Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(Milka_ @ 2009 12 10, 19:18)
bet tai viskas is didelio noro tureti mazyli  smile.gif 

Tikra tiesa doh.gif
Atsakyti
norejau paklaust,mergytes,jusu!o kodel reikia darytis testa jei 3dienas veluoja mm..?o jei anksciau pasidarai ta prasme pries mm,jei dar nezinai bus jos ar ne,netiksliai parodys?tik nesijuokit jei klausimas kvailas... ax.gif siandien neistveriau ir pasidariau testa....nieko... g.gif anksciau rasiau kokios tos mano paskutines mm buvo...tu tikruju kaip visad men.pabaigoj nebuvo,o men vidury kelias dienas pasirgau..tai jei skaiciuojant nuo tu keliu sirgtu dienu,tai tada mm man 15d.turetu but...tai testa dar 18 pasidaryt jei nesusirgciau? g.gif smile.gif visus mm simptomus jauciau men pabaigoj,kaip ir anksciau,bet nesusirgau..jei mm po 5d.tai jau turetu pilva maust,nugara skaudet,nuotaikos labai keistis,o nieko...nu zodziu...isprotesiu smile.gif laukiu 15d....gal tada viskas paaiskes 4u.gif
o jum kantrybes darbuojantis!!! smile.gif uzkibs tie maziukai vistiek,kur jie desis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 10, 21:16)
norejau paklaust,mergytes,jusu!o kodel reikia darytis testa jei 3dienas veluoja mm..?o jei anksciau pasidarai ta prasme pries mm,jei dar nezinai bus jos ar ne,netiksliai parodys?tik nesijuokit jei klausimas kvailas... ax.gif siandien neistveriau ir pasidariau testa....nieko... g.gif anksciau rasiau kokios tos mano paskutines mm buvo...tu tikruju kaip visad men.pabaigoj nebuvo,o men vidury kelias dienas pasirgau..tai jei skaiciuojant nuo tu keliu sirgtu dienu,tai tada mm man 15d.turetu but...tai testa dar 18 pasidaryt jei nesusirgciau? g.gif  smile.gif visus mm simptomus jauciau men pabaigoj,kaip ir anksciau,bet nesusirgau..jei mm po 5d.tai jau turetu pilva maust,nugara skaudet,nuotaikos labai keistis,o nieko...nu zodziu...isprotesiu smile.gif laukiu 15d....gal tada viskas paaiskes 4u.gif
o jum kantrybes darbuojantis!!! smile.gif uzkibs tie maziukai vistiek,kur jie desis... 4u.gif

Sveikute smile.gif

Del NT darymo: pasakysiu kaip as suprantu blush2.gif , rekomenduojama darytis NT veluojant mm 3-5 dienom, kaip tik per ta laika pasigamina pakankamas kiekis (HCG- nestumo hormono), tam, kad NT sureaguotu ir parodytu II, nors buna isimciu, kad net esant nestumui, NT rodo viena I. Nerodo II, gal delto, kad buvo velyva O ir dar mazas HCG koncentracijos kiekis slapime.
Bet kartais nebutina laukti mm, nes yra taip vadinamuju jautriuju NT, kurie nestuma rodo dar iki laukiamu mm. Kiek skaiciau nestuke.gif dvi II pamato net likus savaitei iki mm.
Gal kuri mane pataisys, jei ne taip paaiskinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 10, 22:51)
Sveikute  smile.gif

Del NT darymo: pasakysiu kaip as suprantu  blush2.gif , rekomenduojama darytis NT veluojant mm 3-5 dienom, kaip tik per ta laika pasigamina pakankamas kiekis (HCG- nestumo hormono), tam, kad NT  sureaguotu ir parodytu II, nors buna isimciu, kad net esant nestumui, NT rodo viena I. Nerodo II, gal delto, kad buvo velyva O ir dar mazas HCG koncentracijos kiekis slapime.
Bet kartais nebutina laukti mm, nes yra taip vadinamuju jautriuju NT, kurie nestuma rodo dar iki laukiamu mm. Kiek skaiciau  nestuke.gif dvi II pamato net likus savaitei iki mm.
Gal kuri mane pataisys, jei ne taip paaiskinau  ax.gif

tai o kaip tada skaičiuojasi gimdymo terminas? vis tiek nuo paskutinių mmm ar nuo tos vėlyvos O? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green.apple: 10 gruodžio 2009 - 22:11
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 10, 22:11)
tai o kaip tada skaičiuojasi gimdymo terminas? vis tiek nuo paskutinių mmm ar nuo tos vėlyvos O?  g.gif

Kiek zinau, tai nestumas skaiciuojamas nuo paskutiniu mm pirmos dienos g.gif o nuo O priklauso gimdymo diena, todel ir leidziama ta paklaida 40- 42 nestumo savaites. ax.gif Bent jau as taip galvoju unsure.gif
Beje, green.apple, kaip tavo reikaliukai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka_: 10 gruodžio 2009 - 22:25
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 10, 23:24)
Kiek zinau, tai nestumas skaiciuojamas nuo paskutiniu mm pirmos dienos  g.gif o nuo O priklauso gimdymo diena, todel ir leidziama ta paklaida 40- 42 nestumo savaites.  ax.gif Bent jau as taip galvoju  unsure.gif
Beje, green.apple, kaip tavo reikaliukai?  4u.gif

na atrodo, kad visai nieko smile.gif ... šian ryte jau pamačiau vaidokliuką, bet dar labai blankų... bet jei skaičiuot nuo ovuliacijos, kurį, kažkodėl pas man vėlavo beveik visai savaitei, tai ir neštumas mano tik 3 sav. ir 5 d. duomėnys iš čia.
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 10, 22:36)
na atrodo, kad visai nieko smile.gif ... šian ryte jau pamačiau vaidokliuką, bet dar labai blankų... bet jei skaičiuot nuo ovuliacijos, kurį, kažkodėl pas man vėlavo beveik visai savaitei, tai ir neštumas mano tik 3 sav. ir 5 d. duomėnys iš čia.

Va tai velyvo vakaro geriausia naujiena bigsmile.gif
Sveikinimai didziausi 4u.gif mirksiukas.gif

O kiek laiko velavo mm, kai jau pamatei vaiduokliuka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 10, 23:47)
O kiek laiko velavo mm, kai jau pamatei vaiduokliuka?  smile.gif

Milkut, o ką aš žinau.. man buvo nesivystantis... dare operaciją... po jos mmm atėjo tik 48 d. db nelaukiau antrų mmm, kurie net nežinau,kada turėtų pasirodyt. anksčiau mano ciklas buvo 28 d., tai jei jis nepasikeistų O būtų 22d. o ji kažkodėl atėjo 27 d. reiškia ir mm turėtų prasidėt ne 12.05, o šian- 12.10.
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 10, 23:06)
Milkut, o ką aš žinau.. man buvo nesivystantis... dare operaciją... po jos mmm atėjo tik 48 d. db nelaukiau antrų mmm, kurie net nežinau,kada turėtų pasirodyt. anksčiau mano ciklas buvo 28 d., tai jei jis nepasikeistų O būtų 22d. o ji kažkodėl atėjo 27 d. reiškia ir mm turėtų prasidėt ne 12.05, o šian- 12.10.

Nesvarbu, kad velyva O, svarbu su gera pabaiga. Labai dziaugiuos uz tave smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 11, 00:19)
Nesvarbu, kad velyva O, svarbu su gera pabaiga. Labai dziaugiuos uz tave  smile.gif  wub.gif

ačiū... tikiuosi su laimingesne pabaiga, negu prieš tai...
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 10, 22:36)

Green apple!!!! Kokia dziugi zinia, matai, tu viena likai is musu burio nelaukianciuju mm 4u.gif

Sveikinu tyliai, kad vaiduoklelis neissigastu... thumbup.gif

Saunuole mergyt, laikykis!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, sveikinu visas nestuke.gif ir linkiu kantrybes belaukiancios issvajotu II smile.gif Kad taip graziai priimat naujokes, noriu ir as jusu paklausti, kaip manot: mano ciklas buvo visada 28 d. tik paskutinius menesius du sustreikavo-viena velavo 6 dienas,ko niekada nebudavo (gydytoja netgi itare nestuma, bet po to sako arba pabego,arba siaip kas.. schmoll.gif ), praeita men buvo 26 d ciklas, tad 11-ta CD nesisaugojom, nes laabia noretume lelytes,kaip manot, ar didele tikimybe pastoti?Mano O turbut apie 14-ta diena, tai skaoma, kad kelios d iki to yra jau vaisingos,taip? Ir kada idomu daryti testa, nes labai nekantrauju blush2.gif Beje, mmm turetu buti apie 23 d.
Atsakyti