. Tam reikia tinkamo zmogaus, nes vienai auginti vaika tikrai sunku.
Sekmes visame kame.
Sekmes visame kame.
Jolituxas,kiek zinau tai Jovitai35 parode 5 dienos iki mmm tu nusipirk jautru testa geriausiai easy cup arba viola bet dar pakentek keleta dieneliu siaip tie testai parodo 7-10 dienu po ovuliacijos kiek girdejau.
Papildyta:
Kentaure ,zinau kad sunku vienai augint maziuka nes mano mama mane viena augino tetis mire kai man buvo1m tiesiog persigandau kai daktare taip pasake ,bet bus kaip bus jei veliau ir neiseis leliukas tai neiseis .Nepulsiu dabar ieskot vyro kuris vaiku nori ar daryt vaika su belekuo.
Papildyta:
Kentaure ,zinau kad sunku vienai augint maziuka nes mano mama mane viena augino tetis mire kai man buvo1m tiesiog persigandau kai daktare taip pasake ,bet bus kaip bus jei veliau ir neiseis leliukas tai neiseis .Nepulsiu dabar ieskot vyro kuris vaiku nori ar daryt vaika su belekuo.
Sveikutes, as ir prisijungiau i jusu buri. norejau pasiteirauti kokiose vaistinese perkate jautrius NT?
Sveikutes mergytes :rolleyes:Ernestina,tu nieko jam ir neaiskink.Kaip pastosi iskart nieko ir nesakyk, kaip bus du,trys men nebus iseities tures su tuo susitaikyti.O kaip gims vaikelis,pamatysi bus pats geriausias tetis
.Jauni vyrai niekada nenori vaiku
,issivaizduoja,kad jie suvarzys ju laisve,bet gimus vaikeliu su tuo susitaiko,ir buna laimingi
Man pirmas testukas parode likus savaitei iki mm,tik juostele buvo labai neryski
,.
Papildyta:
Testuka,as pirkau Euro vaistineje,jai sirgimas gruodzio pirma manau jau tikrai turetu vaiduokliuka rodyti
,gali nelaukti,ir pirkti.
Papildyta:
Testuka,as pirkau Euro vaistineje,jai sirgimas gruodzio pirma manau jau tikrai turetu vaiduokliuka rodyti
Sveikos būsimos ir esančios mamkos!
Apšvieskit mane nepatyrusią
Mes jau 2mėn nesisaugom, kadangi nusprendėm turėti lelių. Tai va: mėnes. mano jau 4a diena vėluoja, prieš pora dienų išgėriau pora bokalų vyno ir visą naktį vėmiau, bet šiaip manęs nepykina, dar mano nuotaika pastoviai keičiasi tai zhvengiu be priezasties, tai man pasaulis nemielas, be to tai man šalta, tai prakaitas pila
... Nieko nesuprantu, nusipirkau va testus, bet manau gal iki ryto palaukti... Kaip jūs manot, ar galejau taip greitai po KT pastoti? Ačiū
Apšvieskit mane nepatyrusią
Aisku galejai,kitos pirma men pastoja
.Nieko nelauk darykis,greiciau suzinosi,maziau nervuosiesi.