Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(inguteingute @ 2009 12 11, 10:51)
Sveikutes, sveikinu visas  nestuke.gif  ir linkiu kantrybes belaukiancios issvajotu II  smile.gif Kad taip graziai priimat naujokes, noriu ir as jusu paklausti, kaip manot: mano ciklas buvo visada 28 d. tik paskutinius menesius du sustreikavo-viena velavo 6 dienas,ko niekada nebudavo (gydytoja netgi itare nestuma, bet po to sako arba pabego,arba siaip kas.. schmoll.gif ), praeita men buvo 26 d ciklas, tad 11-ta CD nesisaugojom, nes laabia noretume lelytes,kaip manot, ar didele tikimybe pastoti?Mano O turbut apie 14-ta diena, tai skaoma, kad kelios d iki to yra jau vaisingos,taip? Ir kada idomu daryti testa, nes labai nekantrauju  blush2.gif  Beje, mmm turetu buti apie 23 d.

Sveikute,

Taip, vaisingos tik kokios 4-5 dienos iki O, o tada gali pradet daryt NT po 2 sav nuo O. Nors su NT geriau neskubet... Patart aisku lengva, bet tos kantrybes pati neturiu ax.gif

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 11, 12:06)
Sveikute,

Taip, vaisingos tik kokios 4-5 dienos iki O, o tada gali pradet daryt NT po 2 sav nuo O. Nors su NT geriau neskubet... Patart aisku lengva, bet tos kantrybes pati neturiu  ax.gif

Sekmes

Aciu uz atsakyma, labai tikiuosi, kad pas mane jau vyksta apvaisinto kiausinelio kelione ar apsigyvenimas ax.gif Is kitps puses, jeigu pastociau, turbut netikeciau dar ilgai ax.gif .Su kantrybe pas mane nekas, kad iki treciadienio sulaukciau, butu jau gerai biggrin.gif . Bus likusi viena savaite iki mm,tai gal jau ka nors rodys... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inguteingute @ 2009 12 11, 12:43)
Aciu uz atsakyma, labai tikiuosi, kad pas mane jau vyksta apvaisinto kiausinelio kelione ar apsigyvenimas  ax.gif  Is kitps puses, jeigu pastociau, turbut netikeciau dar ilgai  ax.gif  .Su kantrybe pas mane nekas, kad iki treciadienio sulaukciau, butu jau gerai  biggrin.gif . Bus likusi viena savaite iki mm,tai gal jau ka nors rodys... doh.gif

su kantrybe visom sunku.... biggrin.gif taip noris greiciau pamatyt 2 juosteles ir tada ramiai gyvent ir ruostis maziuko atejimui.o kaip nieks neaisku,tai tokia maisalyne galvoj...as lauksiu iki 15d.jei tada mm nepasirodys,nu tai jau tikiuos bus uzkibes leliukas maziukas ir dayg dziaugsmo pes sventes bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 10, 22:51)
Sveikute  smile.gif

Del NT darymo: pasakysiu kaip as suprantu  blush2.gif , rekomenduojama darytis NT veluojant mm 3-5 dienom, kaip tik per ta laika pasigamina pakankamas kiekis (HCG- nestumo hormono), tam, kad NT  sureaguotu ir parodytu II, nors buna isimciu, kad net esant nestumui, NT rodo viena I. Nerodo II, gal delto, kad buvo velyva O ir dar mazas HCG koncentracijos kiekis slapime.
Bet kartais nebutina laukti mm, nes yra taip vadinamuju jautriuju NT, kurie nestuma rodo dar iki laukiamu mm. Kiek skaiciau  nestuke.gif dvi II pamato net likus savaitei iki mm.
Gal kuri mane pataisys, jei ne taip paaiskinau  ax.gif

aciu uz issamu paaiskinima smile.gif aiskiau ir ramiau pasidare.na ziuresim ar jau yra pilvelio nuomininkas,ar dar ne....bet tikiuosi jis jau ten siltai isitaises.... 4u.gif
Atsakyti
[quote=mazgiuke1,2009 12 11, 13:06]
su kantrybe visom sunku.... biggrin.gif taip noris greiciau pamatyt 2 juosteles ir tada ramiai gyvent ir ruostis maziuko atejimui.o kaip nieks neaisku,tai tokia maisalyne galvoj...as lauksiu iki 15d.jei tada mm nepasirodys,nu tai jau tikiuos bus uzkibes leliukas maziukas ir dayg dziaugsmo pes sventes bus 4u.gif

Pasiskaiciavau,kad mano mmm turetu ateitu 21 diena gruodzi, tai galvoju,kad gal gruodzio 16 gal tikrai jau ka parodytu. Tai mes beveik tuo paciu metu jaudinsimes mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=inguteingute,2009 12 11, 14:18]
[quote=mazgiuke1,2009 12 11, 13:06]
Pasiskaiciavau,kad mano mmm turetu ateitu 21 diena gruodzi, tai galvoju,kad gal gruodzio 16 gal tikrai jau ka parodytu. Tai mes beveik tuo paciu metu jaudinsimes mirksiukas.gif
[/quote]

aha smile.gif niu bus matyt kaip cia viskas.sekmes mums,kad sulauktume paciu nuostabiausiu ziniu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 11, 10:00)
Green apple!!!! Kokia dziugi zinia, matai, tu viena likai is musu burio nelaukianciuju mm  4u.gif

Sveikinu tyliai, kad vaiduoklelis neissigastu...  thumbup.gif

Saunuole mergyt, laikykis!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū labai! wub.gif
o tau linkiu gerai pailsėt ir su naujom jėgom- prie darbo... mirksiukas.gif ir kad po 9 mėn.pamatytumėt to darbelio rezultatus! biggrin.gif

QUOTE(inguteingute @ 2009 12 11, 11:51)
  Beje, mmm turetu buti apie 23 d.

jei tikrai žinai, kad tą dieną turėtų buti mmm, tai patarčiau butent iki tos dienos ir palaukti... jei nekantrauji, gal geriau pirk jautresni testą- jie brangesni , bet galėsi anksčiau sužinot- taip arba ne. na o jei tau kantrybės netruksta, tai palauk, kol mmm vėluos kokios 2-3 d. ir galėsi daryt paprastą juostelinį testuką, kurie kainuoja visai nedaug. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mano mm turetu pasirodyt 22 diena, po
"sueities" praejo savaite , bet jau nekantrauju pasidaryti NT doh.gif
Per praeita nestuma II parode kazkur po 2 sav biski maziau, gal ir anksciau pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 12 12, 01:11)
Sveikutes mano mm turetu pasirodyt 22 diena,  po
"sueities" praejo savaite , bet jau nekantrauju pasidaryti NT doh.gif
Per praeita nestuma II parode kazkur po 2 sav biski maziau, gal ir anksciau pabandyt g.gif

kantrybes, kantrybes mirksiukas.gif kad ir kaip mes tokiu metu jos neturim, siulau su ja susidraugauti smile.gif
bent as tai nesugadinau nei vieno NT, nelaukiau mm, o jos atejo ta diena, kada ir turejo.. taigi, geriau palaukti keleto velavimo dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
niu va susirgau ir as..... verysad.gif dirbsim is naujo po mm....ka padarysi...ne laikas dar vadinasi buvo..nors kita vertus su pirmu vaikiuku,kai laukiausi tai 2 men mm sirgau ir nieko apie vaikeli neitariau,o 3kart kai nesusirgau ir suzinojau kad laukiuosi... smile.gif tai gal dar ne viskas prarasta...nes pykino ir vakar ir siandien...nemanau kad buciau issigalvojus ta pykinima ir kad pas mane psichologinis nestumas...tikiuosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 13, 14:44)
niu va susirgau ir as..... verysad.gif dirbsim is naujo po mm....ka padarysi...ne laikas dar vadinasi buvo..nors  kita vertus su pirmu vaikiuku,kai laukiausi tai 2 men mm sirgau ir nieko apie vaikeli neitariau,o 3kart kai nesusirgau ir suzinojau kad laukiuosi... smile.gif tai gal dar ne viskas prarasta...nes pykino ir vakar ir siandien...nemanau kad buciau issigalvojus ta pykinima ir kad pas mane psichologinis nestumas...tikiuosi... 4u.gif

Sveika smile.gif Jei su pirmuoju taip buvo, gal ir šį kartą pasikartos panašiai. To ir linkiu 4u.gif Taip pat noriu paklausti, ar pirmas vaikutis buvo netyčiukas? Ta parsme, kad nesidarei nei nėštumo testo, nei pykino. Ir ar mėnesinės nebuvo kitokios nei įprastai?
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 13, 14:44)
niu va susirgau ir as..... verysad.gif dirbsim is naujo po mm....ka padarysi...ne laikas dar vadinasi buvo..nors  kita vertus su pirmu vaikiuku,kai laukiausi tai 2 men mm sirgau ir nieko apie vaikeli neitariau,o 3kart kai nesusirgau ir suzinojau kad laukiuosi... smile.gif tai gal dar ne viskas prarasta...nes pykino ir vakar ir siandien...nemanau kad buciau issigalvojus ta pykinima ir kad pas mane psichologinis nestumas...tikiuosi... 4u.gif

O mmm normalios,kaip ir visada,ar kitokios g.gif ? Esu irgi daug skaiciusi,kad taip buna,o jeigu vistik nepvyko si menesi, kantrybes-pavyks kita mirksiukas.gif
As vakar suzinojau,kad jau antra mano drauge nestuke.gif, ach,kaip pavydziu rolleyes.gif .

"Jei tikrai žinai, kad tą dieną turėtų buti mmm, tai patarčiau butent iki tos dienos ir palaukti... jei nekantrauji, gal geriau pirk jautresni testą- jie brangesni , bet galėsi anksčiau sužinot- taip arba ne. na o jei tau kantrybės netruksta, tai palauk, kol mmm vėluos kokios 2-3 d. ir galėsi daryt paprastą juostelinį testuką, kurie kainuoja visai nedaug"
Green.apple, iki tos dienos mano kantrybe issekusi bus:))) Darysiu turbut si treciadieni, bus like 4-5 dienos iki mm,tikiuosi,kad jau rodys. Daug kas girai Viola testus,tik idomu,ar jei ankstyva nestuma nustato g.gif

Atsakyti
Sveikos planuotojos ir suiplanavusios smile.gif
seniai buvau uzsukus, tai skubu ziureti kas ir kokius nestuke.gif pozymius pradeda jausti mirksiukas.gif
Atsakyti