Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

dar apie menesines noreciau pasipasakoti...seip ju nesizymiu,visada jauciu kada jos turi prasideti,prasideda ryte nuejus i tualeta smile.gif ir taip kiekviena men.ir tiksliai net nezinau kada jos turi prasideti,bet apie menesio pabaiga..tik si menesi buvo keistas nutikimas..buvau isvykus i kelione,skrydziai su persedimais,pervargimas,rupestis,nervai...gal organizms sureagavo ir menesines prasidejo menesio viduryje..bet truko vos kelias dienas ,buvo labai silpnos..na bet sakoma,kad nuo skrydziu,streso gali taip nutikti..dabar maudzia pilvo apacia,nugara,taciau nesusergu,nors jau menesio pabaiga.ir net neisivaizduoju ar turiu sirgti,jei jau sirgau(jei galima taip pavadinti)si menesi....taip pat prasidejo tie simptomai apie kuriuos rasiau..na zodziu galvoje tikra maisalyne...nieko nebesuprantu...nors atrodo kad jau turiu vaikeli,patirtis turetu buti,bet dabar viskas kitaip..na ir kiek zinau,kiekvienas nestumas skirtingas,jei as isvis nescia.... doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sereikiene @ 2009 11 21, 11:51)
OI SORRY NE TAIP PARASIAU MM VELUOJA JAU 10 D NUSIPIRKAU NT O TE i JUOSTELE BET PATI JAUCIUOSI KAIP  nestuke.gif
Papildyta:
O negali buti taip kad testas suklydo ax.gif  nes manes rytais pykina ir svaiksta galva mm neatsiranda iki siol blush2.gif  ax.gif  4u.gif  tai Gal NT suklydo g.gif  g.gif  nes kai laukiausi pirmo II juostelias parode kai man nestumas buvo beveik tryju menesiuku blush2.gif

man su pirmaja testukas parode teigiama rezultata tik 6 sav nestumas kai buvo 4u.gif nors buvau tikra kad nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 28 lapkričio 2009 - 11:32
Labas vakaras,

Mano situacija tokia, kad ciklas reguliarus 30 D. Si menesi "dirbom" tikrai saziningai ax.gif dabar jau yra 26 CD, siandien dariausi NT, bet deja tik viena I, iki mm liko 4 dienos, ar gali buti, kad visgi pastojau, nors nestumo pozymiu jokiu, ir dar NT neigiamas? Taip galvoju, jei jau butu nestumas tai tokiu metu NT parodytu II. Nes kitom nestukem ir sav. likus iki mm rodo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 11 30, 01:23)
Labas vakaras,

Mano situacija tokia, kad ciklas reguliarus 30 D. Si menesi "dirbom" tikrai saziningai  ax.gif dabar jau yra 26 CD, siandien dariausi NT, bet deja tik viena I, iki mm liko 4 dienos, ar gali buti, kad visgi pastojau, nors nestumo pozymiu jokiu, ir dar NT neigiamas? Taip galvoju, jei jau butu nestumas tai tokiu metu NT parodytu II. Nes kitom nestukem ir sav. likus iki mm rodo  nestuke.gif

tiesa sakant, pati šiandien planuoju testą nusipirkti, nors iki mm dar kokios 4 dienos... negaliu pasakyt, kad labai intensyviai darbavomes, bet šiokiius tokius požymius jaučiu... smile.gif bėda ta, kad ką tik persirgau vadinamu kiaulių gripu, o kai savo gydytojai užsiminiau, kad galiu būti nėščia - ji pasakė: - te padeda tau Dievas...
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 11 30, 14:54)
tiesa sakant, pati šiandien planuoju testą nusipirkti, nors iki mm dar kokios 4 dienos... negaliu pasakyt, kad labai intensyviai darbavomes, bet šiokiius tokius požymius jaučiu...  smile.gif  bėda ta, kad ką tik persirgau vadinamu kiaulių gripu, o kai savo gydytojai užsiminiau, kad galiu būti nėščia - ji pasakė: - te padeda tau Dievas...

Na va, baisu jei nestuke ir dar visos tos zarazos kimba, bet jau pasveikai? Mano mama kai laukesi manes, butent pirma menesi labai siaubingai sirgo gripu, temp.39 gere vaistus, nes nezinojo, kad laukiasi, o kai suzinojo, tai gydytojai siule, net pasalinti vaisiu, bet va gimiau sveika kaip ridikelis be jokiu komplikaciju thumbup.gif svarbiausia gerai nusiteikti, ir negalvot blogai 4u.gif o koki testa darysi, jautresni ar paprasta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 11 30, 14:51)
Na va, baisu jei nestuke ir dar visos tos zarazos kimba, bet jau pasveikai? Mano mama kai laukesi manes, butent pirma menesi labai siaubingai sirgo gripu, temp.39 gere vaistus, nes nezinojo, kad laukiasi, o kai suzinojo, tai gydytojai siule, net pasalinti vaisiu, bet va gimiau sveika kaip ridikelis be jokiu komplikaciju thumbup.gif  svarbiausia gerai nusiteikti, ir negalvot blogai  4u.gif  o koki testa darysi, jautresni ar paprasta?  smile.gif

Va va ir as baisiai saugausi nuo tu visrusu, ypac dabar, kai planuojam blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ir as savo susirupinimu pasidalinsiu. leliuka jau planuojam beveik 6 men., matavau temp. ir lapkr men. nebematavau, ai uzkniso laukt to galo ir nervuotis. 1 mmm diena lapkr 2d. ciklas visad regulerus, visad likus 2 d iki mmm pradeda rodytis rausvos isskyros ir maudiz pilva, o va si kart maude kitaip ir nieko. Jau 3d. kaip turejo prasideti mmm, bet vis dar nieko. Temp ryte 36.7 ji visad tokia pries mmm, nes matuoju 5 val ryto.o paskui nukrisdavo. dar vis pasimatuoju temp po liezuviu temp kasdien kyla, vakar 36.8 siand. 36.9. Pasidariau siandien ryte testuka ir nieko sad.gif I bruksnelis, guodziu save nes dariausi pati paprasciausia ta juostelini testuka.
Atsakyti
is as dariausi siandien testuka ryte,ta rapipreg nusipirkau...ir nieko...o jau antra savaite pykina mane... g.gif gal per anksti,nes kitom skaiciau,tai tik 6savaiciu nestuma pradejo rodyt...nervuojuos ir nezinia tokia kankina,yra kazkas pilvelyje ar ne.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano mm penktadieni, o siandien per pietus pasidariau ta jautruju NT Viola, ir ka tik I, o ant pakuotes parasyta, kad testa galima darytis dar iki mm ir rezultatas yra tikslus, tai ka matyt neuzkibom si menesi, o taip tikejausi.
Aisku vis dar maza viltis rusena, o gal... nes paskutinis "kartas" buvo pries 7 d, tai gal dar nespejo to nestuminio hormono pagaminti, todel testas ir nerodo rolleyes.gif ... bet turbut tik save apgaudineju doh.gif verysad.gif

ederi, o kaip tu NT dareisi, dar kantriai lauki? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka_: 01 gruodžio 2009 - 21:44
Sveikos panelytes,

as irgi jungiuos prie Jusu - sugalvojom tigriuka tureti 4u.gif 4u.gif
kazkaip nuo lapkricio pradejom... Kazkaip galvojau kad cia bus 1,2,3 ir bus smile.gif
siandien dariausi pirmaji testuka - nieko sad.gif nusiminiau biskiuka...
irgi guodziu save, kad gal vis delto dar kas nors bus.. Iki mmm liko savaite.
Pojuciu, kuriuos apraso pastojusios mamytes nejauciu doh.gif

Bandom toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2009 12 01, 22:12)
Sveikos panelytes,

as irgi jungiuos prie Jusu - sugalvojom tigriuka tureti  4u.gif  4u.gif
kazkaip nuo lapkricio pradejom... Kazkaip galvojau kad cia bus 1,2,3 ir bus smile.gif
siandien dariausi pirmaji testuka - nieko sad.gif nusiminiau biskiuka...
irgi guodziu save, kad gal vis delto dar kas nors bus.. Iki mmm liko savaite.
Pojuciu, kuriuos apraso pastojusios mamytes nejauciu  doh.gif

Bandom toliau  ax.gif

Analogiska situacija, pojuciu jokiu, tik paskutinem dienom pilvo apacia paraize, bet cia kaip visada pries mm..
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 01, 23:26)
Analogiska situacija, pojuciu jokiu, tik paskutinem dienom pilvo apacia paraize, bet cia kaip visada pries mm..

tai vat, ziuresim kaip mums cia gausis blush2.gif
kazkaip galvojau, kad greitai uzkibs ir nereikes jokiu BT skaiciavimu ax.gif ax.gif
ir ciklas nera mano visad reguliarus unsure.gif
Atsakyti