Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(Milka_ @ 2009 12 01, 21:42)
Sveikos  4u.gif

Mano mm penktadieni, o siandien per pietus pasidariau ta jautruju NT Viola, ir ka tik I, o ant pakuotes parasyta, kad testa galima darytis dar iki mm ir rezultatas yra tikslus, tai ka matyt neuzkibom si menesi, o taip tikejausi.
Aisku vis dar maza viltis rusena, o gal... nes paskutinis "kartas" buvo pries 7 d, tai gal dar nespejo to nestuminio hormono pagaminti, todel testas ir nerodo  rolleyes.gif ... bet turbut tik save apgaudineju  doh.gif  verysad.gif

ederi, o kaip tu NT dareisi, dar kantriai lauki?  smile.gif

Sveikutes,

na zinoma mirksiukas.gif as tyliai pasidariau NT, deje I. Bet mano mmm turi buti ne anksciau kaip gruodzio 7 d, tai dar reikia kantrybes. Ai, sakau, reikia kazkaip sulaukt to savaitgalio, o tada jau darysiuos biggrin.gif

Nors papulius jau pradeda ziauriai skaudeti, man cia labai panasu i nestuke.gif , bet bijau labai prisisgalvot, paskui kad netektu nusivilt...
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 02, 11:02)
Sveikutes,

na zinoma  mirksiukas.gif  as tyliai pasidariau NT, deje I. Bet mano mmm turi buti ne anksciau kaip gruodzio 7 d, tai dar reikia kantrybes. Ai, sakau, reikia kazkaip sulaukt to savaitgalio, o tada jau darysiuos  biggrin.gif

Nors papulius jau pradeda ziauriai skaudeti, man cia labai panasu i  nestuke.gif , bet bijau labai prisisgalvot, paskui kad netektu nusivilt...

Mano irgi mmm ne anksciau 7d gruodzio... gal dar netycia biggrin.gif
O seip man ir krutine maude ryte - bet db kaip ir normaliai... Db jau ciuju lauksiu mmm... ziuresim ateis ar ne smile.gif vat tada ir darysiu kita NT - kaip jau bus taip smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2009 12 02, 18:39)
Mano irgi mmm ne anksciau 7d gruodzio... gal dar netycia  biggrin.gif
O seip man ir krutine maude ryte - bet db kaip ir normaliai... Db jau ciuju lauksiu mmm... ziuresim ateis ar ne smile.gif vat tada ir darysiu kita NT  - kaip jau bus taip smile.gif ax.gif

Viena mamyte kitoj temoj rase, kad ji, kaip itaria laukiasi 3-iojo, jai taip pat turetu buti 7 d, o sian daresi NT ir jau vaiduokliukas islindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 02, 19:47)
Viena mamyte kitoj temoj rase, kad ji, kaip itaria laukiasi 3-iojo, jai taip pat turetu buti 7 d, o sian daresi NT ir jau vaiduokliukas islindo smile.gif

nu va kaip idomiai smile.gif tarp kitko gal dar gali itakos tureti, kad NT atlikinejau vakare - gal reikejo islaukti smile.gif) bet neiskenciau 4u.gif
as tikiuosi kad mums nereikes tu skaiciavimu atlikineti... man toks kosmosas atrodo doh.gif
ir dar kai ciklas nera reguliarus tai is vis...
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2009 12 02, 20:17)
nu va kaip idomiai smile.gif tarp kitko gal dar gali itakos tureti, kad NT atlikinejau vakare - gal reikejo islaukti smile.gif) bet neiskenciau  4u.gif
as tikiuosi kad mums nereikes tu skaiciavimu atlikineti... man toks kosmosas atrodo doh.gif

Sveikos 4u.gif

As irgi abu NT dariausi jau po pietu g.gif o siandien jau pilvo apacia normaliai paraize... begau vis i WC ziuret gal jau prasidejo doh.gif
As irgi niekada nematavau tos BT, pasiskaiciavau cia kaip ir kas, pabandziau kelis kartus ir meciau sita reikala. Pvz: reikia matuoti po 3 valandu miego, o jei nakti blogai miegojai, vis prabusdavai, tai ryte jau bus netikslus rezultatai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2009 12 02, 21:17)
nu va kaip idomiai smile.gif tarp kitko gal dar gali itakos tureti, kad NT atlikinejau vakare - gal reikejo islaukti smile.gif) bet neiskenciau  4u.gif

na mano nuomone geriau yra OT, nereik ten tada matuotis, rasytis tu temperaturu. tris valandas pabuvai nevalgius, negerus ir pasidarai. na bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 02, 18:47)

Na vienu zodziu mergytes, man tai joks vaiduokliukas neislindo, teks laukti dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ederi: 03 gruodžio 2009 - 09:09
as ir nusprendziau nebepergyvent,nebestresuoti kas ir kaip o tiesiog laukti...po poros sav testuka dar pasidarysiu...tikiuosi kazka pamatysiu... 4u.gif
Atsakyti
Ir as prie jusu laukianciu jungiuosi. Mmm turetu buti apie 7 gruodzio, dar jokie vaiduokliukai nelenda. Bet dar tikiuosi, nes jau taip krutine skauda, kad net zingsni zengiant jauciu g.gif Gal vis dar?
Atsakyti
QUOTE(*Laurusha* @ 2009 12 03, 15:29)
Ir as prie jusu laukianciu jungiuosi. Mmm turetu buti apie 7 gruodzio, dar jokie vaiduokliukai nelenda. Bet dar tikiuosi, nes jau taip krutine skauda, kad net zingsni zengiant jauciu  g.gif  Gal vis dar?

Geras, musu (ne) laukianciu mmm gruodzio 7 tiek daug!!! Net keista - mistika kazkokia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man mmm turejo jau pries 5d buti, veluoja, nors ciklas visad labai regulerus ir dar testukas nieko nerodo, siandien dariau tai taip nusiminiau sad.gif Ir kazkokios rudos isskyros pasirode, tai visai nekas. Taip norisi to vaikucio.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 28, 12:31)
man su pirmaja testukas parode teigiama rezultata tik 6 sav nestumas kai buvo  4u.gif nors buvau tikra kad nestuke.gif

ir man taip buvo su pirmąja. kai nuėjau pas gydytoją, ji man nustatė jau 7 neštumo sav. g.gif

o žinot, mergaitės, ką aš skaičiau? bigsmile.gif pasirodo, kad nuo lyties priklauso tas NT. jei užsimezgė berniukas- testas turi parodyt labai anksti, jei mergaitė- vėliau. Skaičiau ir kuom pagrįsta tokia teorija, bet bijau nelabai išeis atpasakot blush2.gif

QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 01, 20:55)
is as dariausi siandien testuka ryte,ta rapipreg nusipirkau...ir nieko...o jau antra savaite pykina mane... g.gif gal  per anksti,nes kitom skaiciau,tai tik 6savaiciu nestuma pradejo rodyt...nervuojuos ir nezinia tokia kankina,yra kazkas pilvelyje ar ne.... 4u.gif

o aš dariausi EasyCup... Ir ką... Esu tarp nelaukiančių gruodžio 7d. mmm ir kol kas turinčių vilties vis dėl to išvysti savo vaidokliuką bigsmile.gif na o jei ne...labai liūdna būtų su jūmis atsisveikint. unsure.gif nors rašau čia pirma kartą, bet skaitau temelę nuo pat pirmo puslapiuko.

Kažkodėl labai pergyvenu dėl Ederi ir dėl Milkos. Tikiuosi, kad jūs, bet ir visos kitos laukiančios, sulauksit ne mmm, o naujienų apie nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green.apple: 03 gruodžio 2009 - 20:09