As darysiuos NT pirmadieni ryte, nes visko gali but, kad savaitgali visgi pramus. As kai pirma karta dariau NT, pamaciau viena I, tai nusivyliau, bet pagalvojau, kad sansu dar tikrai yra
Labas vakarelis
As darysiuos NT pirmadieni ryte, nes visko gali but, kad savaitgali visgi pramus. As kai pirma karta dariau NT, pamaciau viena I, tai nusivyliau, bet pagalvojau, kad sansu dar tikrai yra
, bet po to antro karto ir dar kai dariau ypac jautru NT parode I, tai zinokit vos
kol kas pas mane ramu, jokiu pilvo skausmu, nepykina, galva nesvaigsta, jokiu patepliojimu, tik krutine vis dilgcioja
QUOTE(Miledi @ 2009 12 04, 20:32)
o tu kada planuoji?
irgi, jei savaitgali nepramuš, tai darysiu pirmadienį ryte. O kokį NT jūs darysit- paprastą ar jautresnį?
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 04, 21:29)
O kokį NT jūs darysit- paprastą ar jautresnį?
Greiciausi pirksiu Rapi Preg NT, jis priklauso prie jautresniu
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 04, 22:43)
o kiek jis kainuoja?
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 04, 22:03)
o kiek jis kainuoja?
Tiksliai nepamenu, kai pirkau Viola NT, salia buvo Rapi Preg tai kazkas apie 10 Lt -/+
O jokiu pojuciu neatsirado?
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 04, 23:20)
na... truputėlį truputėlį pamaudžia krutinę, bet tai gi ir artėjančių mmm požymis... o daugiau ir nieko...
žiūriu, kad mes čia beveik tik keturiese bendraujam
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 04, 22:28)
na... truputėlį truputėlį pamaudžia krutinę, bet tai gi ir artėjančių mmm požymis... o daugiau ir nieko...
Miledy, tu, ederi ir aš 
Jauciu forumo admine mus prames is cia, kad duodam
Bet ka daryt, jei kompanijoje smagiau pasidalint savo rupesteliais
na tai ką, merginos? davaj, visos darom pirmadienį ryte NT?
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 04, 23:03)
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 04, 20:51)
Labas vakarelis
, bet po to antro karto ir dar kai dariau ypac jautru NT parode I, tai zinokit vos
kol kas pas mane ramu, jokiu pilvo skausmu, nepykina, galva nesvaigsta, jokiu patepliojimu, tik krutine vis dilgcioja 
Butinai lauksiu naujieneliu 1dieni
Papildyta:
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 05, 00:03)
manau, vis vien dar susirasysim ir ziuresim kokie pozymiai pasirodys per savaitgali
Labas rytas,
As vis dar priklausau prie laukianciu kompanijos
Sia nakti sapnavau, kad dariausi NT ir ziuriu isryskeja dvi II , tai su tokia gera nuotaika prabudau
, bet paskui pagalvojau, gal kaip tik reiktu ne tiesiogiai tai suprast, o priesingai
Green.apple minejai, kad su pirmu
NT ilgokai nerode nestumo, ir tik gydytojas patvirtino kai buvo 7 sav. Kaip ten ta situacija buvo: dareisi testukus jau veluojant mm ir vistiek NT neigiamas?
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 05, 12:42)
Labas rytas,
Sia nakti sapnavau, kad dariausi NT ir ziuriu isryskeja dvi II , tai su tokia gera nuotaika prabudau
, bet paskui pagalvojau, gal kaip tik reiktu ne tiesiogiai tai suprast, o priesingai
NT ilgokai nerode nestumo, ir tik gydytojas patvirtino kai buvo 7 sav. Kaip ten ta situacija buvo: dareisi testukus jau veluojant mm ir vistiek NT neigiamas? 
jo, pirmą testuką dariausi gal kokia 3 d. vėluojant mmm- nieko neparodė, tada po dvejų dienų- vėl nieko. ir pirkau jau kitą testą (bet iš pigesnių). susirgt turėjau kovo 9, o pirmas testukas, kuris jau riškiai parodė neštumą buvo padarytas balandžio 4d., nes tai mano mamos gimtadienis, tai per jį ir pranešėm gerą naujieną. o kai nuėjau pas gydytoją, tai ji man pasakė, kad tikrai jau 7-8 sav. sakau- tai gi anksčiau dariausi testukus ir nieko nerodė, o ji irgi patvirtino, kad taip buna. ne pas visas iš kart labai greitai auga tas HCG hormonas.
o aš šian sapnavau, kad susirgau, o po tokių sapnų dažnai neužilgo atkeliauna mmm. tai gi, manau nieko čia mums nebus. reiks padirbėt ir kitą mėnesį.
merginos, dar toks klausimas... dėl tos BT.. o prieš mmm ji negali but 37,1? šian ryte būtent tiek man buvo.