aš taip pat noriu prisidėti prie jūsų. Leliuką jau gaudom keturi mėnesiai, maždaug tik prieš mėnesį nustojau gert duphastoną, kurį gėriau ciklo sureguliavimui, tačiau geriant ji paskutinį mėnesį mėnesinėm sirgau du kartus todėl ginė liepė nustoti jas gerti. Dabar mm turėjo buti gruodžio 24 d. ta dieną dariau NT, bet deja parodė I, tačiau šiandien 27 d., bet mm dar nėra, sakiau antra NT darysiu 31 d. labai viliuosi, kad ši syki man pasiseks
Sveikos,
aš taip pat noriu prisidėti prie jūsų. Leliuką jau gaudom keturi mėnesiai, maždaug tik prieš mėnesį nustojau gert duphastoną, kurį gėriau ciklo sureguliavimui, tačiau geriant ji paskutinį mėnesį mėnesinėm sirgau du kartus todėl ginė liepė nustoti jas gerti. Dabar mm turėjo buti gruodžio 24 d. ta dieną dariau NT, bet deja parodė I, tačiau šiandien 27 d., bet mm dar nėra, sakiau antra NT darysiu 31 d. labai viliuosi, kad ši syki man pasiseks
, bet gali būt, kad mano mm vėl tampa nereguliariomis
Krutinė, kadbutu jautri irgi nelabai jaučiu, nė galvo nesvaiksta, nei bloga tik nugaros apačia skauda vis išsirietus norisi sėdėt.
QUOTE(aves @ 2009 12 27, 23:50)
Sveikos,
, bet gali būt, kad mano mm vėl tampa nereguliariomis
Krutinė, kadbutu jautri irgi nelabai jaučiu, nė galvo nesvaiksta, nei bloga tik nugaros apačia skauda vis išsirietus norisi sėdėt.
Norejau pasiklausti, pas mane panasi situacija, israse duphastoną, kad susireguoliuotu ciklas,.. tai idomu ar kai geret ciklas buvo reguliarus? Nes man pries tai lyg ir diena dienon, bet si menesi..
QUOTE(amukas @ 2009 12 29, 19:06)
Norejau pasiklausti, pas mane panasi situacija, israse duphastoną, kad susireguoliuotu ciklas,.. tai idomu ar kai geret ciklas buvo reguliarus? Nes man pries tai lyg ir diena dienon, bet si menesi..
mm veluoja jau 4 dienas, bet kaip buvo nereguliarios tai net nesukciau sau galvos, bet gydytoja minejo, kad geriant siuos vaistus negali but nereguliarios, pilvo apacia skauda atrodo, kad tuoj tuoj ateis mm, krutine skauda net einant...
dariausi testuka, neigiamas
Gal pas ka taip buvo???
As apie puse metu vartojau duphastona ir mm buvo kaip laikrodukas, bet viena menesi prasirgus mm po dvieju sav. man jos vel prasidejo tik tirstesne as manau, kad tai galejo but ir persileidimas. Nuejau pas gine ir ji man sake nutraukti ir bandyti taip pastoti, po duphastono nutraukimo mm turejo but 12. 24 d, bet iki siol ju nesulaukiu o pilvas kaip balionas ir vis pamaudzia tai viena tai kita sona.Krutine nera labai jautri, bet pastaruoju metu kazkaip vis silpnumas uzeina lyg oro pritruksta. NT dariausi vakar rode neigiama, dabar darysiu 31 d.jei mm nesulauksiu, o tikiuos, kad nesulauksiu nes labai noriu tapti
Linkiu, kad butu
Tai ir man rodo neigiama... diena nuvaziavau (del visa ko) pasidaryti HCG (ar kaip jis ten) tyrima, tai tik ryt atsakymas..
O i vakara siaubingai pilvo apacia ir sonus skaudet pradejo, dar ir ispute... toks jausmas, kad tarsi plyta skersai istrygus, net sedet negaliu...
Siaubingai bijau, kad koks negimdyvinis nebutu, nes jau vienas buvo ir pilva panasiai skaudejo........... uztat krutine praeina... o gal susirgsiu...
O taip noreciau, kad pagaliau butu
ir, kad butu viskas gerai.. ir vietoj...
Tai ir man rodo neigiama... diena nuvaziavau (del visa ko) pasidaryti HCG (ar kaip jis ten) tyrima, tai tik ryt atsakymas..
QUOTE(amukas @ 2009 12 30, 03:46)
Linkiu, kad butu
O i vakara siaubingai pilvo apacia ir sonus skaudet pradejo, dar ir ispute... toks jausmas, kad tarsi plyta skersai istrygus, net sedet negaliu...
Siaubingai bijau, kad koks negimdyvinis nebutu, nes jau vienas buvo ir pilva panasiai skaudejo........... uztat krutine praeina... o gal susirgsiu...
Linkiu, kad taves lauktu gera naujiena
jau pasiemiau atsakyma - neigiamas...
O siandien dar ir ketvertuka sapnavau... visai stogas vaziuoja..
Nebezinau, kas su organizmu darosi
QUOTE(amukas @ 2009 12 31, 20:49)
jau pasiemiau atsakyma - neigiamas...
O siandien dar ir ketvertuka sapnavau... visai stogas vaziuoja..
Nebezinau, kas su organizmu darosi
As irgi ryte dariausi NT, bet labai gala kad jis parode I[COLOR=red], bet ir mm nera, nesuprantu pilve lyg butu stipriai pripustas balionas, kartais galvoju, kad greiciau kas nors paaisketu, kad ir mm ateitu tai butu galima isnaujo planuoti
QUOTE(amukas @ 2009 12 29, 18:46)
Sveikos.
Ir as turejau negimdini nestuma, operuotas kiausintakis. to pasekoje ir turiu didele tikimybe kad vel gali per tas saaugas nepraeiti. taip ir nutiko su dukryte, kuria dabar jau turiu. operuota sona skaudejo nezmoniskai, NT buvo neigiami. jau maniau kad apendicitas, nes be vaistu nebegalejau iskesti. pradejo siuntineti per visus gydytojus, ieskoti bedu, temperatura buvo pakilusi kelios dalys. dar po kiek laiko pasidariau vel NT - teigiamas. persigandau nejuokais. dar ta pati vakara asarodama atsiradau pas savo gine. nestumo gimdoj nematyt. isvada - kiausintakyje. bet sake iki kokiu 7-8sav dar gali nukeliaut i gimda todel reikia laukt. tas laukimas buvo kazkas siaubingo. bet po kokios savaites skausmas dingo, kaip ranka nueme, ir echoskopas pamate mano leli gimdoj.
Dabar vel planuojam vaikiuka, ir vel situacija panasi, tik dar netiek stipriai skauda ta sona, bet skauda jau kokia savaite. temperatura pakilusi. testai lyg rodo kazka, lyg ne. tik kai klausiau gines kada man prisistatyti kai pastosiu, sake apie 5-6sav. nes reikia butinai patikrinti ar vietoje.
Tai va, as tavo drauge
QUOTE(aves @ 2009 12 31, 12:23)
As irgi ryte dariausi NT, bet labai gala kad jis parode I[COLOR=red], bet ir mm nera, nesuprantu pilve lyg butu stipriai pripustas balionas, kartais galvoju, kad greiciau kas nors paaisketu, kad ir mm ateitu tai butu galima isnaujo planuoti
, o tu manau kreipkis pas gine nes tau nera gerai 
Lygiai kiap ir man
dariausi NT ryte mm trėtų but ryt poryt, pojučiai tokie patys, pilvas. maudenimai ir t.t., bet radau tik I liūdną pagalytį.
Ir lygiai taip pat galvoju, kad jei jau taip tai greičiau tos mm, kad iš naujo planuot būtų galima.
Man turbut teks dabar kas savaite gadint po testa, nes greiciausiai mano mm bus vel nereguliarios
ir dienu negaliu vaisingu pasiskaiciuot, o BT matavimas neman nu jauciu, kad taip kiekviena diena pamirsciau ir patingeciau
dabar lauksiu mm o paskui bandysiu O testerius.
QUOTE(aves @ 2009 12 31, 12:23)
, o tu manau kreipkis pas gine nes tau nera gerai 
Na 31 bandziau gyn prisiskambinti, bet nieks nekele, speju nedirbo,.. tai net nebezinau geriau duphaston ir nezinau gert ar ne, krutine praejo, pilvas nebemaudzia, mmm nera...
QUOTE(^Vakarė^ @ 2009 12 31, 12:34)
Sveikos.
Ir as turejau negimdini nestuma, operuotas kiausintakis. to pasekoje ir turiu didele tikimybe kad vel gali per tas saaugas nepraeiti. taip ir nutiko su dukryte, kuria dabar jau turiu. operuota sona skaudejo nezmoniskai, NT buvo neigiami. jau maniau kad apendicitas, nes be vaistu nebegalejau iskesti. pradejo siuntineti per visus gydytojus, ieskoti bedu, temperatura buvo pakilusi kelios dalys. dar po kiek laiko pasidariau vel NT - teigiamas. persigandau nejuokais. dar ta pati vakara asarodama atsiradau pas savo gine. nestumo gimdoj nematyt. isvada - kiausintakyje. bet sake iki kokiu 7-8sav dar gali nukeliaut i gimda todel reikia laukt. tas laukimas buvo kazkas siaubingo. bet po kokios savaites skausmas dingo, kaip ranka nueme, ir echoskopas pamate mano leli gimdoj.
Dabar vel planuojam vaikiuka, ir vel situacija panasi, tik dar netiek stipriai skauda ta sona, bet skauda jau kokia savaite. temperatura pakilusi. testai lyg rodo kazka, lyg ne. tik kai klausiau gines kada man prisistatyti kai pastosiu, sake apie 5-6sav. nes reikia butinai patikrinti ar vietoje.
Tai va, as tavo drauge
Tai va, as tavo drauge
O kaip faina, o as dar ligoninej klausiau ar galima kaip pastumt
Sveiki,
ar gali nėštumo testas parodyti savaitės nėštumą? nusipirkau Viola ankstyvo nėštumo testą, bet ten parašyta, kad reikia laukti 10 dienų po sueities.. tai dar nedariau, nors baisiai knieti..
ar kam nors yra testas parodęs savaitės nėštumą? išvis kokį nėštumą anksčiausiai parodęs yra nėštumo testas kam?
ar gali nėštumo testas parodyti savaitės nėštumą? nusipirkau Viola ankstyvo nėštumo testą, bet ten parašyta, kad reikia laukti 10 dienų po sueities.. tai dar nedariau, nors baisiai knieti..