Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(ederi @ 2009 12 03, 16:41)
Geras, musu (ne) laukianciu mmm gruodzio 7 tiek daug!!! Net keista - mistika kazkokia.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

juo ir as pastebejau, kad cia musu daug kur vienodai mmm prasidet turetu smile.gif
manau bus idomiai cia visai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 03, 21:08)
ir man taip buvo su pirmąja. kai nuėjau pas gydytoją, ji man nustatė jau 7 neštumo sav.  g.gif

o žinot, mergaitės, ką aš skaičiau?  bigsmile.gif pasirodo, kad nuo lyties priklauso tas NT. jei užsimezgė berniukas- testas turi parodyt labai anksti, jei mergaitė- vėliau. Skaičiau ir kuom pagrįsta tokia teorija, bet bijau nelabai išeis atpasakot  blush2.gif
o aš dariausi EasyCup... Ir ką... Esu tarp nelaukiančių gruodžio 7d. mmm ir kol kas turinčių vilties vis dėl to išvysti savo vaidokliuką  bigsmile.gif na o jei ne...labai liūdna būtų su jūmis atsisveikint. unsure.gif  nors rašau čia pirma kartą, bet skaitau temelę nuo pat pirmo puslapiuko.

Kažkodėl labai pergyvenu dėl Ederi ir dėl Milkos. Tikiuosi, kad jūs, bet ir visos kitos laukiančios, sulauksit ne mmm, o naujienų apie nestuke.gif  mirksiukas.gif

ziuresim kaip mums cia seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 03, 20:08)
ir man taip buvo su pirmąja. kai nuėjau pas gydytoją, ji man nustatė jau 7 neštumo sav.  g.gif

o žinot, mergaitės, ką aš skaičiau?  bigsmile.gif pasirodo, kad nuo lyties priklauso tas NT. jei užsimezgė berniukas- testas turi parodyt labai anksti, jei mergaitė- vėliau. Skaičiau ir kuom pagrįsta tokia teorija, bet bijau nelabai išeis atpasakot  blush2.gif
o aš dariausi EasyCup... Ir ką... Esu tarp nelaukiančių gruodžio 7d. mmm ir kol kas turinčių vilties vis dėl to išvysti savo vaidokliuką  bigsmile.gif na o jei ne...labai liūdna būtų su jūmis atsisveikint. unsure.gif  nors rašau čia pirma kartą, bet skaitau temelę nuo pat pirmo puslapiuko.

Kažkodėl labai pergyvenu dėl Ederi ir dėl Milkos. Tikiuosi, kad jūs, bet ir visos kitos laukiančios, sulauksit ne mmm, o naujienų apie nestuke.gif  mirksiukas.gif

Labas vakaras 4u.gif

Geras, kokia idomi teorija bigsmile.gif man ryt tos nelauktos mm, dazniausiai pas mane buna taip: jau menesio 3 d. pradeda lyg toks tepliojimas, o kita diena rimtai pramusa (ir ciklas reguliarus, lygiai lygiai). Siandien vis stebiu, bet niekas neprasidejo. Man kiekviena diena tai lyg nervu tampymas verysad.gif Zodziu, pati isikalbineju sau 2.gif smile.gif
O kaip kitom laukianciom sekasi? 4u.gif
Smagu, kad galima cia pabedavoti kartu blush2.gif
Papildyta:

Tavo zodziai Dievui i ausi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2009 12 03, 22:10)
juo ir as pastebejau, kad cia musu daug kur vienodai mmm prasidet turetu smile.gif
manau bus idomiai cia visai smile.gif
Papildyta:

ziuresim kaip mums cia seksis smile.gif

jo, paskui bus kaip loterija... arba bigsmile.gif arba verysad.gif

o aš, tiesą sakant, po abrazijos ir nežinau tiksliai, kada man laukti tų mmm... g.gif tikriausiai pasikeitė ciklas... unsure.gif
Papildyta:
ai, pamiršau gi kai ką papasakot. atsiverčiau iš kart du puslapius- ir šį, ir rugpjūtinukus nestuke.gif ir skaičiau tai čia, tai ten...galiausiai nutariau parašyti savo pirmą komentarą, kurį adresavau rugpjūtinukams... o pasirodo netyčia- parašiau čia... gal tai Dievulis mane bando perspėt, kad vis dėl to aš kol kas tinku tik prie planuojančių? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 03, 23:33)
Labas vakaras  4u.gif

Geras, kokia idomi teorija  bigsmile.gif man ryt tos nelauktos mm, dazniausiai pas mane buna taip: jau menesio 3 d. pradeda lyg toks tepliojimas, o kita diena rimtai pramusa (ir ciklas reguliarus, lygiai lygiai). Siandien vis stebiu, bet niekas neprasidejo. Man kiekviena diena tai lyg nervu tampymas  verysad.gif Zodziu, pati isikalbineju sau  2.gif  smile.gif
O kaip kitom laukianciom sekasi?  4u.gif
Smagu, kad galima cia pabedavoti kartu  blush2.gif
Papildyta:
Tavo zodziai Dievui i ausi....  ax.gif

tai gal pagal ta teorija ja ir tu busi nestuke.gif
as tai kazkaip itariu, kad si men tikrai sulauksiu mmm... bet gal gruodi pavyks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 04, 01:07)
jo, paskui bus kaip loterija... arba  bigsmile.gif arba  verysad.gif

o aš, tiesą sakant, po abrazijos ir nežinau tiksliai, kada man laukti tų mmm... g.gif tikriausiai pasikeitė ciklas...  unsure.gif
Papildyta:
ai, pamiršau gi kai ką papasakot. atsiverčiau iš kart du puslapius- ir šį, ir rugpjūtinukus  nestuke.gif ir skaičiau tai čia, tai ten...galiausiai nutariau parašyti savo pirmą komentarą, kurį adresavau rugpjūtinukams... o pasirodo netyčia- parašiau čia... gal tai Dievulis mane bando perspėt, kad vis dėl to aš kol kas tinku tik prie planuojančių?  unsure.gif

bigsmile.gif tai sveika prisijungus smile.gif planuokim ir laukim kartu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Dabar jau NT darysiuos, jei mm veluos kokias tris dienas. Siandien vel pamatavau savo BT, o ji 37. g.gif Vyras ryte klausia, ar prasidejo? sakau nea, ir visa diena busiu stipriai suglaudus kojas, kad niekaip niekaip lotuliukas.gif Beje, krutine jau kelios dienos ne tai kad jautri, o tokia dilgciojanti na net nezinau ax.gif Nors tiesa pasakius, jausmas, kad jau tuoj tuoj pareis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi @ 2009 12 04, 08:16)

as tai kazkaip itariu, kad si men tikrai sulauksiu mmm... bet gal gruodi pavyks smile.gif
Papildyta:

O kodel, taip galvoji? unsure.gif
Atsakyti

Aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pati net nezinau ka begalvot, taip slenka tas laikas... Zinau, reikia kantrybes ir tt, bet taip noreciau buti nestuke.gif

Esu visiskai apsesta tos minties, nieko negaliu sau padaryti.

Vakar taip pykino, kaip niekad. Isviriau skania sriuba (taip man atrode) su marinuotais burokeliais, tai mb sako, atleisk man, bet as negaliu jos valgyti - vienas actas blush2.gif O man tooookia skani, viena pati visa puoda ir susveiciau, o kas liko, i darbeli nusinesiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na zodziu, siandien darbe apsizliumbiau!!! (pirma karta savo gyvenime) ...Nes turejau atsirinkti labai painiuose dokumentuose. Anksciau "drykst brykst" ir padarydavau, o dabar sedziu ir zliumbiu, saves gaila drinks_cheers.gif

Net nezinau ka begalvot: arba tai NEREALUS PMS'as arba as tikrai nestuke.gif

Ir vel... reikia laiko, reikia laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 04, 12:11)
Aciu uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pati net nezinau ka begalvot, taip slenka tas laikas... Zinau, reikia kantrybes ir tt, bet taip noreciau buti  nestuke.gif

Oi kaip suprantu doh.gif bet tu ne viena tokia console.gif 4u.gif cia musu visas burelis group.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 04, 12:26)
Oi kaip suprantu  doh.gif  bet tu ne viena tokia  console.gif  4u.gif  cia musu visas burelis  group.gif

Gera, kai gali su bendramintemis pasisneket, nes is pazistamu ir draugu niekam nenoriu skelbtis kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos panelytės, aš taip pat norėčiau prisijungti prie planuojančių būrelio. Planuojame jau antrą vaikelį. Su pirmąja viskas buvo viskas paprasta, nes kai nutarėme, jog pats metas naujam šeimos nariui, pastojau jau pirmojo ciklo metu wub.gif Na ir su tokia patirtimi tikėjausi, kad ir šį kartą viskas vyks taip pat sklandžiai. Ir štai jau trečias mėnuo, kai vis laukiam nesulaukiam gerų žinių unsure.gif Na, o savijauta budavo įdomi, ypač pirmąjį mėnesį bandant pastoti. Ir papykinavo ir apetitas vakarais baisus atsirasdavo, ir gimdą tempė, ir galva svaigo, ir padidėjęs jautrumas buvo (apsižliumbdavau net "Šok su manimi" žiūrėdama lotuliukas.gif ), žodžiu požymiai akivaizdūs, juolab, kad žinau, ką reiškia lauktis. Tai va, tą pirmą mėnesį mm atėjo laiku, testas darytas prieš jas aišku rodė I, tačiau vis laukiau ir tikėjau, kad testas klysta doh.gif Dabar manau, kad tikėdamasi greito pastojimo, pradėjau įsivaizduoti, kad jau laukiuosi, iš to atsirado ir visi požymiai. Kaip kažkuri mamyte įvardino tai psichologiniu nėštumu. Visiškai sutinku su ja ir šia teorija.
Po poros mėnesių nusivylimo, jau nebestebiu taip akylai savęs ir bandau atsipalaiduoti. Sakoma vaikai atsiranda, kai nėra streso, tai linkiu visoms planuojančioms, kad planavimas nevirstų darbu ir gal tada galėsim visos kartu pasidžiaugti ir pasveikinti viena kitą su taip ilgai lauktu nėštumu. Sėkmės visoms!
Atsakyti
QUOTE(Emanuela @ 2009 12 01, 17:58)
Sveikutes,
Ir as savo susirupinimu pasidalinsiu. leliuka jau planuojam beveik 6 men., matavau temp. ir lapkr men. nebematavau, ai uzkniso laukt to galo ir nervuotis. 1 mmm diena lapkr 2d. ciklas visad regulerus, visad likus 2 d iki mmm pradeda rodytis rausvos isskyros ir maudiz pilva, o va si kart maude kitaip ir nieko. Jau 3d. kaip turejo prasideti mmm, bet vis dar nieko. Temp ryte 36.7 ji visad tokia pries mmm, nes matuoju 5 val ryto.o paskui nukrisdavo. dar vis pasimatuoju temp po liezuviu temp kasdien kyla, vakar 36.8 siand. 36.9. Pasidariau siandien ryte testuka ir nieko sad.gif I bruksnelis, guodziu save nes dariausi pati paprasciausia ta juostelini testuka.

Gal sulaukei II? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2009 12 04, 09:16)
bigsmile.gif  tai sveika prisijungus smile.gif planuokim ir laukim kartu smile.gif 4u.gif

dėkui. labai tikiuosi, kad visos mes čia vienodai pastosim ir šnekučiuosimes ir toliau vienam iš nestuke.gif skyrelių. 4u.gif

QUOTE(ederi @ 2009 12 04, 13:28)
Gera, kai gali su bendramintemis pasisneket, nes is pazistamu ir draugu niekam nenoriu skelbtis kol kas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

o dėl to psicjologinio neštumo- sutinko.. irgi manau, kad nereikia per daug save klausytis ir tyrinėt...kaip bus taip bus... smile.gif nes paskui gali but dar didesnis stresas, kai vieną dianą vis dėl to pamatysi mmm.
Papildyta:
Mergičkos, o kada jūs dabar planuojat testą darytis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 04, 11:42)
Labas rytas  4u.gif

Dabar jau NT darysiuos, jei mm veluos kokias tris dienas. Siandien vel pamatavau savo BT, o ji 37.  g.gif Vyras ryte klausia, ar prasidejo? sakau nea, ir visa diena busiu stipriai suglaudus kojas, kad niekaip niekaip  lotuliukas.gif Beje, krutine jau kelios dienos ne tai kad jautri, o tokia dilgciojanti na net nezinau  ax.gif Nors tiesa pasakius, jausmas, kad jau tuoj tuoj pareis  verysad.gif
Papildyta:
O kodel, taip galvoji?  unsure.gif

taip galvoju, nes kaip ir anxciau minejau jokiu okiu pozymiu kaip ir nejauciu smile.gif
zinau, kada savo pacias vaisingiausias dienas praziopsojau, nes pirma vyras buvo komandiruotej, paskui as... nu o kitom dienom nzn ar gavos smile.gif pagal NT nebuvo.. g.gif
siek tiek viliuosi, bet ir realiai ziuriu smile.gif
o seip del krutines skausmu man ir: tai skaudena, lyg maudzia, tai vel nieko smile.gif nesuprasi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ederi @ 2009 12 04, 13:11)
Aciu uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pati net nezinau ka begalvot, taip slenka tas laikas... Zinau, reikia kantrybes ir tt, bet taip noreciau buti  nestuke.gif

Vakar taip pykino, kaip niekad. Isviriau skania sriuba (taip man atrode) su marinuotais burokeliais, tai mb sako, atleisk man, bet as negaliu jos valgyti - vienas actas  blush2.gif O man tooookia skani, viena pati visa puoda ir susveiciau, o kas liko, i darbeli nusinesiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na zodziu, siandien darbe apsizliumbiau!!! (pirma karta savo gyvenime) ...Nes turejau atsirinkti labai painiuose dokumentuose. Anksciau "drykst brykst" ir padarydavau, o dabar sedziu ir zliumbiu, saves gaila  drinks_cheers.gif

Net nezinau ka begalvot: arba tai NEREALUS PMS'as arba as tikrai  nestuke.gif

Ir vel... reikia laiko, reikia laukt  doh.gif

cia man jau visai panasu i pozymius nestuke.gif
laikau uz tave kumstukus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ederi @ 2009 12 04, 13:28)
Gera, kai gali su bendramintemis pasisneket, nes is pazistamu ir draugu niekam nenoriu skelbtis kol kas  rolleyes.gif

as irgi dar nelabai noriu sklebtis aplinkiniams... net savo geriausiai draugei nieko nesakau smile.gif
tai labai dziaugiuosi, kad su jumis galiu pasikalbeti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 04, 19:53)
dėkui. labai tikiuosi, kad visos mes čia vienodai pastosim ir šnekučiuosimes ir toliau vienam iš nestuke.gif skyrelių. 4u.gif
drinks_cheers.gif

o dėl to psicjologinio neštumo- sutinko.. irgi manau, kad nereikia per daug save klausytis ir tyrinėt...kaip bus taip bus...  smile.gif nes paskui gali but dar didesnis stresas, kai vieną dianą vis dėl to pamatysi mmm.
Papildyta:
Mergičkos, o kada jūs dabar planuojat testą darytis?  bigsmile.gif

kai pirmasis NT parode I labai nusiminiau - tai nusprendziau kad db lauksiu mmm... o tada jau ziuresiu smile.gif
o tu kada planuoji?
Atsakyti