Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(zarza @ 2009 03 26, 20:11)
Jei ka domina, tai yra ankstyvo nestumo nustatymo testas. Jis kainuoja apie 18 lt, firmos nepamenu. Man parode nestuma 10 DPO, antra juostele iskarto isryskejo kartu su pirma ir matesi labai aiskiai.

Tikrai VIOLA, katik toki nusipirkau.Nekantrauju isbandyti ir tikiuosi geru ziniu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2009 11 20, 22:15)
Tikrai VIOLA, katik toki nusipirkau.Nekantrauju isbandyti ir tikiuosi geru ziniu...  ax.gif

reikes ir man ji nusipirkti nes mm veliuoja jau 5 dienas blush2.gif tikiuosi kad esu nestuke.gif wub.gif jetus jetus kaip noriu nestuke.gif nestuke.gif negaliu apsakyti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2009 11 20, 22:15)
Tikrai VIOLA, katik toki nusipirkau.Nekantrauju isbandyti ir tikiuosi geru ziniu...  ax.gif

QUOTE(Sereikiene @ 2009 11 21, 00:25)
reikes ir man ji nusipirkti nes mm veliuoja jau 5 dienas blush2.gif  tikiuosi kad  esu nestuke.gif  wub.gif  jetus jetus kaip noriu nestuke.gif  nestuke.gif  negaliu apsakyti blush2.gif  wub.gif

Linkiu paciu geriausiu rezultatu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabulyte: 21 lapkričio 2009 - 10:44
OI SORRY NE TAIP PARASIAU MM VELUOJA JAU 10 D NUSIPIRKAU NT O TE i JUOSTELE BET PATI JAUCIUOSI KAIP nestuke.gif
Papildyta:
O negali buti taip kad testas suklydo ax.gif nes manes rytais pykina ir svaiksta galva mm neatsiranda iki siol blush2.gif ax.gif 4u.gif tai Gal NT suklydo g.gif g.gif nes kai laukiausi pirmo II juostelias parode kai man nestumas buvo beveik tryju menesiuku blush2.gif
Atsakyti
Su pirmaja tai NT juosteles nieko neparode, o ta pacia diena pabandziau easycup(atrodo)ir iskart parode II 4u.gif .
Si karta pabandziau ta viola, sake kad iki mmm net parodo, bet veltui... I.Ech... unsure.gif Iki siol kazkaip jauciausi lyg ir kad butu uzkibe, o sian is pat ryto viskas pasikeite, nebesijauciu kad pavyko, dar iki testo darymo.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2009 11 21, 19:15)
Su pirmaja tai NT juosteles nieko neparode, o ta pacia diena pabandziau easycup(atrodo)ir iskart parode II 4u.gif .
Si karta pabandziau ta viola, sake kad iki mmm net parodo, bet veltui... I.Ech... unsure.gif Iki siol kazkaip jauciausi lyg ir kad butu uzkibe, o sian is pat ryto viskas pasikeite, nebesijauciu kad pavyko, dar iki testo darymo.

nu jo newisi NT patikimi schmoll.gif dauguma ju meluoja ir tik kas 4 parodo teisingai man taip su pirmuojiu nestumu buwo wis nerode nerode o is 5 tik 1 parode II ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sereikiene @ 2009 11 21, 17:33)
nu jo newisi NT patikimi schmoll.gif  dauguma ju meluoja ir tik kas 4 parodo teisingai

Nugi netiesa dry.gif , is kur tokia statistika schmoll.gif Jums tikriausia nerode, nes nestumas ankstyvas buvo arba organizmas labai letai gamina nestumo hormona (kas siaip jau reta savybe).
Atsakyti
Tai matyt kad ankstyvas.Bet kai beveik savaite veluoja mmm, tai teikia vilciu, nesvarbu kad vis I ax.gif
Atsakyti
Vėluojant mėnesinėms tik vieną dieną Viola parodė dvi juosteles. Dar vyrui rodžiau negalėdama patikėt.. ar man tikrai akyse nesidvejina lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, geras.As dar viena nusipirkau, lauksiu jauciu iki savaitgalio, nu jau tada tai uztikrintai.Negales juk tokiu atveju siaip mmm pora savaiciu veluot.
Atsakyti
Va va, vyras taip prase ryte padaryt testuka sian, atsisakiau, sakau savaitgali, ir iskart atkeliavo mmm...Gaila, jau tikrai tikejausi, niekad taip neveluoja. unsure.gif Po pirmojo vaikucio, kuris iskart uzkibo atrode neimanoma nepastoti, o se tau... doh.gif Liudna.
Atsakyti
sveikos!dieve kaip gera pasidare paskaicius sita temele...nerimauju jau visa savaite,nerandu sau vietos ir nesuprantu kas vyksta...paskaiciusi pamaciau,kad pas daugeli tokie simptomai kaip pas mane,nors testukai nieko nerodo..pykina visa savaite,svaigsta galva,norisi miego,kartais negaliu ziuret i maista,kartais ryju viska is eiles,i tualeta lakstau kas 20min...dariausi 3testus,rodo viena juostele.ir taip neramu...galvoju jei as nenescia,tai kodel pykina tada mane...galetu teigiama parodyt tai butu aisku ir ramu :)turiu jau viena vaikeli.jam 1,4m.kad laukiuosi suzinojau tik budama 3men nescia...ir sirgau,nei pykino,nieko nejauciau.3menesi pradejo ziauriai pykint,tada ir pasidariau testa,kuris iskart teigiamas buvo.o dabar viskas kitaip.pykina,silpna,o testai nieko nerodo...tai vat ir nesuprantu kas darosi :)antro vaikelio jau noreciau,jauciu kad jau esu vel tam pasirengusi :)nors dare cezari ir gydytojai sake palaukt 2metelius,bet jau nebegaliu :)na jei esu nescia ir gimtu maziukas,tai jau kaip ir butu tie 2metai prabege...kaip noriu antro kleckiuko,ir taip nervas ima,kraustaus is proto nuo ryto iki vakaro nesuprasdama nescia as ar ne....
aciu uz isklausyma 4u.gif
Atsakyti