Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

As turiu susirgti sausio 4-5 dienom. Nuo gruodzio 31 d. pradejo mausti-lyg temti krutine pacioj , lyg kaip viduje, speneliai lyg jautrus. Bet siandien diena dariausi testa -neigimas. Ryt ryte vel darysiuos. Bet -kaip jus manote-jau turejo siandien parodyti teig rezultata, nes tas skausmas ne toks kaip pries menstruacijas.
idomu -ka manote? g.gif lb laukiu atsakymu.
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2010 01 01, 15:43)
na ir vakare isoperavo... Ir taip tik vienas kiausintakis buvo likes, o dabar ir tas su saaugom tikriausiai...  verysad.gif  Kazkaip nesiseke man....  verysad.gif

O kur tau buvo pastojimas? man buvo kiausintakyje, (cia kai buvo negimdinis) ir buvo jau trukes kai operavo, o iki tol nors ir labai prastai buvo bet sake bandysim vaistais salinti. bet vedant i echoskopa susmukau ir jau tada gydytoja tik pasake " nu jau echoskopo nebereikia" nes ir pulsas pradejo krist, ir kvepavimas stot, dar atsimenu vezant su ratukais paklausiau, o gal neoperuosit. tai tik pasake "jei neoperuosim tai numirsi" nes jau gavosi kraujo uzkretimas. bet kai su dukryte pastojau tai jo, sake reikia laukti. nebuvo man tokiu baisiu simptomu kaip su tuo negimdiniu. jei butu prasideje tokie blogumai, manau irgi nebutu lauke. ir kaip man tada sake, kol netrukes, galima pasalinti su vaistais.
Tai tau matyt jau irgi gal buvo trukes.
Papildyta:
QUOTE(agota.gina @ 2010 01 02, 14:28)
idomu -ka manote?  g.gif  lb laukiu atsakymu.

Tai kad labai jau skirtingai visoms rodo, vienoms ir kelias dienas pries mm,kitoms tik gerokai laiko praejus po mm. tai labai individualu.
Atsakyti
sveikutes!!!su naujais 4u.gif man mm turi buti sausio 6-7d..kaip neantrauju,ir kartu bijau...nenoriu kad mm ateitu ax.gif tai noriu kad dieneles greiciau praeitu ir viskas aisku butu.testuku negadinu,simptomu jokiu kol kas nejauciu,matysim kaip bus.bet tikiuosi paties geriausio... 4u.gif nes si menese is peties su vyru padirbejom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 01 03, 15:50)
sveikutes!!!su naujais 4u.gif man mm turi buti sausio 6-7d..kaip neantrauju,ir kartu bijau...nenoriu kad mm ateitu ax.gif tai noriu kad dieneles greiciau praeitu ir viskas aisku butu.testuku negadinu,simptomu jokiu kol kas nejauciu,matysim kaip bus.bet tikiuosi paties geriausio... 4u.gif nes si menese is peties su vyru padirbejom blush2.gif

man irgi turi buti sausio 6 mirksiukas.gif lauksim neateinanciu mm drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
esu naujoke sitame forume, bet labai daug skaitinejau aktualiomis temomis smile.gif siuo metu aktualiausia is ju yra nestuke.gif smile.gif su vyru bandom puse metu ir kol kas nepavyko verysad.gif, tad rasau jums, noredama pasikonsultuoti blush2.gif

Pradesiu nuo pradziu smile.gif
Pries pora savaiciu stipriai persisaldziau su didele temperatura ir galvos bei gerkles skausmu, daktare israse gerti tik paracetamoli, kadangi ja perspejau del savo noro pastoti smile.gif siaip pries liga pradejo skaudeti ir vis dar skauda labai nugaros apacia, kartais sonus padiegia tai viena tai kita, ir mmm veluoja jau savaite, snd pasidariau NT, taciau iskart jis nieko neparode ir tik po kokios geros valandos su vyru iziurejome vos vos matoma geltona juostele. Gal galit pakonsultuoti ar ta vos matoma juostele neturetu buti ryski mmm veluojant visa savaite, o gal kazkokios itakos galejo tureti paracetamolio vartojimas jei as istikruju esu pastojusi?
labai lauksiu jusu nuomoniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eveyte @ 2010 01 03, 17:03)
sveikos merginos,

Kodel geltona g.gif ar mm reguliarios? gal jos tiesiog veluoja....
Sunku kazka ir pasakyt nematant to testuko. pasidaryk dar po keliu dienu kita, manau paaiskes tada.
Atsakyti
geltona, ta prasme, kad labai neryski, siaip mmm labai reguliarios kas 30 dienu smile.gif
Atsakyti
[quote=^Vakarė^,2010 01 02, 16:18]
O kur tau buvo pastojimas? .....

Kiausintakyje.... verysad.gif jo mes drauges... tai ir pas mane gal trukes buvo, nes israse buvo parsayta, kad pilvo ertmej kraujas ir kresuliai... as tai jau ir nesigylinau..

jau susirgau verysad.gif na lauksiu geresniu laiku...
linkiu visom, kad sulauktumet ko laukiat.. drinks_cheers.gif nestuke.gif
Atsakyti
Su naujais visas...
Na, mano situacija tokia- paskutines mmm buvo 11.12d Jos nera reguliarios(buna kas 30-38d) Iki siandien nesusergu, testa dariausi 12.29d- neigiamas. Gal netikslu buvo- dariausi vakare... Papykina, bet nezinau nuo ko. Krūtys buna visokios... blush2.gif Ka jus manot- vel testa daryt? Nes kazkaip nesuvedu galų, jau labai daug laiko nera nei mmm, nei testas nestumo nerodo... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Man mm turejo prasideti gruodzio 29-31 dienomis, bet neiskentusi pasidariau testuka 29 d. blush2.gif ir is karto parode II wub.gif
O su pirmu dariausi po keliu velavimo dienu ir rode neryskia antra juostele unsure.gif
Atsakyti
su pirmu testas parode tik tada kai mmm velavo 14 d doh.gif nors dariausi ir lt pirktus paprastus ir uzsieny pirkau kokius 3 skirtingus g.gif o va antra karta parode iki mmm likus 6 dienom ( bet antra juostele buvo vos iziurima ir matesi tik gerai isdziuvus testukui , ryskiai parode tik iki mmm likus 2 dienom )
Atsakyti
na va kaip pas visas skirtingai... smile.gif geltona juostele manau nieko nereiskia,tik slapimas isryskejo...na bent as taip manau..siandien irgi testa pasidariau neiskentus blush2.gif aisku kaip visada nieko neparode.... verysad.gif nors is pradziu buvo visa linija rausva,matesi labai ryski viena linija,o po kurio laiko pabalo ta antroji,pries tai nebuvo balta,o kaip ir visas fonas rausvos spalvos...tai cia tas vadinamas vaiduokliukas,ar ne?nezinau kokius jus tuos vaiduokliukus matot ir kaip juos pastebet smile.gif tai vat...iki mm dar 4 dienos...tikiuosi jos veluos ir tada dar pasidarius testuka kazka pamatysiu 4u.gif testuka jau uzsipirkus esu ax.gif tad laukiam....
Atsakyti