Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(ederi @ 2009 12 10, 09:59)
Labas rytelis,

prisiduodu su savo naujienom:

vakar ryte testukas rode I, bet mm vis neateina, o krutine skaudejo taip, kad tyte pabudau nuo skausmo ...  g.gif

Vienu zodziu dar vis laukiu ir tikiuosi  mirksiukas.gif

Labux,nu va,kokios geros tavo naujienos,ale tie NT irgi,parodytu II ir ramybe,ane mirksiukas.gif Na as irgi dar mmm nesulaukiu,NT pirmadieni dariau,tai nezinau,gal pasidaryt rytoj g.gif Kazkaip pamenu su pirmaja,tai taip nestradalinau,gyvenau sau ramiai,nes nesitikejau,kad greit galiu pastoti,kiek pamenu 10 dienu pralaukiau ir kai paziurejau NT,tai jau tokios II raudonos buvo,kad nu...dar ir dabar ryskiai matosi smile.gif O pozymiu tai as jokiu nejauciu,pries mmm niekada irgi nejausdavau,tai taip ir gyvenu ax.gif O tau gal geras zenklas ta krutine ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes,

stai ir atejo nelabosios mm doh.gif

Ka darysi, reiks dirbt sekanti menesi intencyviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 10, 17:05)
Sveikutes,
stai ir atejo nelabosios mm  doh.gif

Ka darysi, reiks dirbt sekanti menesi intencyviau  blush2.gif

nu ***** verysad.gif ,as irgi neiskenciau,pasidariau siandien NT,bet nieko, I g.gif ,ko gero,sulauksiu ir as ryt mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2009 12 10, 16:11)
nu ***** verysad.gif ,as irgi neiskenciau,pasidariau siandien NT,bet nieko, I g.gif ,ko gero,sulauksiu ir as ryt mmm g.gif

neskubek... gal ir nesulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 10, 16:05)
Sveikutes,
stai ir atejo nelabosios mm  doh.gif

Ka darysi, reiks dirbt sekanti menesi intencyviau  blush2.gif

Sveikutes 4u.gif

Turbut per daug planavom ir per daug tikejomes, kaip suprantu, dauguma cia musu bando tik pirma menesi ax.gif
As net neturejau tokios minties, kad gali nepavykti doh.gif emociskai ir fiziskai buvau tam pasiruosus, ir prisigalvojus i ateiti jau buvau, kaip tevams ir artimiesiems per Kaledas pranesiu sia dziugia naujiena, o gavosi kaip rolleyes.gif
Si menesi sau daviau zodi, kaip bus taip bus, ir negalvosiu apie tai, uzkibs tai uzkibs, turbut 2.gif laukia pacio geriausio ir tinkamiausio laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 10, 17:12)
Sveikutes  4u.gif

Turbut per daug planavom ir per daug tikejomes, kaip suprantu, dauguma cia musu bando tik pirma menesi  ax.gif
As net neturejau tokios minties, kad gali nepavykti  doh.gif emociskai ir fiziskai buvau tam pasiruosus, ir prisigalvojus i ateiti jau buvau, kaip tevams ir artimiesiems per Kaledas  pranesiu sia dziugia naujiena, o gavosi kaip  rolleyes.gif
Si menesi sau daviau zodi, kaip bus taip bus, ir negalvosiu apie tai, uzkibs tai uzkibs, turbut  2.gif laukia pacio geriausio ir tinkamiausio laiko  smile.gif

Milka, zinok zodis zodin atkartojai mano mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 10, 17:18)
Milka, zinok zodis zodin atkartojai mano mintis  mirksiukas.gif

friends.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif

Turiu klausimeli.. Mmm veluoja (kadangi labai ciklo neseku, bet tiketina, kad jau 5 dienas uzdelse), ir turiu temperaturos - uzvakar turejau 37.2, vakar 37.3, siandien 37.1. Uzvakar galvojau, kad persalau, nes ir sloga siokia tokia buvo. vakar likau namie, pageriau hotRem, slogos ne kvapo, o temperatura teber. siandien lyg gerai jauciuos, o temperatura teber doh.gif Aisku, dar ir krutine ziauriai jautri doh.gif Tai sakau gal jau?.. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2009 12 10, 17:53)
Labas vakarelis smile.gif

Turiu klausimeli.. Mmm veluoja (kadangi labai ciklo neseku, bet tiketina, kad jau 5 dienas uzdelse), ir turiu temperaturos - uzvakar turejau 37.2, vakar 37.3, siandien 37.1. Uzvakar galvojau, kad persalau, nes ir sloga siokia tokia buvo. vakar likau namie, pageriau hotRem, slogos ne kvapo, o temperatura teber. siandien lyg gerai jauciuos, o temperatura teber  doh.gif Aisku, dar ir krutine ziauriai jautri  doh.gif Tai sakau gal jau?..  blush2.gif  wub.gif

Sveikute,

reikia daryt NT, jei pamatysi II - viskas aisku, jei tik I, reikia ieskot priezasties...

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Kai jusu temele paskaitau blaiviu protu, tai galvoju dieve dieve kokios cia visos ligones, vienai pilva skauda kita vos ne alpsta, treciai temperatura, ketvirta skaudanti krutine is miego pazadina, penkta i tualeta kas 15 min begioja… tai atrodo kur jus ta nestuma iziurit?? Tirkites nuo mazakraujystes, uzdegimo, diabeto! Su tokiais pozymiais ne nestumo reikia laukti, o sveikata tikrintis!

Bet o taciau… kadangi pati pradejau planuoti leliuka jau antras menuo, tai regis ir man krutine jautresne, pilvas ispustas, ir silpnoka kazkotai.. iki kol nesulaukiau mmm smile.gif Tai galvojau svelniai pasisaipysiu is jusu (ir savo) nestumo pozymiu ir linkiu visosm toliau sekmingai darbuotis. Iki kitu mmm nepasirodymo!
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2009 12 10, 18:57)
Kai jusu temele paskaitau blaiviu protu, tai galvoju dieve dieve kokios cia visos ligones, vienai pilva skauda kita vos  ne alpsta, treciai temperatura, ketvirta skaudanti krutine is miego pazadina, penkta i tualeta kas 15 min begioja… tai atrodo kur jus ta nestuma iziurit?? Tirkites nuo mazakraujystes, uzdegimo, diabeto! Su tokiais pozymiais ne nestumo reikia laukti, o sveikata tikrintis!

Bet o taciau… kadangi pati pradejau planuoti leliuka jau antras menuo, tai regis ir man krutine jautresne, pilvas ispustas, ir silpnoka kazkotai.. iki kol nesulaukiau mmm smile.gif Tai galvojau svelniai pasisaipysiu is jusu (ir savo) nestumo pozymiu ir linkiu visosm toliau sekmingai darbuotis. Iki kitu mmm nepasirodymo!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o taip, visiskai pritariu. smile.gif bet vat ir as - is tingejimo nueit testa nusipirkt, bandau "liaudiskai" atspet ar jau biggrin.gif o is kitos puses - nesinori ir to vieno bruksniuko pamatyt, tai dabar galima bent jau ale nescia pabut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2009 12 10, 17:57)
Kai jusu temele paskaitau blaiviu protu, tai galvoju dieve dieve kokios cia visos ligones, vienai pilva skauda kita vos  ne alpsta, treciai temperatura, ketvirta skaudanti krutine is miego pazadina, penkta i tualeta kas 15 min begioja… tai atrodo kur jus ta nestuma iziurit?? Tirkites nuo mazakraujystes, uzdegimo, diabeto! Su tokiais pozymiais ne nestumo reikia laukti, o sveikata tikrintis!

Juokis juokis tongue.gif smile.gif bet visus tuos negalavimus sureiksminam, butent tada, kada planuojamas vaikelis, jei ta menesi nesisaugojai, tai po to visi tie PMS pozymiai pasidaro astresni, nes mintyse pagalvoji, kad gal tai pirmieji nestumo pozymiai. Manau tai naturalus moteriskas jausmas, kai imi save labiau stebeti (gal net kartais perdetai), reaguoti i pasikeitimus, bet tai viskas is didelio noro tureti mazyli smile.gif
Vaisingo darbavimosi drinks_cheers.gif
Atsakyti