sveikos!dieve kaip gera pasidare paskaicius sita temele...nerimauju jau visa savaite,nerandu sau vietos ir nesuprantu kas vyksta...paskaiciusi pamaciau,kad pas daugeli tokie simptomai kaip pas mane,nors testukai nieko nerodo..pykina visa savaite,svaigsta galva,norisi miego,kartais negaliu ziuret i maista,kartais ryju viska is eiles,i tualeta lakstau kas 20min...dariausi 3testus,rodo viena juostele.ir taip neramu...galvoju jei as nenescia,tai kodel pykina tada mane...galetu teigiama parodyt tai butu aisku ir ramu :)turiu jau viena vaikeli.jam 1,4m.kad laukiuosi suzinojau tik budama 3men nescia...ir sirgau,nei pykino,nieko nejauciau.3menesi pradejo ziauriai pykint,tada ir pasidariau testa,kuris iskart teigiamas buvo.o dabar viskas kitaip.pykina,silpna,o testai nieko nerodo...tai vat ir nesuprantu kas darosi :)antro vaikelio jau noreciau,jauciu kad jau esu vel tam pasirengusi :)nors dare cezari ir gydytojai sake palaukt 2metelius,bet jau nebegaliu :)na jei esu nescia ir gimtu maziukas,tai jau kaip ir butu tie 2metai prabege...kaip noriu antro kleckiuko,ir taip nervas ima,kraustaus is proto nuo ryto iki vakaro nesuprasdama nescia as ar ne....
aciu uz isklausyma