QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 10, 21:16)
norejau paklaust,mergytes,jusu!o kodel reikia darytis testa jei 3dienas veluoja mm..?o jei anksciau pasidarai ta prasme pries mm,jei dar nezinai bus jos ar ne,netiksliai parodys?tik nesijuokit jei klausimas kvailas...

siandien neistveriau ir pasidariau testa....nieko...

anksciau rasiau kokios tos mano paskutines mm buvo...tu tikruju kaip visad men.pabaigoj nebuvo,o men vidury kelias dienas pasirgau..tai jei skaiciuojant nuo tu keliu sirgtu dienu,tai tada mm man 15d.turetu but...tai testa dar 18 pasidaryt jei nesusirgciau?

visus mm simptomus jauciau men pabaigoj,kaip ir anksciau,bet nesusirgau..jei mm po 5d.tai jau turetu pilva maust,nugara skaudet,nuotaikos labai keistis,o nieko...nu zodziu...isprotesiu

laukiu 15d....gal tada viskas paaiskes
o jum kantrybes darbuojantis!!!

uzkibs tie maziukai vistiek,kur jie desis...
Sveikute
Del NT darymo: pasakysiu kaip as suprantu

, rekomenduojama darytis NT veluojant mm 3-5 dienom, kaip tik per ta laika pasigamina pakankamas kiekis (HCG- nestumo hormono), tam, kad NT sureaguotu ir parodytu II,
nors buna isimciu, kad net esant nestumui, NT rodo viena I. Nerodo II, gal delto, kad buvo velyva O ir dar mazas HCG koncentracijos kiekis slapime.
Bet kartais nebutina laukti mm, nes yra taip vadinamuju jautriuju NT, kurie nestuma rodo dar iki laukiamu mm. Kiek skaiciau

dvi II pamato net likus savaitei iki mm.
Gal kuri mane pataisys, jei ne taip paaiskinau